|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 9:58 am
`Lisica` BeeWolf `Lisica` zaczynacie nawijke jak Dzika i Adwokat, litości gonk
Ej Ej Ej, tutaj Generałowie rozmawiają o ważnych sprawach. to spadówa na swoją gildię cool ...du ju lont a losowy ?... mrgreen siedziec cicho jak generalicja rozmawia oi! ugabuga mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 9:58 am
`Lisica` BeeWolf `Lisica` zaczynacie nawijke jak Dzika i Adwokat, litości gonk
Ej Ej Ej, tutaj Generałowie rozmawiają o ważnych sprawach. to spadówa na swoją gildię cool Mokre buzi dla kochanej lisicy w uszko.
Ble, ble, bel. notabene na r.p założyłem topik Ogame-owy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:01 am
BeeWolf `Lisica` BeeWolf `Lisica` zaczynacie nawijke jak Dzika i Adwokat, litości gonk
Ej Ej Ej, tutaj Generałowie rozmawiają o ważnych sprawach. to spadówa na swoją gildię cool Mokre buzi dla kochanej lisicy w uszko.
Ble, ble, bel. notabene na r.p założyłem topik Ogame-owy.
...ooo to idem...ale mam oko na Was... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:13 am
psiś... mężczyźni... hmm... mac... mac mac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:32 am
`Lisica` psiś... mężczyźni... hmm... mac... mac mac... mrgreen tylko Ogame im w glowe *kopie DA* >.>' CZY JA TAK WIELE WYMAGAM domokun tylko wstawic rysunek chce emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:38 am
pull the trigger - I'm a hippie...
Animal Collective [Feels #09] Turn Into Something [6:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:39 am
opcy pull the trigger - I'm a hippie... Animal Collective [Feels #09] Turn Into Something [6:29] *ocier*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:49 am
Aidanna `Lisica` psiś... mężczyźni... hmm... mac... mac mac... mrgreen tylko Ogame im w glowe *kopie DA* >.>' CZY JA TAK WIELE WYMAGAM domokun tylko wstawic rysunek chce emo ...chill mi tez dzisiaj nie chcial uskutecznic wrzucenia zdjecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:50 am
revcat Aidanna `Lisica` psiś... mężczyźni... hmm... mac... mac mac... mrgreen tylko Ogame im w glowe *kopie DA* >.>' CZY JA TAK WIELE WYMAGAM domokun tylko wstawic rysunek chce emo ...chill mi tez dzisiaj nie chcial uskutecznic wrzucenia zdjecia... *uklada palce w ksztalcie krzyza* apage ty Ogame'owcu domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:51 am
opcy pull the trigger - I'm a hippie... Animal Collective [Feels #09] Turn Into Something [6:29]
Ostatnio nie zaglądałem ale teraz zajrzałem i stwierdziłem iż melina Upadła, stała się norą pozbawioną sensu, do niczego to niepodobne. Atomship - [The Crash of 47] Agent Orange
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:54 am
Aidanna revcat Aidanna `Lisica` psiś... mężczyźni... hmm... mac... mac mac... mrgreen tylko Ogame im w glowe *kopie DA* >.>' CZY JA TAK WIELE WYMAGAM domokun tylko wstawic rysunek chce emo ...chill mi tez dzisiaj nie chcial uskutecznic wrzucenia zdjecia... *uklada palce w ksztalcie krzyza* apage ty Ogame'owcu domokun ...ojjjj bo sie przestrasze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2007 10:58 am
revcat Aidanna revcat Aidanna `Lisica` psiś... mężczyźni... hmm... mac... mac mac... mrgreen tylko Ogame im w glowe *kopie DA* >.>' CZY JA TAK WIELE WYMAGAM domokun tylko wstawic rysunek chce emo ...chill mi tez dzisiaj nie chcial uskutecznic wrzucenia zdjecia... *uklada palce w ksztalcie krzyza* apage ty Ogame'owcu domokun ...ojjjj bo sie przestrasze... mrgreen wiem... bo ja taka straszna jestem emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|