|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:41 am
EvilYuki *zaczepia ludzi by porozmawiać* zacznij mówić a ludzie Ci odpowiedzą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:41 am
EvilYuki *zaczepia ludzi by porozmawiać* ja jestem nieprzysiadalny.. ..z wiadomego powodu i z kilku niewiadomych,.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:43 am
opcy EvilYuki *zaczepia ludzi by porozmawiać* ja jestem nieprzysiadalny.. ..z wiadomego powodu i z kilku niewiadomych,. *siada przy nim* miohohoho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:45 am
EvilYuki opcy EvilYuki *zaczepia ludzi by porozmawiać* ja jestem nieprzysiadalny.. ..z wiadomego powodu i z kilku niewiadomych,. *siada przy nim* miohohoho... jaka Juka zadziorna... smile co tam w szerokim swiecie? jak juz zagadujesz to opowiadaj..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:51 am
opcy jaka Juka zadziorna... smile co tam w szerokim swiecie? jak juz zagadujesz to opowiadaj.. ano zadziorna mrgreen *trąca go łapką* co słychac, hmmm... byłam dziś w BUWie, swołocz z Uniwersytetu zrobiła na dachu ogród <3 a ty gdzie dziś byłeś? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:00 pm
EvilYuki opcy jaka Juka zadziorna... smile co tam w szerokim swiecie? jak juz zagadujesz to opowiadaj.. ano zadziorna mrgreen *trąca go łapką* co słychac, hmmm... byłam dziś w BUWie, swołocz z Uniwersytetu zrobiła na dachu ogród <3 a ty gdzie dziś byłeś? :3 w pracy.. potem w drodze powrotnej w sklepie.. dobre czasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:02 pm
Master of the bottom page!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:02 pm
opcy w pracy.. potem w drodze powrotnej w sklepie.. dobre czasy... widze, że optymizm z Ciebie bucha, to dobrze ;> *siada i konczy bucura dla bucira*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:05 pm
[ Dan le Sac vs Scroobius Pip "Thou Shalt always Kill" 3:30 ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 12:31 pm
uh... parodia 300 south park. Boskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 1:02 pm
diarrhea Tah rah tah rah tah rah boom dee Tah rah tah rah tah rah boom dee a Koniczyna ludziaki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 1:06 pm
BeeWolf diarrhea Tah rah tah rah tah rah boom dee Tah rah tah rah tah rah boom dee a Koniczyna ludziaki. heleł ^^ ---> no i w końcu jest na kim oko zawiesić mrgreen
Bee, ale masz fajnego kuraka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 1:10 pm
`Lisica` BeeWolf diarrhea Tah rah tah rah tah rah boom dee Tah rah tah rah tah rah boom dee a Koniczyna ludziaki. heleł ^^ ---> no i w końcu jest na kim oko zawiesić mrgreen
Bee, ale masz fajnego kuraka whee
>Obawia się o jej oko<
"lwia" Lisico, a no nie mam jednego, ja mam "BA" dwa kurczaki... jeszcze 8 i będzie tyle ile śledzi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|