|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:46 am
Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:47 am
SERAFIN-WAMPIRE Muezzin No kawka roboty Papcia Muezzina biggrin Smakuje *Zapija kawke* Może ciacho do tego ? Mam pełen asortyment wyjmuje zza siebie pełen karton przeróżniastych ciasteczek . częstujcie się biggrin Ja chce truskawe czekoczeko truskawe ! prosze częstuj sie biggrin wielkie dzięki biggrin *Zapija kawusie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:47 am
SERAFIN-WAMPIRE Natalii SERAFIN-WAMPIRE ja mam aż 3 czekolady o smaku truskawkowym kto che * wyciąga je wszystkie z płaszcza* *podchodzi czestuje się* mniam mniam pycha!!!!!a ty chcesz ja mam orzechową i gorzką biggrin poczęstuje sie orzechową*biore jeden kawałek* jedna z moich ulubionych biggrin moja tez!!!mniam mniam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:49 am
Natalii SERAFIN-WAMPIRE Natalii SERAFIN-WAMPIRE ja mam aż 3 czekolady o smaku truskawkowym kto che * wyciąga je wszystkie z płaszcza* *podchodzi czestuje się* mniam mniam pycha!!!!!a ty chcesz ja mam orzechową i gorzką biggrin poczęstuje sie orzechową*biore jeden kawałek* jedna z moich ulubionych biggrin moja tez!!!mniam mniam Miałem przejść na diete ale co tam xd *częstuje się * *zapija kawe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:50 am
SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz jestes prawiczkiem? Hi hi hi hi *rumieni sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:51 am
Natalii SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz jestes prawiczkiem? Hi hi hi hi *rumieni sie* a po co chcesz wiedzieć redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:52 am
Natalii SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz jestes prawiczkiem? Hi hi hi hi *rumieni sie* BOŻE gonk Natalia stare A ty znowu swoje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:53 am
Muezzin Natalii SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz jestes prawiczkiem? Hi hi hi hi *rumieni sie* BOŻE gonk Natalia stare A ty znowu swoje biggrin a co już kiedyś to robiła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:54 am
SERAFIN-WAMPIRE Natalii SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz jestes prawiczkiem? Hi hi hi hi *rumieni sie* a po co chcesz wiedzieć redface a tak dla jaj nie chcesz to nie musisz odpowiadac chcialam zaczac jakas rozmowe ale widze ze ci takie tematy nie odpowiadaja....hi hi hi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:55 am
Ha!! Chcialam sie tylko z Wami podzielic moim szczesciem!! Mam juz sesje za soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:56 am
SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Natalii SERAFIN-WAMPIRE Muezzin Nom ... kurdem... *łyka ciacho i czekotruskawę kawką* no tak to żyć nie umierać biggrin to o czym pogadamy tak przyciepłej kawusi? niewiem a o czym chcesz jestes prawiczkiem? Hi hi hi hi *rumieni sie* BOŻE gonk Natalia stare A ty znowu swoje biggrin a co już kiedyś to robiła No wiesz ja nie mam nic przeciwko. biggrin Lubię gdy drąży te tematy biggrin To takie jej hobby. Uwielbia pytać o takie rzeczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:58 am
Enter_Sandgirl Ha!! Chcialam sie tylko z Wami podzielic moim szczesciem!! Mam juz sesje za soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3nodding 3nodding czesc wszystkim.. jaką sesję?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:58 am
Ja musze juz lecieć na obiadek!!!! *woła Muezzina i swego rumaka* chodzcie lecimy!!!! *wskakuje i usadawia sie wygodnie, głaszcze jednorożca* dobry konik dobry......wio!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:59 am
Kyoko Suomi Enter_Sandgirl Ha!! Chcialam sie tylko z Wami podzielic moim szczesciem!! Mam juz sesje za soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3nodding 3nodding czesc wszystkim.. jaką sesję? cze wam obum 9i pa natali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:59 am
Ja z Natalii musimy spadać do jutra ludziska ! crying
Ciesze się wraz z tobą ze masz tą sesje za sobą to była pewnie trudna walka.
Pa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|