|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:05 am
revcat Marcinka w postaci mojego starego który czycha na kompa. rolleyes ...aha...o takiej mafi mowa...pamietaj by nie przekraczac cytatow !!! bo bedzie kara... xd moze byc 5, było 5 whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:07 am
revcat Marcinka w postaci mojego starego który czycha na kompa. rolleyes ...aha...o takiej mafi mowa...pamietaj by nie przekraczac cytatow !!! bo bedzie kara... xd Bo jeb*ę, MOD przyszedł.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:29 am
racqel revcat Marcinka w postaci mojego starego który czycha na kompa. rolleyes ...aha...o takiej mafi mowa...pamietaj by nie przekraczac cytatow !!! bo bedzie kara... xd Bo jeb*ę, MOD przyszedł. ...chcesz losowego szczurze wyspowy ?... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:32 am
revcat racqel revcat Marcinka w postaci mojego starego który czycha na kompa. rolleyes ...aha...o takiej mafi mowa...pamietaj by nie przekraczac cytatow !!! bo bedzie kara... xd Bo jeb*ę, MOD przyszedł. ...chcesz losowego szczurze wyspowy ?... mrgreen Maj Masterrrr !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:34 am
racqel revcat ...chcesz losowego szczurze wyspowy ?... mrgreen Maj Masterrrr ! omm... stare bo moda trzeba szanować ==...przyjaciol... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:37 am
Marcinka racqel revcat ...chcesz losowego szczurze wyspowy ?... mrgreen Maj Masterrrr ! omm... stare bo moda trzeba szanować ==...przyjaciol... mrgreen jejdajlosowego!jejdaj!onachce!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:39 am
racqel Marcinka racqel revcat ...chcesz losowego szczurze wyspowy ?... mrgreen Maj Masterrrr ! omm... stare bo moda trzeba szanować ==...przyjaciol... mrgreen jejdajlosowego!jejdaj!onachce! edytował mi posta xD mów za siebie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:40 am
racqel Marcinka racqel revcat ...chcesz losowego szczurze wyspowy ?... mrgreen Maj Masterrrr ! omm... stare bo moda trzeba szanować ==...przyjaciol... mrgreen jejdajlosowego!jejdaj!onachce! ...wyluzuj poslady...nie mam uzasadnienia... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:48 am
BeeWolf >Morura, piękne czasy mej młodości< ja mam permanentnie rostrój żołądka i ból głowy od mojej młodości... ale to chyba tylko ja jestem taka nerwowa, inni to lepiej przezywają sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:56 am
zagadka -> który poruszę temat (jeden z najbardziej popularnych w tym topicu): a) jedzenia b) zmęczenia c) bólu d) znużenia e) dzikiej radości z dziwacznego powodu?
odpowiedź poznacie np. edytując tego posta
ODP. boli mnie dziąsło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:59 am
`Lisica` zagadka -> który poruszę temat (jeden z najbardziej popularnych w tym topicu): a) jedzenia b) zmęczenia c) bólu d) znużenia e) dzikiej radości z dziwacznego powodu?
odpowiedź poznacie np. edytując tego posta
ODP. boli mnie dziąsło hmm obstawialam jedzenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 11:01 am
hej Omi! masz jakieś ubranka dla avka na zbyciu? mrgreen *przyjmuje pozę żebraczą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|