|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:16 pm
revcat ...jo dokladnie...i wiele takich ktorych nie znam a sie podobaja za co dziekuje serdecznie po raz kolejny... mrgreen niemazaco... zawsze milo podzielic sie zacna muzyczka.. A Silver Mt. Zion [He Has Left Us Alone But Shafts Of Light Sometimes Grace The Corners Of Our Rooms #05] 13 Angels Standing Guard 'Round The Side Of Your Bed [7:22]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:17 pm
opcy Dungen - album nazywa sie 'Ta Det Lugnt' Gdy zareklamowałeś jakiś czas temu ten album, to z ciekawości go przesłuchałam. Na początku byłam nieprzekonana, ale w połowie nagle spodobał mi się 3nodding Także włączam go sobie od czasu do czasu. Bo mile grają podług uszu mych oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:21 pm
`Lisica` opcy Dungen - album nazywa sie 'Ta Det Lugnt' Gdy zareklamowałeś jakiś czas temu ten album, to z ciekawości go przesłuchałam. Na początku byłam nieprzekonana, ale w połowie nagle spodobał mi się 3nodding Także włączam go sobie od czasu do czasu. Bo mile grają podług uszu mych oi!ja tez przy pierwszym odsluchaniu albumu mialem mieszane uczucia (znalem tylko jeden kawale,k ktory na last.fmie slyszalem) ..ale potem mnie uderzylo 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:21 pm
Wczoraj o 10 rano zaczęli sprzedawać bilety na Smashing Pumpkins w maju, w Paryżu...
I nie można się było dostać na stroną przez 1,5 godziny...
I nie kupiłem bo się wysprzedały...
A teraz smarkam w chusteczki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:40 pm
racqel Wczoraj o 10 rano zaczęli sprzedawać bilety na Smashing Pumpkins w maju, w Paryżu... I nie można się było dostać na stroną przez 1,5 godziny... I nie kupiłem bo się wysprzedały... A teraz smarkam w chusteczki... sad *przytula raquelka do swych jędrn... do siebie i głaszcze go po główce... po cylindrze* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:49 pm
`Lisica` racqel Wczoraj o 10 rano zaczęli sprzedawać bilety na Smashing Pumpkins w maju, w Paryżu... I nie można się było dostać na stroną przez 1,5 godziny... I nie kupiłem bo się wysprzedały... A teraz smarkam w chusteczki... sad *przytula raquelka do swych jędrn... do siebie i głaszcze go po główce... po cylindrze* whee (już myślałem, że do jąder, ufff) miło, miło. teraz pogłaszcz mnie po torebce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:54 pm
racqel `Lisica` sad *przytula raquelka do swych jędrn... do siebie i głaszcze go po główce... po cylindrze* whee (już myślałem, że do jąder, ufff) miło, miło. teraz pogłaszcz mnie po torebce. *głaszcze raquelka po torebce... bierze mazaczka do ręki i...* Albo nie mrgreen puci puci, Paszczaczku whee Co pijesz teraz (albo w okolicy czasowej i tak względnego pojęcia "teraz")?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:57 pm
`Lisica` racqel `Lisica` sad *przytula raquelka do swych jędrn... do siebie i głaszcze go po główce... po cylindrze* whee (już myślałem, że do jąder, ufff) miło, miło. teraz pogłaszcz mnie po torebce. *głaszcze raquelka po torebce... bierze mazaczka do ręki i...* Albo nie mrgreen puci puci, Paszczaczku whee Co pijesz teraz (albo w okolicy czasowej i tak względnego pojęcia "teraz")?Heńki z butelek 0.33 i krew dziewic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:00 pm
racqel Heńki z butelek 0.33 i krew dziewic. krew tych no... eee... ze względu na odległość, jaka nas dzieli, mój strach jest proporcjonalnie do tej odległości mniejszy, aczkolwiek... *gulp* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:11 pm
`Lisica` racqel Heńki z butelek 0.33 i krew dziewic. krew tych no... eee... ze względu na odległość, jaka nas dzieli, mój strach jest proporcjonalnie do tej odległości mniejszy, aczkolwiek... *gulp* eek ja juz przelalem dzis krew jednej dziewicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:18 pm
Gosza ja juz przelalem dzis krew jednej dziewicy jesteś pielęgniarzem? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:21 pm
`Lisica` Gosza ja juz przelalem dzis krew jednej dziewicy jesteś pielęgniarzem? surprised maja 17 laT?? nie... jestem Weterynarzem do drzew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:22 pm
Gosza ja juz przelalem dzis krew jednej dziewicy jest lowca zatwardzialych dziewic;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|