|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:41 am
tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:43 am
Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:43 am
Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd Lal, brawo! Gratulacje^^! Tak wogole to czesc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:45 am
Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:45 am
Yumehayla Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd Lal, brawo! Gratulacje^^! Tak wogole to czesc wszystkim xd hejko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:46 am
Macie pozdrowienia od Lethiel. Cos jej sie rozwalilo w kompie, ktory lezy teraz w kawalkach w salonie, i nie wie kiedy znowu bedzie miala dostep do netu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:47 am
Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:49 am
Yumehayla Macie pozdrowienia od Lethiel. Cos jej sie rozwalilo w kompie, ktory lezy teraz w kawalkach w salonie, i nie wie kiedy znowu bedzie miala dostep do netu... uuu... pozdrów ją
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:49 am
Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding jasne ze sie nie obraze 3nodding biggrin kupilam za tyle za ile kupilam i racja moglam taniej ale i i tak sie baaaaardzo ciesze ze je mam xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:50 am
Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding jasne ze sie nie obraze 3nodding biggrin kupilam za tyle za ile kupilam i racja moglam taniej ale i i tak sie baaaaardzo ciesze ze je mam xd xd xd ja kiedyś też się cieszyłam 3nodding ale wierz mi nie ma to jak OMG za 25k xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:52 am
Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding jasne ze sie nie obraze 3nodding biggrin kupilam za tyle za ile kupilam i racja moglam taniej ale i i tak sie baaaaardzo ciesze ze je mam xd xd xd ja kiedyś też się cieszyłam 3nodding ale wierz mi nie ma to jak OMG za 25k xd xd xd taka okazja z ta omg xd xd xd sama chcialabym cos takiego kupic za taka cene xd dzieki Yume za pozdrowinia od lethii 3nodding pozdrow ja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:53 am
Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding jasne ze sie nie obraze 3nodding biggrin kupilam za tyle za ile kupilam i racja moglam taniej ale i i tak sie baaaaardzo ciesze ze je mam xd xd xd ja kiedyś też się cieszyłam 3nodding ale wierz mi nie ma to jak OMG za 25k xd xd xd Ech...farciara...ja mam dopiero 15k, a na sam szalik potrzebuje okolo 70k gonk ... Tez chce przypadkowo stanialy OMG^^!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:53 am
Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding jasne ze sie nie obraze 3nodding biggrin kupilam za tyle za ile kupilam i racja moglam taniej ale i i tak sie baaaaardzo ciesze ze je mam xd xd xd ja kiedyś też się cieszyłam 3nodding ale wierz mi nie ma to jak OMG za 25k xd xd xd taka okazja z ta omg xd xd xd sama chcialabym cos takiego kupic za taka cene xd dzieki Yume za pozdrowinia od lethii 3nodding pozdrow ja 3nodding miałam wyjątkowe szczęście ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 7:57 am
Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa Katka1989 Delisa tak xd xd xd mam fairy wings xd xd xd ukonczylam moj quest xd xd xd gratulacje! a za ile kupiłaś? uzbieralam 39k i kupilam za tyle w markecie xd jak sie ciesze xd hejka Yume xd *przytulas xd * heh... Del... nie obraź się, ale neizbyt ci się to opłacało sweatdrop ja kupiłam za 37k, a nieraz widziałam za 37.5 3nodding jasne ze sie nie obraze 3nodding biggrin kupilam za tyle za ile kupilam i racja moglam taniej ale i i tak sie baaaaardzo ciesze ze je mam xd xd xd ja kiedyś też się cieszyłam 3nodding ale wierz mi nie ma to jak OMG za 25k xd xd xd taka okazja z ta omg xd xd xd sama chcialabym cos takiego kupic za taka cene xd dzieki Yume za pozdrowinia od lethii 3nodding pozdrow ja 3nodding miałam wyjątkowe szczęście ^^ poprostu bylas w dobrej godzinie w dobrym miejscu xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:00 am
Yumehayla Ech...farciara...ja mam dopiero 15k, a na sam szalik potrzebuje okolo 70k gonk ... Tez chce przypadkowo stanialy OMG^^! to nie był staniały przypadkowo OMG, tylko gostek z któremu wysłałam trade się pomylił. Najpierw wysłał propozycję transakcji, a potem potwierdził trade. Potem jak się skapnął to chciał spowrotem OMG i się poskarżył modowi, ale jak wyjaśniłam sytuacje to mod uznał, że mogę zatrzymać czapkę, bo gościu sam jest sobie winien blaugh skomplikowane to było ale liczy się efekt wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|