|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 2:10 pm
Justinka `Lisica` chyba dobrze mi w blond? rofl jak dla mnie zlewa ci sie troche z klorem oczu, ale calkiem niezle smile a to i tak tylko epizod w wirtualnym życiu mojego avka, któremu zmieniam fryzury częściej niż pościel na moim łóżku xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 2:12 pm
`Lisica` Justinka `Lisica` chyba dobrze mi w blond? rofl jak dla mnie zlewa ci sie troche z klorem oczu, ale calkiem niezle smile a to i tak tylko epizod w wirtualnym życiu mojego avka, któremu zmieniam fryzury częściej niż pościel na moim łóżku xDjednym zdaniem kolorowo cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 2:16 pm
Justinka `Lisica` Justinka `Lisica` chyba dobrze mi w blond? rofl jak dla mnie zlewa ci sie troche z klorem oczu, ale calkiem niezle smile a to i tak tylko epizod w wirtualnym życiu mojego avka, któremu zmieniam fryzury częściej niż pościel na moim łóżku xDjednym zdaniem kolorowo cool te, albo lepiej -> częściej niż piorę ręczniki xD nie, to byłaby przesada (o ręcznikach myślę hjo hjo hjo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 3:11 pm
srutu tutu kupa śrutu cool
dobranoc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 1:31 am
`Lisica` Mardogan Podejzewam ze przesluchala cala plyte O-Zone. biggrin domokun fikasz? stare Alez jabym smial. domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 5:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:07 am
the jar was emptyyyy ! domokun yy... tak, co ja to chcialam >.> Weekend! mrgreen i jutro do szkoly, odrabiac 30 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:09 am
Rin_Youkai the jar was emptyyyy ! domokun yy... tak, co ja to chcialam >.> Weekend! mrgreen i jutro do szkoly, odrabiac 30 xp mysmy to naszczescie juz odrabiali xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:15 am
a ja nie mam co odrabiac - bo koncze 27 ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:18 am
EvilYuki a ja nie mam co odrabiac - bo koncze 27 ;3 eee tam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:18 am
Aidanna EvilYuki a ja nie mam co odrabiac - bo koncze 27 ;3 eee tam xD jakie "eee tam", no tak, tak kończę <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:19 am
Aidanna mysmy to naszczescie juz odrabiali xD szczesciarze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:20 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki a ja nie mam co odrabiac - bo koncze 27 ;3 eee tam xD jakie "eee tam", no tak, tak kończę <3 i zrobi sie w koncu luzno na korytarzach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 6:20 am
Rin_Youkai EvilYuki Aidanna EvilYuki a ja nie mam co odrabiac - bo koncze 27 ;3 eee tam xD jakie "eee tam", no tak, tak kończę <3 i zrobi sie w koncu luzno na korytarzach mrgreen no ba ;3 i plan będziesz miałą lepsiejszy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|