|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:32 am
Ryuukei oshii EvilYuki Ryuukei oshii EvilYuki no wlasnie, sama zbierze bawelne, zrobi, a potem sprzeda na allegro ;3 nie nie nie Ty mnie zle zrozumialas ONA zbierze ONA zasieje a MY zarobimy xd o, to jeszcze lepiej xd *kroi interes* Aid: ostatecznie ja sie zgadzam na jakiegos murzyna do uprawiania pola ninja musimy oszczedzac zadna pomocn ie wchodzi w gre xd ale to ona bedzie mu placila, nie my wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:32 am
Aidanna Ryuukei oshii EvilYuki no wlasnie, sama zbierze bawelne, zrobi, a potem sprzeda na allegro ;3 nie nie nie Ty mnie zle zrozumialas ONA zbierze ONA zasieje a MY zarobimy xd nie w tym zyciu no chce niemieckiego niewolnika... nie odbierajcie mi tej przyjemnosci emo Life is brutal
Evil ale skad ona wezmie pieniadze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:34 am
Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii EvilYuki no wlasnie, sama zbierze bawelne, zrobi, a potem sprzeda na allegro ;3 nie nie nie Ty mnie zle zrozumialas ONA zbierze ONA zasieje a MY zarobimy xd nie w tym zyciu no chce niemieckiego niewolnika... nie odbierajcie mi tej przyjemnosci emo Life is brutal
Evil ale skad ona wezmie pieniadze ninja wam buchne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:37 am
ninja w kajdanach niewiele zdzialasz raczej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:43 am
Ryuukei oshii ninja w kajdanach niewiele zdzialasz raczej mrgreen chcialabys ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:44 am
Aidanna Ryuukei oshii ninja w kajdanach niewiele zdzialasz raczej mrgreen chcialabys ;p ja nie, Tylko Ty to przecież Twoje wielkie marzenie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:47 am
Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii ninja w kajdanach niewiele zdzialasz raczej mrgreen chcialabys ;p ja nie, Tylko Ty to przecież Twoje wielkie marzenie mrgreen moim marzeniem jest miec slonia i przejechac kogos tym takim fajnym do czyszczenia podlog w hipermarketach emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:52 am
Aidanna moim marzeniem jest miec slonia i przejechac kogos tym takim fajnym do czyszczenia podlog w hipermarketach emo rofl i zbierac bawelne na polu rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:57 am
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna Ryuukei oshii ninja w kajdanach niewiele zdzialasz raczej mrgreen chcialabys ;p ja nie, Tylko Ty to przecież Twoje wielkie marzenie mrgreen moim marzeniem jest miec slonia i przejechac kogos tym takim fajnym do czyszczenia podlog w hipermarketach emo xDD a nie pokój na świecie i brak głodu? ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:59 am
Ryuukei oshii Aidanna moim marzeniem jest miec slonia i przejechac kogos tym takim fajnym do czyszczenia podlog w hipermarketach emo rofl i zbierac bawelne na polu rofl domokun Yuki... jakbym amerykanow zabila to bylby pokoj moze ;p czyli to tez mozna tam zaliczyc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 8:01 am
Aidanna Ryuukei oshii Aidanna moim marzeniem jest miec slonia i przejechac kogos tym takim fajnym do czyszczenia podlog w hipermarketach emo rofl i zbierac bawelne na polu rofl domokun Yuki... jakbym amerykanow zabila to bylby pokoj moze ;p czyli to tez mozna tam zaliczyc whee ano niestety nie tlyko amerykanie sa nawrogiem narodow TT raczej bym sie sklaniala ku Rosji, Korei (bron atomowa), Chinom... albo Irakowi... w sumie, aby byl pokoj, to trzebaby wybic wszystkich.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 8:03 am
EvilYuki Aidanna Ryuukei oshii Aidanna moim marzeniem jest miec slonia i przejechac kogos tym takim fajnym do czyszczenia podlog w hipermarketach emo rofl i zbierac bawelne na polu rofl domokun Yuki... jakbym amerykanow zabila to bylby pokoj moze ;p czyli to tez mozna tam zaliczyc whee ano niestety nie tlyko amerykanie sa nawrogiem narodow TT raczej bym sie sklaniala ku Rosji, Korei (bron atomowa), Chinom... albo Irakowi... w sumie, aby byl pokoj, to trzebaby wybic wszystkich. ale chiny trzeba zostawic. Kto bedzie zbieral ryz. Ich i europejczykow sie zostawi... reszte wek xD ide sie uczyc fizyki burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|