Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28103 28104 28105 28106 28107 28108 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:48 pm

Przykro mi lecz od 3 dni ejstem prawdziwym Mężczyzna biggrin
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:49 pm

Gosza
rozprawiczony?

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Gosza

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:52 pm

Lavagetas_heqetai
Gosza
rozprawiczony?
taaa
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:54 pm

Gosza
Lavagetas_heqetai
Gosza
rozprawiczony?
taaa
witaj więc wśród prawdziwych mężczyzn- teraz pozostaje ci jedynie tęsknić za pragnieniem pierwszego razu i obcować z rutyną wink (co wcale nie jest złe ;P)

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:55 pm

Lavagetas_heqetai
to fajnie, że chociaż jednego możesz miec. tez zawsze chcialem ale nie moge miec (no przynajmniej do poki mieszkam w domu)

ale one sa bardzo zzyte ze soba i nie mozna ich rozdzielac. Wystarczy, ze jeden zostanie niechcacy zamkniety w pokoju a drugi juz za nim strasznie placze i go wszedzie szuka. Poza tym nie umialabym wybrac, oba lubie tak samo.
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:57 pm

Lavagetas_heqetai
Gosza
Lavagetas_heqetai
Gosza
rozprawiczony?
taaa
witaj więc wśród prawdziwych mężczyzn- teraz pozostaje ci jedynie tęsknić za pragnieniem pierwszego razu i obcować z rutyną wink (co wcale nie jest złe ;P)
mhh ale jakos tam dam rade razz ta rutyna mi sie podobala... 3 razy w ciagu 2 dni xD...

Gosza

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 1:58 pm

Omega Sun
Lavagetas_heqetai
to fajnie, że chociaż jednego możesz miec. tez zawsze chcialem ale nie moge miec (no przynajmniej do poki mieszkam w domu)

ale one sa bardzo zzyte ze soba i nie mozna ich rozdzielac. Wystarczy, ze jeden zostanie niechcacy zamkniety w pokoju a drugi juz za nim strasznie placze i go wszedzie szuka. Poza tym nie umialabym wybrac, oba lubie tak samo.
w takim razie masz trzy wyjścia- ukrywasz je wszystkie, oddajesz wszystkie, zatrzymujesz jednego i liczysz ze przywyknie. No albo prosisz żeby troche podrosły zeby móc je rozdzielic- umieść w prośbie ścieme, że same będą sie rozdzielać w trakcie rośnięcia
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:00 pm

Gosza
Lavagetas_heqetai
Gosza
Lavagetas_heqetai
Gosza
rozprawiczony?
taaa
mhh ale jakos tam dam rade razz ta rutyna mi sie podobala... 3 razy w ciagu 2 dni xD...
si, pierwsze dni są fajne- najlepiej jest po około miesiącu kiedy dziewczyna 'musi z Toba porozmawiać' bo często sika i ma czystą bielizne mhyhy- ale w wiekszosci to fałszywy alarm wink

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Gosza

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:00 pm

Lavagetas_heqetai
Omega Sun
Lavagetas_heqetai

w takim razie masz trzy wyjścia- ukrywasz je wszystkie, oddajesz wszystkie, zatrzymujesz jednego i liczysz ze przywyknie. No albo prosisz żeby troche podrosły zeby móc je rozdzielic- umieść w prośbie ścieme, że same będą sie rozdzielać w trakcie rośnięcia
ja mam 7 kotow neutral tzn nie sa moje ale bylem przy porodzie 6.. bo ten siodmy to matka Xd... pierw urodzily sie 3... i pozniej znowu 3 XD taki plus ze one mieszkaja na dachu i nie naleza do nas ale jednoczesnie naleza razz
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:01 pm

Lavagetas_heqetai
Gosza
Lavagetas_heqetai
Gosza
Lavagetas_heqetai
Gosza
rozprawiczony?
taaa
si, pierwsze dni są fajne- najlepiej jest po około miesiącu kiedy dziewczyna 'musi z Toba porozmawiać' bo często sika i ma czystą bielizne mhyhy- ale w wiekszosci to fałszywy alarm wink
hehe wiem gadalismy o tym zagrozeniu xD... ale jakos nie obawiam sie tego ;]

Gosza

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:02 pm

Gosza

taaa i pewnie jeszcze po 3 minuty... Gadac to kazdy potrafi a jak przychodzi co do czego....no dobra, niewazne...
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:04 pm

Omega Sun
Gosza

taaa i pewnie jeszcze po 3 minuty... Gadac to kazdy potrafi a jak przychodzi co do czego....no dobra, niewazne...
ejjj nie ma tak ze walniesz denerwujacy tekst i pozniej wycofujesz sie "no dobra, niewazne"... no w sumie you are mod xD sorry nie bylo po 3 minuty : neutral |

Gosza

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:04 pm

Omega Sun
Gosza

mrgreen (no prosze, patrzcie ją ;P)- ale 3 minuty? z kim ty sie zadajesz ;P

Gosza- nie, wy dopiero ZACZNIECIE rozmawiać- zobaczysz ;]
PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:07 pm

Lavagetas_heqetai
Omega Sun
Gosza

mrgreen (no prosze, patrzcie ją ;P)- ale 3 minuty? z kim ty sie zadajesz ;P

Gosza- nie, wy dopiero ZACZNIECIE rozmawiać- zobaczysz ;]
aha widze ze miales wpadke i ejstes super doswiadczony smile ... rozmowa juz byla

Gosza

EvilYuki
Crew

PostPosted: Sat Apr 14, 2007 2:09 pm

Gosza
7 razy w ciagu dwoch dni cool

nie ma sie czym chwalić ;3
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28103 28104 28105 28106 28107 28108 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games