|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:02 am
Daerian wróciłam... smile 3nodding hejko znow :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:02 am
SERAFIN-WAMPIRE Daerian wróciłam... smile 3nodding witam ponownie siemka jak smakowal rosolek...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:03 am
Muezzin nox123 Muezzin nox123 ... ale pozatym dziala mi duzo szybciej niz na IE Ja jak narazie z tego co widze polecam Opere 7.54 PL . Gaia działa o NIEBO lepiej niż na IE. Szybciej się ładuje nie różni się niczym poza detalami. a z kat to pobrac ta opere??????? wejdz tutaj: Operadzieki zobacze ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:04 am
Muezzin Omega Sun ... zaraz dodam to do FAQa 3nodding Dzięki za informacje. Testowałam gaie na mozilli i nie wygląda tam najlepiej :/ Teraz przeglądam ją tylko w IE Na Mozilli jeszcze nie sprawdzałem ale się wezmę za wszystkie przeglądarki gdy z jakąś skończe poinformuję Cię o wynikach. Jak na razie niedługo zalicze przestój na Gaii ok 1 miesiąca przez przeprowadzke i pierdolo.....ą Telekomune więc nie zdziw się ze mnie cosik nieema. oki, jak przetestujesz, to napisz post w przewodniku a ja to wrzucę potem do chmurki z FAQiem smile nie podoba mi się gaia w mozilli xp Zwłaszcza te powykręcane ludziki gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:04 am
nox123 Muezzin nox123 ... ale pozatym dziala mi duzo szybciej niz na IE Ja jak narazie z tego co widze polecam Opere 7.54 PL . Gaia działa o NIEBO lepiej niż na IE. Szybciej się ładuje nie różni się niczym poza detalami. a z kat to pobrac ta opere??????? Jak będziesz miał jakieś problemy z Operą to wal do mnie śmiało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Natalii taaaa fajny jest, mogę go dotknąć? ja chcialabym miec diabelski ogon ale czuje ze nie uzbieram tyle kasy.... jasne ^^ *podchodzi powoli glaszcze* Ale milusi mięciutki jak kaczuszka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalii Muezzin nox123 ... ale pozatym dziala mi duzo szybciej niz na IE Ja jak narazie z tego co widze polecam Opere 7.54 PL . Gaia działa o NIEBO lepiej niż na IE. Szybciej się ładuje nie różni się niczym poza detalami. tak, oczywiście ma racje!!!! biggrin No nie zawsze mam rację pamiętasz Miszkfila ? To była moja sromotna pomyłka xp Ile ten twój wymarzony ogonek kosztuje ? Może coś wymyślimy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:06 am
Natalii SERAFIN-WAMPIRE Daerian wróciłam... smile 3nodding witam ponownie siemka jak smakowal rosolek...? bardzo... jak zawsze... *patrzy na Pisarza machajacego do niej ogonem* widze ze bardzo lubisz swój ogonek... stare 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:08 am
witaj ale masz wypasiony stroj....wow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:09 am
Omega Sun ... nie podoba mi się gaia w mozilli xp Zwłaszcza te powykręcane ludziki gonk Ok no problemoj. Coś za coś nie ma róży bez kolców. Albo wolna Gaia na IE i normalnew avatarki albo Szybka Gaia i powykręcane avy. Albo biggrin Opera i normalne avy i szybka Gaia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:09 am
Natalii Pisarz Natalii taaaa fajny jest, mogę go dotknąć? ja chcialabym miec diabelski ogon ale czuje ze nie uzbieram tyle kasy.... jasne ^^ *podchodzi powoli glaszcze* Ale milusi mięciutki jak kaczuszka biggrin hihi dzieki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 5:10 am
Muezzin Natalii Muezzin nox123 ... ale pozatym dziala mi duzo szybciej niz na IE Ja jak narazie z tego co widze polecam Opere 7.54 PL . Gaia działa o NIEBO lepiej niż na IE. Szybciej się ładuje nie różni się niczym poza detalami. tak, oczywiście ma racje!!!! biggrin No nie zawsze mam rację pamiętasz Miszkfila ? To była moja sromotna pomyłka xp Ile ten twój wymarzony ogonek kosztuje ? Może coś wymyślimy. male 55,000 fajnie nie...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|