|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:28 am
revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:30 am
Baliaur tja Revcati noramlnie zgrzybial cool a dzis Ita nie wytrzymywala jak zaczelam se wywijac do The Streets Don Mug Yourself xd
po prostu nie ta praktyka mrgreen no bo trzeba sie chartowac
a ja musze przed rokliem szkolnym surprised kuna ale beda imprey a baunce biggrin no sciana a slyszalas o tym ze *szeptu szeptu szeptu* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:34 am
Baliaur Baliaur tja Revcati noramlnie zgrzybial cool a dzis Ita nie wytrzymywala jak zaczelam se wywijac do The Streets Don Mug Yourself xd
a ja musze przed rokliem szkolnym surprised kuna ale beda imprey a baunce biggrin no sciana a slyszalas o tym ze *szeptu szeptu szeptu* ninja *wylania sie ze sciany* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:38 am
Lethiel Baliaur Baliaur tja Revcati noramlnie zgrzybial cool a dzis Ita nie wytrzymywala jak zaczelam se wywijac do The Streets Don Mug Yourself xd
a ja musze przed rokliem szkolnym surprised kuna ale beda imprey a baunce biggrin no sciana a slyszalas o tym ze *szeptu szeptu szeptu* ninja *wylania sie ze sciany* xd a jadnak ktos slucha mojego zrzedzenia xp biggrin *glasq glasq Leth* //Fju: I Am Kloot - [Gods and Monsters #01] No Direction Home [2:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:38 am
Baliaur oi! Moje Kochanei wlasnie sie moje kochanie kompie wiec moge na chwyle z wami zostac cieszycie sie? rofl nie... mrgreen kusza ale mam dzisiaj fajny humor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:40 am
Kiray Baliaur oi! Moje Kochanei wlasnie sie moje kochanie kompie wiec moge na chwyle z wami zostac cieszycie sie? rofl nie... mrgreen kusza ale mam dzisiaj fajny humor... *ostry lokiec poszedl w bok Kiray'a* co mowiles? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:40 am
Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... pirate rofl mrgreen sie wie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:42 am
Baliaur Kiray Baliaur oi! Moje Kochanei wlasnie sie moje kochanie kompie wiec moge na chwyle z wami zostac cieszycie sie? rofl nie... mrgreen kusza ale mam dzisiaj fajny humor... *ostry lokiec poszedl w bok Kiray'a* co mowiles? mrgreen ekhu ekhu nie no skadze znowu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:42 am
Baliaur Lethiel Baliaur Baliaur tja Revcati noramlnie zgrzybial cool a dzis Ita nie wytrzymywala jak zaczelam se wywijac do The Streets Don Mug Yourself xd
a ja musze przed rokliem szkolnym surprised kuna ale beda imprey a baunce biggrin no sciana a slyszalas o tym ze *szeptu szeptu szeptu* ninja *wylania sie ze sciany* xd a jadnak ktos slucha mojego zrzedzenia xp biggrin *glasq glasq Leth* //Fju: I Am Kloot - [Gods and Monsters #01] No Direction Home [2:35]
mruuuu :] rofl rofl rofl The Corrs - Rain smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:45 am
Kiray Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... pirate rofl mrgreen sie wie... dokladnie kuna no!!!!! my tu rzadzimy!!!!! pirate mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:46 am
Kiray Baliaur Kiray Baliaur oi! Moje Kochanei wlasnie sie moje kochanie kompie wiec moge na chwyle z wami zostac cieszycie sie? rofl nie... mrgreen kusza ale mam dzisiaj fajny humor... *ostry lokiec poszedl w bok Kiray'a* co mowiles? mrgreen ekhu ekhu nie no skadze znowu... ooo.. przypomnialo mi sie ze mialam ci sie pochwalic ze droogi niewolnik mi umarl z przemęczenia xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:48 am
revcat Kiray Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... pirate rofl mrgreen sie wie... dokladnie kuna no!!!!! my tu rzadzimy!!!!! pirate mrgreen xd niach niach niach i niech ktos sproboje to zmienic... teraz przydalo by sie aby jeden z Generalow przejol wladze na pogg...jak by byl juz jedne to reszta by mu pomagal w zaprowadzeniu tam porzadkow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:49 am
Lethiel ooo.. przypomnialo mi sie ze mialam ci sie pochwalic ze droogi niewolnik mi umarl z przemęczenia xd rofl seksoholiczka z Ciebie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:51 am
Kiray Lethiel ooo.. przypomnialo mi sie ze mialam ci sie pochwalic ze droogi niewolnik mi umarl z przemęczenia xd rofl seksoholiczka z Ciebie... mrgreen neee tam.. przeziebienie sie rozprzestrzenia i tyle rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|