|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:02 am
Omega Sun amalath A ja mam pytanie: czy moderatorzy gildii mają prawo do akceptowania podań od osób chętnych do przyłączenia się czy też tylko admin? Bo zastanawiam się jak to działa twisted oczywiscie, ze maja szpoko, chciałam się na 100% upewnic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:02 am
Aidanna ze ty masz jeszcze miejsce wcinac po swietach ;D ja...? mrgreen mowisz do mnie? mrgreen Omis: oo! taki jadlam na swieta! Ciocia przyniosla, ale ona robi jakies takie be >.> * wcina od Omi kanapki * Mmmm dobre >v< zjadlabym jakiegos soczystego owoca eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:03 am
amalath revcat amalath A ja mam pytanie: czy moderatorzy gildii mają prawo do akceptowania podań od osób chętnych do przyłączenia się czy też tylko admin? Bo zastanawiam się jak to działa twisted ...przedewszystkim moderatorzy o tym decyduja...naturalnie jesli chodzi i gildie... no, właśnie o to mi chodziło twisted dzięki. ...prosze... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:05 am
Rin_Youkai Aidanna ze ty masz jeszcze miejsce wcinac po swietach ;D ja...? mrgreen mowisz do mnie? mrgreen Omis: oo! taki jadlam na swieta! Ciocia przyniosla, ale ona robi jakies takie be >.> * wcina od Omi kanapki * Mmmm dobre >v< zjadlabym jakiegos soczystego owoca eek ty worku bez dna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:09 am
wypraszam sobie takie obelgi pod moim adresem scream mrgreen < szpera Aidi po lodowce > wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:10 am
Rin_Youkai zjadlabym jakiegos soczystego owoca eek daj spokoj, od 15 min mam przed soba gruszke i banana i nie wiem od czego zaczac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:13 am
Ahoj rodac ! biggrin Oto moj pierwszy i zarazem jak wazny post na tym forum. Niektorzy mogli by powiedziec, ze jest to przelomowy moment w historii gaii. Byc moze maja race, bo byc moze nic juz nie bedzie takie jak przedtem. ;P Tak to wlasnie ja Mardogan. biggrin Pochodze ze Szczytna i jak widac specyficznego poczucia humoru mi nie brakuje. Mam nadzieje, ze bedize milo nam sie rozmawiac i wprowadze cos dobrego swoja osoba w tej gildi. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:14 am
Mardogan Ahoj rodac ! biggrin Oto moj pierwszy i zarazem jak wazny post na tym forum. Niektorzy mogli by powiedziec, ze jest to przelomowy moment w historii gaii. Byc moze maja race, bo byc moze nic juz nie bedzie takie jak przedtem. ;P Tak to wlasnie ja Mardogan. biggrin Pochodze ze Szczytna i jak widac specyficznego poczucia humoru mi nie brakuje. Mam nadzieje, ze bedize milo nam sie rozmawiac i wprowadze cos dobrego swoja osoba w tej gildi. smile A ja dotad nie wierze, ze jednak ktos Cie przyjal. Prznajmniej bedzie na kim nerwy rozladowac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:14 am
Rin_Youkai wypraszam sobie takie obelgi pod moim adresem scream mrgreen < szpera Aidi po lodowce > wahmbulance a zjadaj co chcesz xD bo sie lodowka ledwo domyka od tego zarcia domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:15 am
amalath Rin_Youkai zjadlabym jakiegos soczystego owoca eek daj spokoj, od 15 min mam przed soba gruszke i banana i nie wiem od czego zaczac XD ja bym zaczela od gruszki xD albo naraz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:17 am
amalath A ja dotad nie wierze, ze jednak ktos Cie przyjal. Prznajmniej bedzie na kim nerwy rozladowac twisted Pewnie, ze tak. Ktos musi odwalac czarna robote. ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:19 am
amalath Mardogan Ahoj rodac ! biggrin Oto moj pierwszy i zarazem jak wazny post na tym forum. Niektorzy mogli by powiedziec, ze jest to przelomowy moment w historii gaii. Byc moze maja race, bo byc moze nic juz nie bedzie takie jak przedtem. ;P Tak to wlasnie ja Mardogan. biggrin Pochodze ze Szczytna i jak widac specyficznego poczucia humoru mi nie brakuje. Mam nadzieje, ze bedize milo nam sie rozmawiac i wprowadze cos dobrego swoja osoba w tej gildi. smile A ja dotad nie wierze, ze jednak ktos Cie przyjal. Prznajmniej bedzie na kim nerwy rozladowac twisted wysilil sie chlopak, napisal dlugie podanie i duzo o sobie, i nie ograniczyl sie tak jak inni do: "bo tak" wink To milo, ze chociaz jedna na 50 osob podchodzi powaznie do join request
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:19 am
Mardogan Ahoj rodac ! biggrin Oto moj pierwszy i zarazem jak wazny post na tym forum. Niektorzy mogli by powiedziec, ze jest to przelomowy moment w historii gaii. Byc moze maja race, bo byc moze nic juz nie bedzie takie jak przedtem. ;P Tak to wlasnie ja Mardogan. biggrin Pochodze ze Szczytna i jak widac specyficznego poczucia humoru mi nie brakuje. Mam nadzieje, ze bedize milo nam sie rozmawiac i wprowadze cos dobrego swoja osoba w tej gildi. smile Witaj >v< < obwachuje go > >.> <.< pachniesz licealista >.> Amalath: jak ty tak mozesz gonk szybko! zjedz je, albo oddaj prawdziwie spragnionym owocow ludziom czyli mi mrgreen Rodzyn: a u mnie juz od wczoraj pusto xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:23 am
Rin_Youkai Mardogan Ahoj rodac ! biggrin Oto moj pierwszy i zarazem jak wazny post na tym forum. Niektorzy mogli by powiedziec, ze jest to przelomowy moment w historii gaii. Byc moze maja race, bo byc moze nic juz nie bedzie takie jak przedtem. ;P Tak to wlasnie ja Mardogan. biggrin Pochodze ze Szczytna i jak widac specyficznego poczucia humoru mi nie brakuje. Mam nadzieje, ze bedize milo nam sie rozmawiac i wprowadze cos dobrego swoja osoba w tej gildi. smile Witaj >v< < obwachuje go > >.> <.< pachniesz licealista >.> Amalath: jak ty tak mozesz gonk szybko! zjedz je, albo oddaj prawdziwie spragnionym owocow ludziom czyli mi mrgreen Rodzyn: a u mnie juz od wczoraj pusto xp to Ci moge oddac troche xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 11:25 am
Mardogan amalath A ja dotad nie wierze, ze jednak ktos Cie przyjal. Prznajmniej bedzie na kim nerwy rozladowac twisted Pewnie, ze tak. Ktos musi odwalac czarna robote. ;D ...to zmyj garki w kuchni skoros taki chetny do czarnej roboty... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|