|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:31 am
Mrs. Sexy Muffin wiek to moja slodka tajemnica xD Czym sie zajmuje. Tworze wzory na bizuterie ^^ a interesuje sie roznymi rzeczami ^^' taniec, psychologia, spiew, plastyka itp ^^' czemu tajemnica? masz cos do ukrycia blaugh ? jakie wzory na bizuterie? chyba projekty? a jaka bizuterie? z czego ja robisz? jaka technika? (bo ja sie tez tym zajmuje i zaintrygowalo mnie to) spiew- gdzie spiewasz? (wiem, zadaje duzo pytan blaugh ) czesc Rin smile *patrzy na jej przekrwione oczka* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:33 am
Rin_Youkai revcat Rin_Youkai z kopa ich z kopa! >_< mrgreen ...a potem do lochu...i nakarmic nimi smoki...ha! xd osz ty brutalu .o.! * czuje sie urazona ta brutalnoscia * mrgreen zaraz... a gdzie smok *_* chce mu zrobic "cacy smocek, cacy* heart xd ...oh tam zaraz brutalu... mrgreen *smieje sie szyderczo* ...smok aa ten smok...hmmm polecial za lowy... ...*skok na rin glowe*...nie ma tak dobrze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:41 am
Mrs. Sexy Muffin wzory robie z miedzi i pozniej przekazuje je dalej ^^' bo ogolnie nie robie bizuteri do noszenia tylko wzory, ktore sa wycinane w specjalnych gumach i dalej juz nie znam rocesu tworzenia bizuteri ^^' spiew... to karaoke xD ze znajomymi blaugh niebardzo sobie to potrafie wyobrazic, a jak wyglada taki wzor z miedzi? Moze masz zdjecie? czemu napisalas pierwszego posta dopiero po miesiacu od zalozenia konta?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:45 am
Mrs. Sexy Muffin lowilam tylko rybki ^^; i nie mialam zbytnio czasu sweatdrop uczyc sie trzeba bylo. Zdjec nie mam, bo aparatu nie mam tak tez myslalam a w ktorej jestes klasie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:51 am
Mrs. Sexy Muffin Omega Sun Mrs. Sexy Muffin lowilam tylko rybki ^^; i nie mialam zbytnio czasu sweatdrop uczyc sie trzeba bylo. Zdjec nie mam, bo aparatu nie mam tak tez myslalam a w ktorej jestes klasie? 1 rok studiow whee Czy zawsze jest taki wywiad z nowymi? eek a co studiujesz i gdzie? nie, dzisiaj postanowilam zrobic wyjatek i poznac "nowych" blizej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 7:18 am
Omega Sun Mrs. Sexy Muffin Omega Sun Mrs. Sexy Muffin lowilam tylko rybki ^^; i nie mialam zbytnio czasu sweatdrop uczyc sie trzeba bylo. Zdjec nie mam, bo aparatu nie mam tak tez myslalam a w ktorej jestes klasie? 1 rok studiow whee Czy zawsze jest taki wywiad z nowymi? eek a co studiujesz i gdzie? nie, dzisiaj postanowilam zrobic wyjatek i poznac "nowych" blizej blaugh ninja To przez to, że ostatnio wpusciliśmy tu hurtowo szpiegów ninja Ja też się z chęcią dowiem czegoś nowego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 7:32 am
Omega Sun Mrs. Sexy Muffin Omega Sun Mrs. Sexy Muffin lowilam tylko rybki ^^; i nie mialam zbytnio czasu sweatdrop uczyc sie trzeba bylo. Zdjec nie mam, bo aparatu nie mam tak tez myslalam a w ktorej jestes klasie? 1 rok studiow whee Czy zawsze jest taki wywiad z nowymi? eek a co studiujesz i gdzie? nie, dzisiaj postanowilam zrobic wyjatek i poznac "nowych" blizej blaugh podaj jeszcze: imiona rodziców, stan cywilny, zawartość karty szczepień wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 7:37 am
No i chyba wystraszylam Muffinke nawalem pytan.
Czesc Raq
czesc xTriticosecale (zawsze mnie zastanawialo co Cie podkusilo zeby wybrac taki niezapamietywalny nick)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 7:50 am
Omega Sun No i chyba wystraszylam Muffinke nawalem pytan. Czesc Raq czesc xTriticosecale (zawsze mnie zastanawialo co Cie podkusilo zeby wybrac taki niezapamietywalny nick) to daje mu unikatowość smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 7:54 am
xTriticosecale Omega Sun No i chyba wystraszylam Muffinke nawalem pytan. Czesc Raq czesc xTriticosecale (zawsze mnie zastanawialo co Cie podkusilo zeby wybrac taki niezapamietywalny nick) to daje mu unikatowość smile unikowatość biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|