|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:29 am
Omega Sun BeeWolf dramallama
NIE. ja nie wieże w syrenki, to i nie może być ułomna syrenka, poza tym masz jeszcze płetwę fantom. nie wierzysz we mnie? sad *siedzi w basenie i kusi go syrenim spiewem*
>Patrzy na plastykowy basenik, składający się z 3 dmuchanych części koloru różowo-niebieskiego z namalowanymi rybkami.<
Wiesz co nie bardzo ...
Piwem mnie kuś, jedzeniem, nagim ciałem, pieniędzmi ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:37 am
BeeWolf
>Patrzy na plastykowy basenik, składający się z 3 dmuchanych części koloru różowo-niebieskiego z namalowanymi rybkami.<
Wiesz co nie bardzo ...
Piwem mnie kuś, jedzeniem, nagim ciałem, pieniędzmi ... mrgreen *zastanawia sie co mu sie nie podoba w baseniku w rybki* Jestem poczatkujaca syrenka i nie dorobilam sie na razie wiekszego zbiornika wodnego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:43 am
Omega Sun BeeWolf
Wiesz co nie bardzo ...
Piwem mnie kuś, jedzeniem, nagim ciałem, pieniędzmi ... mrgreen *zastanawia sie co mu sie nie podoba w baseniku w rybki* Jestem poczatkujaca syrenka i nie dorobilam sie na razie wiekszego zbiornika wodnego wink Moja kurczaki się go boją.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:51 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf
Wiesz co nie bardzo ...
Piwem mnie kuś, jedzeniem, nagim ciałem, pieniędzmi ... mrgreen *zastanawia sie co mu sie nie podoba w baseniku w rybki* Jestem poczatkujaca syrenka i nie dorobilam sie na razie wiekszego zbiornika wodnego wink Moja kurczaki się go boją. jak byłam mała zawsze sie zastanawiałam.. jak syrenki robią siku. nie dowiedziałam się do dziś.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:54 am
Marcinka BeeWolf Omega Sun BeeWolf
Wiesz co nie bardzo ...
Piwem mnie kuś, jedzeniem, nagim ciałem, pieniędzmi ... mrgreen *zastanawia sie co mu sie nie podoba w baseniku w rybki* Jestem poczatkujaca syrenka i nie dorobilam sie na razie wiekszego zbiornika wodnego wink Moja kurczaki się go boją. jak byłam mała zawsze sie zastanawiałam.. jak syrenki robią siku. nie dowiedziałam się do dziś.
tak mnie też to interesowało z takim wyjątkiem, że ja poszedłem o krok albo i całą mile dalej, jak uprawiają sex.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 4:57 am
BeeWolf
tak mnie też to interesowało z takim wyjątkiem, że ja poszedłem o krok albo i całą mile dalej, jak uprawiają sex. surprised hmmm chyba juz nie chce byc syrenka... wole jak normalni ludzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 5:04 am
Omega Sun BeeWolf
tak mnie też to interesowało z takim wyjątkiem, że ja poszedłem o krok albo i całą mile dalej, jak uprawiają sex. surprised hmmm chyba juz nie chce byc syrenka... wole jak normalni ludzie ninja Hy'm stare Czy jesteś w posiadaniu informacji jak robią to syrenki z syrenami ? Oo No i pytanie czy to jest jakieś zdrożne ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 5:12 am
BeeWolf Omega Sun surprised hmmm chyba juz nie chce byc syrenka... wole jak normalni ludzie ninja Hy'm stare Czy jesteś w posiadaniu informacji jak robią to syrenki z syrenami ? Oo No i pytanie czy to jest jakieś zdrożne ? no wlasnie nie wiem i chyba nie chce wiedziec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 5:54 am
Omega Sun BeeWolf Omega Sun surprised hmmm chyba juz nie chce byc syrenka... wole jak normalni ludzie ninja Hy'm stare Czy jesteś w posiadaniu informacji jak robią to syrenki z syrenami ? Oo No i pytanie czy to jest jakieś zdrożne ? no wlasnie nie wiem i chyba nie chce wiedziec To chyba przedstawię tobie jakąś wizje tego aktu. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 6:04 am
BeeWolf To chyba przedstawię tobie jakąś wizje tego aktu. 3nodding jedno slowo: tarło mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 6:16 am
opcy BeeWolf To chyba przedstawię tobie jakąś wizje tego aktu. 3nodding jedno slowo: tarło mrgreen mrgreen Omi chyba już nie jest pocieszona z bycia syrenką.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 6:41 am
jak ktoś nie lubi chomików to niech nie ogląda linkedit: już nieaktualne bo coś sie spie... ee tego. zepsuło.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|