|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 8:46 am
tym ty rymtym ninja
30 seconds to mars - fallen domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 8:48 am
4laugh heart O_o ile kurakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 8:59 am
Aidanna tym ty rymtym ninja 30 seconds to mars - fallen domokun Rodzyn! < skok> 4laugh 30 Seconds To Mars - Battle Of One heart Karnus: a sie jakos rozmnozyly mrgreen r
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:02 am
Rin_Youkai Aidanna tym ty rymtym ninja 30 seconds to mars - fallen domokun Rodzyn! < skok> 4laugh 30 Seconds To Mars - Battle Of One heart Karnus: a sie jakos rozmnozyly mrgreen r Audioslave - be yourself 3nodding *turlu z nia przez pokuj* uch xD co tam u Ciebie dziukusie? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:07 am
Aidanna *turlu z nia przez pokuj* uch xD co tam u Ciebie dziukusie? xD bylam dzis na pierwszej jezdzie, myslalam, ze bede po placyku smiagac, ale, ze prowadzi moj kolega i mama nagadala mu glupot, ze ja juz jezdzilam duzo, to wzial mnie od razu na miasto i poza nie >.> LOOOL mrgreen Na szczescie ja cos tam jezdzilam wczesniej, moze od dawna nie siedzialam w samochodzie, bo przemieszczam sie tylko motorem , ale zawsze cos zostalo >.> Powiem tak: nie bylo ofiar, tylko ten samochod nic nie pszyspieszal x____X i sie kolega darl, ze za szybko w zakrety wchodze rofl LOOOl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:11 am
Rin_Youkai Aidanna *turlu z nia przez pokuj* uch xD co tam u Ciebie dziukusie? xD bylam dzis na pierwszej jezdzie, myslalam, ze bede po placyku smiagac, ale, ze prowadzi moj kolega i mama nagadala mu glupot, ze ja juz jezdzilam duzo, to wzial mnie od razu na miasto i poza nie >.> LOOOL mrgreen Na szczescie ja cos tam jezdzilam wczesniej, moze od dawna nie siedzialam w samochodzie, bo przemieszczam sie tylko motorem , ale zawsze cos zostalo >.> Powiem tak: nie bylo ofiar, tylko ten samochod nic nie pszyspieszal x____X i sie kolega darl, ze za szybko w zakrety wchodze rofl LOOOl mrgreen to musi fajnie wygladac. Siedzi taka Rin za kulkiem, pruje 50km/h i z piskiem bierze zakret x3 tak xD a ja sie boje samochodow emo znaczy... jezdzic w nich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:16 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *turlu z nia przez pokuj* uch xD co tam u Ciebie dziukusie? xD bylam dzis na pierwszej jezdzie, myslalam, ze bede po placyku smiagac, ale, ze prowadzi moj kolega i mama nagadala mu glupot, ze ja juz jezdzilam duzo, to wzial mnie od razu na miasto i poza nie >.> LOOOL mrgreen Na szczescie ja cos tam jezdzilam wczesniej, moze od dawna nie siedzialam w samochodzie, bo przemieszczam sie tylko motorem , ale zawsze cos zostalo >.> Powiem tak: nie bylo ofiar, tylko ten samochod nic nie pszyspieszal x____X i sie kolega darl, ze za szybko w zakrety wchodze rofl LOOOl mrgreen to musi fajnie wygladac. Siedzi taka Rin za kulkiem, pruje 50km/h i z piskiem bierze zakret x3 tak xD a ja sie boje samochodow emo znaczy... jezdzic w nich xd jakie 50 ( tylko to w miescie, a poza nim .... to wiesz XD )>_>''''''''''''''''''''''''''' i nie z piskiem opon XD Te zakrety spokojnie daloby sie wziac szybciej, no ale to nie tor i nie ten samochod XD bosz 50 to prawie sie stoi XPPP , po motorze to sie nie dziwi, ze mam zle poczucie predkosci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:19 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *turlu z nia przez pokuj* uch xD co tam u Ciebie dziukusie? xD bylam dzis na pierwszej jezdzie, myslalam, ze bede po placyku smiagac, ale, ze prowadzi moj kolega i mama nagadala mu glupot, ze ja juz jezdzilam duzo, to wzial mnie od razu na miasto i poza nie >.> LOOOL mrgreen Na szczescie ja cos tam jezdzilam wczesniej, moze od dawna nie siedzialam w samochodzie, bo przemieszczam sie tylko motorem , ale zawsze cos zostalo >.> Powiem tak: nie bylo ofiar, tylko ten samochod nic nie pszyspieszal x____X i sie kolega darl, ze za szybko w zakrety wchodze rofl LOOOl mrgreen to musi fajnie wygladac. Siedzi taka Rin za kulkiem, pruje 50km/h i z piskiem bierze zakret x3 tak xD a ja sie boje samochodow emo znaczy... jezdzic w nich xd jakie 50 ( tylko to w miescie, a poza nim .... to wiesz XD )>_>''''''''''''''''''''''''''' i nie z piskiem opon XD Te zakrety spokojnie daloby sie wziac szybciej, no ale to nie tor i nie ten samochod XD bosz 50 to prawie sie stoi XPPP , po motorze to sie nie dziwi, ze mam zle poczucie predkosci XD to byla taka przykladowa predkosc xD bo ty to demon szybkosci jestes, motyla noga xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:21 am
mrafafafaaaa...
*zarezerwowała cudną piżamkę z Hello Kitty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:31 am
EvilYuki mrafafafaaaa... *zarezerwowała cudną piżamkę z Hello Kitty* oh oh x3 a ja mam staniczek i majteczki nowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:35 am
Aidanna EvilYuki mrafafafaaaa... *zarezerwowała cudną piżamkę z Hello Kitty* oh oh x3 a ja mam staniczek i majteczki nowe xp z Hello Kitty? ;3 marifafafa <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:41 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki mrafafafaaaa... *zarezerwowała cudną piżamkę z Hello Kitty* oh oh x3 a ja mam staniczek i majteczki nowe xp z Hello Kitty? ;3 marifafafa <3 ni... taki sexy zielony @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:43 am
Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki mrafafafaaaa... *zarezerwowała cudną piżamkę z Hello Kitty* oh oh x3 a ja mam staniczek i majteczki nowe xp z Hello Kitty? ;3 marifafafa <3 ni... taki sexy zielony @.@ och och, wrrr <3 zaraz bede szla sie uczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 9:51 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Aidanna EvilYuki mrafafafaaaa... *zarezerwowała cudną piżamkę z Hello Kitty* oh oh x3 a ja mam staniczek i majteczki nowe xp z Hello Kitty? ;3 marifafafa <3 ni... taki sexy zielony @.@ och och, wrrr <3 zaraz bede szla sie uczyc phaw phaw *macha lapka ja w reklamie 7days* a ja sie juz uczylam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|