|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:01 pm
Aidanna Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania łoooożżżesz mrgreen
kurde mać, dA mnie denetwuje :/ hej Franiu smile Oo a co tam znowu wymyslili ? ( dawno nie bylam xd ) joł w sumie nic nowego nie wymyslil..... ale jak chce dodac new deviation to mnie nerwica bierze jak musze czekac po, godziny na dodanie.... _ _" pewnie jakie przeciazenie wrrrr
mi tez sie nie chcialo dodac do galerii... ale ogolnie rysunek istnial, bo sprawdzalam na siotry koncie co sie dzieje whee Bleh, mnie się nie chcą wyświetlać obrazki na full view ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire A co się dzieje, Omi?
Miliard postów. Well, nice : ] mogli by autorowi miliardowego posta dać np. halo xD to i tak byl pewnie n00b xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire A co się dzieje, Omi?
Miliard postów. Well, nice : ] mogli by autorowi miliardowego posta dać np. halo xD jakis dziwny pseudoamant sie do mnie podlaczyl, ma ortografie i gramatyke na poziomie siedmiolatka i nazywa mnie "zlotkiem". gonk A co do tej nagrody dla autora miliardowego posta, to tez o tym pomyslalam. Mogliby jakos wyroznic takiego osobnika smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:02 pm
Aidanna Rynn the Vampire A co się dzieje, Omi?
Miliard postów. Well, nice : ] mogli by autorowi miliardowego posta dać np. halo xD to i tak byl pewnie n00b xd No i co z tego? xD
@Omi - mhm : ] Dać mu jakąś statuetkę (jak np. są w fishingu do trzymania) albo coś w tym stylu. Strasznie ciężko by było utrafić xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:03 pm
Aidanna Rynn the Vampire A co się dzieje, Omi?
Miliard postów. Well, nice : ] mogli by autorowi miliardowego posta dać np. halo xD to i tak byl pewnie n00b xd ja tez o tym pomyślałam blaugh ale to nie bylabym ja wiec bezsensu komuś coś dawac za to ze se napisałam tak pfś posta pewnie i tak był to bump ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:05 pm
Rynn the Vampire Aidanna Terrorystka Frania Rin_Youkai Terrorystka Frania łoooożżżesz mrgreen
kurde mać, dA mnie denetwuje :/ hej Franiu smile Oo a co tam znowu wymyslili ? ( dawno nie bylam xd ) joł w sumie nic nowego nie wymyslil..... ale jak chce dodac new deviation to mnie nerwica bierze jak musze czekac po, godziny na dodanie.... _ _" pewnie jakie przeciazenie wrrrr
mi tez sie nie chcialo dodac do galerii... ale ogolnie rysunek istnial, bo sprawdzalam na siotry koncie co sie dzieje whee Bleh, mnie się nie chcą wyświetlać obrazki na full view ;/a masz original size ustawione? >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:12 pm
@ Aid - nie moje, cudze mi się nie chcą wyświetlać.
I co z tego, że to byłby bump? Geebus, co za różnica : ] miliardowy post to miliardowy post. Mniejsza z tym, czy dstanie to jakiś stały bywalec Extended Discussion czy przypadkowy newb z CB.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:14 pm
Rynn the Vampire @ Aid - nie moje, cudze mi się nie chcą wyświetlać.
I co z tego, że to byłby bump? Geebus, co za różnica : ] miliardowy post to miliardowy post. Mniejsza z tym, czy dstanie to jakiś stały bywalec Extended Discussion czy przypadkowy newb z CB. a to nie wiem... moze to wina przegladarki? >.> mi sie kiedys na operze nie chcialo otwierac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:14 pm
Rynn the Vampire @ Aid - nie moje, cudze mi się nie chcą wyświetlać.
I co z tego, że to byłby bump? Geebus, co za różnica : ] miliardowy post to miliardowy post. Mniejsza z tym, czy dstanie to jakiś stały bywalec Extended Discussion czy przypadkowy newb z CB. tak, miliardowy post powinien byc wyrozniony, nawet jesli noob sprzeda halo w sklepie za 1000g wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:16 pm
Omega Sun Rynn the Vampire @ Aid - nie moje, cudze mi się nie chcą wyświetlać.
I co z tego, że to byłby bump? Geebus, co za różnica : ] miliardowy post to miliardowy post. Mniejsza z tym, czy dstanie to jakiś stały bywalec Extended Discussion czy przypadkowy newb z CB. tak, miliardowy post powinien byc wyrozniony, nawet jesli noob sprzeda halo w sklepie za 1000g wink to ja na pewno ją kupie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:18 pm
Omega Sun Rynn the Vampire @ Aid - nie moje, cudze mi się nie chcą wyświetlać.
I co z tego, że to byłby bump? Geebus, co za różnica : ] miliardowy post to miliardowy post. Mniejsza z tym, czy dstanie to jakiś stały bywalec Extended Discussion czy przypadkowy newb z CB. tak, miliardowy post powinien byc wyrozniony, nawet jesli noob sprzeda halo w sklepie za 1000g wink moglby lepiej zrobić trejda z Terrorystka Frania hahahaha domokun rofl świat byłby mu za to wdzieczny ;] XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:18 pm
Marcinka Omega Sun Rynn the Vampire @ Aid - nie moje, cudze mi się nie chcą wyświetlać.
I co z tego, że to byłby bump? Geebus, co za różnica : ] miliardowy post to miliardowy post. Mniejsza z tym, czy dstanie to jakiś stały bywalec Extended Discussion czy przypadkowy newb z CB. tak, miliardowy post powinien byc wyrozniony, nawet jesli noob sprzeda halo w sklepie za 1000g wink to ja na pewno ją kupie domokun chcesz w pape kasztanie? mrgreen
kurde! musze se to łoglądnąc XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:19 pm
Omega Sun Rynn the Vampire A co się dzieje, Omi?
Miliard postów. Well, nice : ] mogli by autorowi miliardowego posta dać np. halo xD jakis dziwny pseudoamant sie do mnie podlaczyl, ma ortografie i gramatyke na poziomie siedmiolatka i nazywa mnie "zlotkiem". gonk A co do tej nagrody dla autora miliardowego posta, to tez o tym pomyslalam. Mogliby jakos wyroznic takiego osobnika smile farciara- takie komplementy, masz sie czym cieszyc ;P no mogłbym to byc na przykład ja- nikomu innemu nie nalezy sie wyróżnienie tak jak mi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:20 pm
e no jak nie cecie loterii to powiedzcie, nie bede czekać jak niespełniona idiotka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:25 pm
@Marcinka - na POGG czasami sprawy dość długo trwają, nie denerwuj się : )
@Lav - bryyy, Lava-sama <3
@All - aw gawd, ludzie, z tym halo to tak rzuciłam (; najlepiej by było, gdyby zrobili coś, czego nie można oddać/sprzedać *sigh* bo ta osoba zaraz by dostała setki PMów z propozycjami. Tu nie chodzi o zysk, tylko o wyróżnienie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|