|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 5:12 am
Aidanna hi hi... opalilam sobie buzke xD urok szkoly blisko plazy dramallama kurcze ale masz fajnie a ja gnije w tym blaszanym budynku jeszcze do 15 sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 5:17 am
a ja sie lenie bom chora.
zarobiłam za to 20k.
haha!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 5:25 am
Sweeeet Aidanna hi hi... opalilam sobie buzke xD urok szkoly blisko plazy dramallama kurcze ale masz fajnie a ja gnije w tym blaszanym budynku jeszcze do 15 sad od szkoly mam ok 15. do plazy xD wiec po lekcjach zawsze moge sobie podreptac i sie byczyc na sloneczku dramallama kurcze... niezle twarz mi spieklo o.o czerwona jestem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:02 am
och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:12 am
EvilYuki och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3 to dobrze :3 Yuka... masz jakies dobre vademecum z hostori? Bo ja niewiem jaki kupic sobie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:16 am
Aidanna EvilYuki och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3 to dobrze :3 Yuka... masz jakies dobre vademecum z hostori? Bo ja niewiem jaki kupic sobie domokun mam paszport maturzysty, ale nie uwazam wyboru za zbyt trafny. Radzę Ci robić notatki z każdego tematu w książce, samej ,wiecej się nauczysz niż z repetytorium 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:18 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3 to dobrze :3 Yuka... masz jakies dobre vademecum z hostori? Bo ja niewiem jaki kupic sobie domokun mam paszport maturzysty, ale nie uwazam wyboru za zbyt trafny. Radzę Ci robić notatki z każdego tematu w książce, samej ,wiecej się nauczysz niż z repetytorium 3nodding popieram w 101 %
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:21 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3 to dobrze :3 Yuka... masz jakies dobre vademecum z hostori? Bo ja niewiem jaki kupic sobie domokun mam paszport maturzysty, ale nie uwazam wyboru za zbyt trafny. Radzę Ci robić notatki z każdego tematu w książce, samej ,wiecej się nauczysz niż z repetytorium 3nodding ale kiedy pani mowi to samo co w ksiazce jest x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:26 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3 to dobrze :3 Yuka... masz jakies dobre vademecum z hostori? Bo ja niewiem jaki kupic sobie domokun mam paszport maturzysty, ale nie uwazam wyboru za zbyt trafny. Radzę Ci robić notatki z każdego tematu w książce, samej ,wiecej się nauczysz niż z repetytorium 3nodding ale kiedy pani mowi to samo co w ksiazce jest x3 ano widzisz, mi brakuje znajomosci dat - więc repetytorium akurat bardziej mi się przyda niż uczenie wszystkiego od nowa, zaoszczędzę czas, a przy okazji powtórzę to, co już wiem, hasłowo wink chociaż i tak mam dziwne wrażenie, że nie zdam tej matury, ale co tam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:49 am
marynara i fryzura, matura...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 6:56 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki och och, dzisiaj mi lepiej, uspokoilam sie i przerobilam szesc tematow :3 to dobrze :3 Yuka... masz jakies dobre vademecum z hostori? Bo ja niewiem jaki kupic sobie domokun mam paszport maturzysty, ale nie uwazam wyboru za zbyt trafny. Radzę Ci robić notatki z każdego tematu w książce, samej ,wiecej się nauczysz niż z repetytorium 3nodding ale kiedy pani mowi to samo co w ksiazce jest x3 ano widzisz, mi brakuje znajomosci dat - więc repetytorium akurat bardziej mi się przyda niż uczenie wszystkiego od nowa, zaoszczędzę czas, a przy okazji powtórzę to, co już wiem, hasłowo wink chociaż i tak mam dziwne wrażenie, że nie zdam tej matury, ale co tam wink zdasz napewno zrzedo xD spytam sie poprostu pani co ona by mi pelecila kupic whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:06 am
Aidanna zdasz napewno zrzedo xD spytam sie poprostu pani co ona by mi pelecila kupic whee no mam nadzieje ze zdam xD *wszywa koronke w spodniczke* buena jest ta koronka, buena
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:08 am
EvilYuki Aidanna zdasz napewno zrzedo xD spytam sie poprostu pani co ona by mi pelecila kupic whee no mam nadzieje ze zdam xD *wszywa koronke w spodniczke* buena jest ta koronka, buena ja sobie chce kupic taka krotka spodniczke w szkocka krate i znalesc nie moge emo i zeby ona ladna byla domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2007 7:13 am
Aidanna EvilYuki Aidanna zdasz napewno zrzedo xD spytam sie poprostu pani co ona by mi pelecila kupic whee no mam nadzieje ze zdam xD *wszywa koronke w spodniczke* buena jest ta koronka, buena ja sobie chce kupic taka krotka spodniczke w szkocka krate i znalesc nie moge emo i zeby ona ladna byla domokun propnuje pochodzic po lumpeksach i przerobic smile rozumiem, ze spodniczka taka ta... zapomniałam nazwy... TT nie marszczona a plisowana, o, plisowana :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|