Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2814 2815 2816 2817 2818 2819 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Katka1989

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:02 am

Delisa
poprostu bylas w dobrej godzinie w dobrym miejscu xd xd xd
aha. A najlepsze było to, że uciekałam wtedy z zajęć pozalekcyjnych i poszłam do kafejki netowej xd
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:04 am

Katka1989
Delisa
aha. A najlepsze było to, że uciekałam wtedy z zajęć pozalekcyjnych i poszłam do kafejki netowej xd
oplacalo ci sie blaugh xd

Delisa

Katka1989

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:05 am

Delisa
Katka1989
Delisa
oplacalo ci sie blaugh xd
wiem 3nodding
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:06 am

Katka1989
Yumehayla
Ech...farciara...ja mam dopiero 15k, a na sam szalik potrzebuje okolo 70k gonk ... Tez chce przypadkowo stanialy OMG^^!
to nie był staniały przypadkowo OMG, tylko gostek z któremu wysłałam trade się pomylił. Najpierw wysłał propozycję transakcji, a potem potwierdził trade. Potem jak się skapnął to chciał spowrotem OMG i się poskarżył modowi, ale jak wyjaśniłam sytuacje to mod uznał, że mogę zatrzymać czapkę, bo gościu sam jest sobie winien blaugh skomplikowane to było ale liczy się efekt wink

Co nie zmienia faktu ze farciara z ciebie^^. Eeeeech...tez chce takiego glupka z anielskim szalikiem na wymiane, ktory nie patrzy co potwierdza xd

Yumehayla

Katka1989

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:08 am

Yumehayla
Katka1989
Yumehayla
Ech...farciara...ja mam dopiero 15k, a na sam szalik potrzebuje okolo 70k gonk ... Tez chce przypadkowo stanialy OMG^^!
to nie był staniały przypadkowo OMG, tylko gostek z któremu wysłałam trade się pomylił. Najpierw wysłał propozycję transakcji, a potem potwierdził trade. Potem jak się skapnął to chciał spowrotem OMG i się poskarżył modowi, ale jak wyjaśniłam sytuacje to mod uznał, że mogę zatrzymać czapkę, bo gościu sam jest sobie winien blaugh skomplikowane to było ale liczy się efekt wink

Co nie zmienia faktu ze farciara z ciebie^^. Eeeeech...tez chce takiego glupka z anielskim szalikiem na wymiane, ktory nie patrzy co potwierdza xd
spytaj się tego co mi sprzedał OMG czy nie posiada wink jak się nazywał ten oszołom... niech pomyślę ^^"
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:10 am

muszę iść sad papatki wam heart

Katka1989

Sayokun

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:12 am

wiiiitam wszystkich ^^^
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:13 am

Katka1989

papatki katka sad sad sad
hejka Say xd xd xd

Delisa

Yumehayla

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:13 am

Katka1989
Yumehayla
Katka1989
Yumehayla

spytaj się tego co mi sprzedał OMG czy nie posiada wink jak się nazywał ten oszołom... niech pomyślę ^^"

XD
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:16 am

Katka1989

Papatki! Trzymaj sie^^!

Czesc Sayo^^!

Yumehayla

Yumehayla

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:21 am

Ide na razie, posiedze sobie na Ragnaroku^^. Papatki wszystkim^^!
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:22 am

Yumehayla

papa

Sayokun

Delisa

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:25 am

Yumehayla

papatki sad sad sad
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:29 am

co robimy sweatdrop sweatdrop sweatdrop

Delisa

Delisa

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:32 am

jak bym wygladala w takich wlosach ??? : User Image albo w takich : User Image ??? hmmm..... ?????
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2814 2815 2816 2817 2818 2819 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games