|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:40 pm
Rin_Youkai badadabum! domokun w sklepie bylam emo xD O tej porze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:41 pm
Rynn the Vampire rofl
Lame-o siggy. 'Jak zrobić sobie siga w 30 min' xD
 jaki slodki!!! heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:41 pm
Rynn the Vampire talk2hand Studiuje się dla przyjemności studiowania. Zawsze możesz robić dwa kierunki na raz. : 3 umre w innym momencie, dziękuję. Dobra ale co, pójdziesz na taka filozofie i twoja wiedza masz na nic bo nie masz gdzie do pracy iść. Ma byc przyjemne i pozyteczne. a nie tylko przyjemne, z przyjemności w garnku nie nagotujesz. tzn no.. wiecie o co biega. xd bez podetektsów xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:42 pm
Rynn the Vampire Rin_Youkai badadabum! domokun w sklepie bylam emo xD O tej porze?ojciec jechal po przyszle sniadanie do TESCO to sie zabralam bo on nie lubi sam jezdzic >3~~ XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:43 pm
Terrorystka Frania Rynn the Vampire talk2hand Studiuje się dla przyjemności studiowania. Zawsze możesz robić dwa kierunki na raz. : 3 umre w innym momencie, dziękuję. Dobra ale co, pójdziesz na taka filozofie i twoja wiedza masz na nic bo nie masz gdzie do pracy iść. Ma byc przyjemne i pozyteczne. a nie tylko przyjemne, z przyjemności w garnku nie nagotujesz. tzn no.. wiecie o co biega. xd bez podetektsów xp ale o co chodzi... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:47 pm
Rin_Youkai Rynn the Vampire rofl
 jaki slodki!!! heart heart heart heart heart xD Ale to jest ona. W domyśle = ja. Anyway, piece of s**t ;D Nudziło mi się a nie miałam siga.
@Frania - w sumie P: cóż. Filozofia mnie nie kręci nawet jak mam najlepszy dzień, więc wybacz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:49 pm
Rynn the Vampire Rin_Youkai Rynn the Vampire rofl
 jaki slodki!!! heart heart heart heart heart xD Ale to jest ona. W domyśle = ja. Anyway, piece of s**t ;D Nudziło mi się a nie miałam siga.
@Frania - w sumie P: cóż. Filozofia mnie nie kręci nawet jak mam najlepszy dzień, więc wybacz xDwieeeeeeeeeeeem xd xd chodziło Jaki słodki.. SIG xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:50 pm
Rynn the Vampire @Frania - w sumie P: cóż. Filozofia mnie nie kręci nawet jak mam najlepszy dzień, więc wybacz xD najgorsze, ze teraz sa wazni ścisłowcy a nie humaniści xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 1:57 pm
Terrorystka Frania Rynn the Vampire @Frania - w sumie P: cóż. Filozofia mnie nie kręci nawet jak mam najlepszy dzień, więc wybacz xD najgorsze, ze teraz sa wazni ścisłowcy a nie humaniści xp Loj Franiu! Masz jeszcze sporo czasu na namysly 3nodding yyy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 2:01 pm
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rynn the Vampire @Frania - w sumie P: cóż. Filozofia mnie nie kręci nawet jak mam najlepszy dzień, więc wybacz xD najgorsze, ze teraz sa wazni ścisłowcy a nie humaniści xp Loj Franiu! Masz jeszcze sporo czasu na namysly 3nodding yyy... sweatdrop jestem za poważna i to mnie smuci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 2:04 pm
Terrorystka Frania Rynn the Vampire @Frania - w sumie P: cóż. Filozofia mnie nie kręci nawet jak mam najlepszy dzień, więc wybacz xD najgorsze, ze teraz sa wazni ścisłowcy a nie humaniści xp xD Guzik prawda. Jasne, jest zapotrzebowanie na inżynierów, informatyków itepe itede. Ale humaniści zawsze znajdą jakieś zajęcie <3 ja bym tam w życiu nie studiowała czegoś, na co nie mam ochoty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 20, 2007 2:07 pm
Rynn the Vampire xD Guzik prawda. Jasne, jest zapotrzebowanie na inżynierów, informatyków itepe itede. Ale humaniści zawsze znajdą jakieś zajęcie <3 ja bym tam w życiu nie studiowała czegoś, na co nie mam ochoty. daj spokój, taka fizyka kwantowa i ja hiehiehie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania jestem za poważna i to mnie smuci musisz myslec pozytywnie >3 Pamietaj, ze przez te ok 2 lata moze Ci sie wszystko w glowie odnosnie wyboru studiow zmienic 3nodding taaaa.. i to mowi dziewczyna, ktora od 10 roku zycia wie na jakie studia pojdzie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|