|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 5:26 am
Delein the Wildest revcat Delein the Wildest Wnosze postulat o zorganizowanie wspolnej gaiowej imprezy-mitingu w miescie najbardziej neutralnym czyli samo przez sie rozumie ze w Gliwicach... ...podpisuje sie pod tym...ugabuga ! mrgreen No to ustalone mrgreen ...tylko teraz trza ludzi pozbierac i zrobimy ogolnopolski melanz-zlot...tance , hulanki, swawole... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 5:28 am
revcat ...tylko teraz trza ludzi pozbierac i zrobimy ogolnopolski melanz-zlot...tance , hulanki, swawole... mrgreen masz kamere? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 5:34 am
Delein the Wildest revcat ...tylko teraz trza ludzi pozbierac i zrobimy ogolnopolski melanz-zlot...tance , hulanki, swawole... mrgreen masz kamere? ninja ...kamere, dwa aparaty, taj wiec luz...wyposazenie przednie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 5:37 am
revcat Delein the Wildest revcat ...tylko teraz trza ludzi pozbierac i zrobimy ogolnopolski melanz-zlot...tance , hulanki, swawole... mrgreen masz kamere? ninja ...kamere, dwa aparaty, taj wiec luz...wyposazenie przednie... mrgreen dobra, nie robmy offtopa, przekonspirujmy to gdzie indziej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 6:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 29, 2007 3:04 pm
Kolejne zdjęcie xD troszkę się pobawiłam ze zmianami oświetlenia i kolorystyki i oto co wyszło: hmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 11:16 am
revcat Delein the Wildest revcat Delein the Wildest Wnosze postulat o zorganizowanie wspolnej gaiowej imprezy-mitingu w miescie najbardziej neutralnym czyli samo przez sie rozumie ze w Gliwicach... ...podpisuje sie pod tym...ugabuga ! mrgreen No to ustalone mrgreen ...tylko teraz trza ludzi pozbierac i zrobimy ogolnopolski melanz-zlot...tance , hulanki, swawole... mrgreen ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 1:41 pm
No moja fotka jest TUno i prosze sie zemnie niesmiac !!!...za bardzo domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 3:07 pm
Haquo No moja fotka jest TUno i prosze sie zemnie niesmiac !!!...za bardzo domokun widze kandydata na nowe ciacho :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 3:15 pm
Haquo No moja fotka jest TUno i prosze sie zemnie niesmiac !!!...za bardzo domokun Przepraszam! Nie wytrzymałem.... hahahahahahahahahahaahaaaaa! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 3:19 pm
racqel Haquo No moja fotka jest TUno i prosze sie zemnie niesmiac !!!...za bardzo domokun Przepraszam! Nie wytrzymałem.... hahahahahahahahahahaahaaaaa! sweatdrop Jestes potworem paszczaku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:02 am
Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:05 am
Delein the Wildest racqel Haquo No moja fotka jest TUno i prosze sie zemnie niesmiac !!!...za bardzo domokun Przepraszam! Nie wytrzymałem.... hahahahahahahahahahaahaaaaa! sweatdrop Jestes potworem paszczaku. Tak, ale sie tez publikuje, zeby dac inny szanse posmiania sie ze mnie 3nodding A Czarny mi sie bardziej podoba na tym nowszym zdjeciu... Nie to, zeby tam od razu ten-teges, ale wyglada lepiej, niach? [this post was sent from system missing polish signs, please consider before flaming]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|