|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:25 am
Aidanna to Ci moge oddac troche xD nie emo nie bede Cie ograbiac z jedzenia, lepiej poje sobie i po cichu umre z glodu... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:25 am
Rin_Youkai Witaj >v< < obwachuje go > >.> <.< pachniesz licealista >.> Moze i pachne bo blisko liceum mieszkam. Ale juz dawno mnie tam nie ma. smile Mam 22 lata i aktualnie pisze prace licencjacka. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:27 am
Rin_Youkai Aidanna to Ci moge oddac troche xD nie emo nie bede Cie ograbiac z jedzenia, lepiej poje sobie i po cichu umre z glodu... emo przez ciebie jestem głodna stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:28 am
Rin> spoko, już zjadłam. najpierw banana >: D I nie trafiłas co do Mardoga. Liceum to on już skonczyl smile Omi> wiem, że się wysilił ale jego humor pewnie dosc szybko da się we znaki ludziom z gildii biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Mardogan amalath A ja dotad nie wierze, ze jednak ktos Cie przyjal. Prznajmniej bedzie na kim nerwy rozladowac twisted Pewnie, ze tak. Ktos musi odwalac czarna robote. ;D ...to zmyj garki w kuchni skoros taki chetny do czarnej roboty... mrgreen Garnki zmyte. smile Zreszta to nie czarna robota tylko sliska. ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna to Ci moge oddac troche xD nie emo nie bede Cie ograbiac z jedzenia, lepiej poje sobie i po cichu umre z glodu... emo *daje jej kase* idz lepiej do baru mlecznego... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mardogan Rin_Youkai Witaj >v< < obwachuje go > >.> <.< pachniesz licealista >.> Moze i pachne bo blisko liceum mieszkam. Ale juz dawno mnie tam nie ma. smile Mam 22 lata i aktualnie pisze prace licencjacka. smile moj 6 zmysl czasem zbacza z kursu mrgreen o, a co studiujesz ? smile kiedy masz urodziny ?<_< ( nie, nie pytaj sie czemu sie o to pytam... po prostu odpowiedz XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:29 am
przyczajony buc, ukryty opczy..
ale jestem skolowany.. chyba zaraz pojde spac..
A Silver Mt. Zion [He Has Left Us Alone But Shafts of Light Sometimes Grace the Corners of Our Rooms #07] Blown-out Joy From Heaven's Mercied Hole [9:47]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:30 am
Rin_Youkai Aidanna to Ci moge oddac troche xD nie emo nie bede Cie ograbiac z jedzenia, lepiej poje sobie i po cichu umre z glodu... emo *wyciaga miske salatki owocowej* napewno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:31 am
ariellechan Rin_Youkai Aidanna to Ci moge oddac troche xD nie emo nie bede Cie ograbiac z jedzenia, lepiej poje sobie i po cichu umre z glodu... emo przez ciebie jestem głodna stare i znowu to wszystko to moja wina, tak ?! gonk xd Revcat: ale tam pewnie lyzki sa przypiete lancuchami emo < mruga by dal jej wiecej> mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai kiedy masz urodziny ?<_< ( nie, nie pytaj sie czemu sie o to pytam... po prostu odpowiedz XD ) sprawdzasz czy wg horoskopu pasujecie do siebie wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy przyczajony buc, ukryty opczy.. ale jestem skolowany.. chyba zaraz pojde spac.. A Silver Mt. Zion [He Has Left Us Alone But Shafts of Light Sometimes Grace the Corners of Our Rooms #07] Blown-out Joy From Heaven's Mercied Hole [9:47]Hej ho opcy i dobranoc jednoczesnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:32 am
Rin_Youkai moj 6 zmysl czasem zbacza z kursu mrgreen o, a co studiujesz ? smile kiedy masz urodziny ?<_< ( nie, nie pytaj sie czemu sie o to pytam... po prostu odpowiedz XD )Jestem aktualnie na administracji bezpieczenstwa i porzadku publiczengo. A urodziny mialem 24 Marca. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy przyczajony buc, ukryty opczy.. ale jestem skolowany.. chyba zaraz pojde spac.. A Silver Mt. Zion [He Has Left Us Alone But Shafts of Light Sometimes Grace the Corners of Our Rooms #07] Blown-out Joy From Heaven's Mercied Hole [9:47]oszzzz ! < wklada mu poduche pod pache > ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai kiedy masz urodziny ?<_< ( nie, nie pytaj sie czemu sie o to pytam... po prostu odpowiedz XD ) sprawdzasz czy wg horoskopu pasujecie do siebie wink ? niech probuje ale to moze sie zle skonczyc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|