|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:25 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Aidanna EvilYuki a ja nie mam co odrabiac - bo koncze 27 ;3 eee tam xD jakie "eee tam", no tak, tak kończę <3 i zrobi sie w koncu luzno na korytarzach mrgreen no ba ;3 i plan będziesz miałą lepsiejszy... mrgreen plan zawsze jest gorszy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:35 am
Aidanna plan zawsze jest gorszy xp tak? zawsze? statystyki prowadzisz? rozumiem, że w liceum już siódmy rok siedzisz? wink tak jak w roku szkolnym np. zaczynałam lekcje o 10 a konczylam o 16, to po odejsciu maturzystow zawsze zaczynalam wczesniej i wczesniej konczylam, nie bylo roznych takich dziwow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:36 am
EvilYuki no ba ;3 i plan będziesz miałą lepsiejszy... mrgreen cos czuje, ze od polowy maja to mnie juz w szkole nie bedzie ;] frekwencje mam i tak jak jakis uczen z naganna, oceny bdb wiec luuuuz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:37 am
EvilYuki Aidanna plan zawsze jest gorszy xp tak? zawsze? statystyki prowadzisz? rozumiem, że w liceum już siódmy rok siedzisz? wink tak jak w roku szkolnym np. zaczynałam lekcje o 10 a konczylam o 16, to po odejsciu maturzystow zawsze zaczynalam wczesniej i wczesniej konczylam, nie bylo roznych takich dziwow 3nodding LOL O_O ja mam zawsze na 8 do 14
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:40 am
Rin_Youkai EvilYuki Aidanna plan zawsze jest gorszy xp tak? zawsze? statystyki prowadzisz? rozumiem, że w liceum już siódmy rok siedzisz? wink tak jak w roku szkolnym np. zaczynałam lekcje o 10 a konczylam o 16, to po odejsciu maturzystow zawsze zaczynalam wczesniej i wczesniej konczylam, nie bylo roznych takich dziwow 3nodding LOL O_O ja mam zawsze na 8 do 14 no nie mówię, że zawsze ,ale zdarzały siętakie dziwne dni... inny przykład, jednego dnia osiem lekcji, drugiego zaś cztery o_O w tym roku mam jakos normalnie. ale co tu sie dziwic, gdyby nauczyciele pracowali w jednej skzole, wszystko byloby ok... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:56 am
EvilYuki no nie mówię, że zawsze ,ale zdarzały siętakie dziwne dni... inny przykład, jednego dnia osiem lekcji, drugiego zaś cztery o_O w tym roku mam jakos normalnie. ale co tu sie dziwic, gdyby nauczyciele pracowali w jednej skzole, wszystko byloby ok... wink U mnie wlasnie teraz tak jest :/ . Przychodze w poniedzialek na 8.00 do szkoly, a wychodze o 16.10 :/, a w czwartek ide na 10.45 a wracam o 13.40 sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 7:36 am
Qatryk U mnie wlasnie teraz tak jest :/ . Przychodze w poniedzialek na 8.00 do szkoly, a wychodze o 16.10 :/, a w czwartek ide na 10.45 a wracam o 13.40 sweatdrop ... masz tylko 3!! lekcje T---------------T to nie fair ._____________________________________.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:06 am
jest łikend, nie mówmy o szkole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:08 am
Marcinka jest łikend, nie mówmy o szkole... popieram! *siedzi i umiera*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:23 am
Widzieliscie niiiiiusa? Quote: We're getting very close to ONE BILLION posts! At the usual rate of posting, we think we'll probably hit a billion sometime today. To celebrate this amazingly gigantic number, we'll be offering Double Gold for posting for a while!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:55 am
*patrzy przez okno* skad te dzieci sie wziely D: i czemu one musza tak krzyczec gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 11:24 am
Aidanna *patrzy przez okno* skad te dzieci sie wziely D: i czemu one musza tak krzyczec gonk < cieszy sie, ze mieszka na odludziu >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|