|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:55 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki pozostane przy mezczyznach :3 robi sie problem gdy dziewczyna jest bardziej meska od faceta... to zalezy, czy na ciele czy na umysle... na umysle , cialo i wyglad nie sa zbytnio wazne. Ladnym mozna zawsze sie zrobic, a charakteru sie nie zmieni >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:55 am
EvilYuki Rin_Youkai Sie nie dziwie XD ale ja mimo, ze zazwyczaj chodze "porzadnie" ubrana i w stonowanych kolorach, to czasem mam ochote wyjsc ubrana jak jakas gothic lolita ;P dziwnie sie patrzą T^T wcale nie. tylko czasem pukaja w glowe, pewnie sprawdzaja czy cos tam maja. tez czasem tak robie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:57 am
muszem... siem... zebrac...
H&M na mnie czeka n___n
*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:59 am
EvilYuki Rin_Youkai Sie nie dziwie XD ale ja mimo, ze zazwyczaj chodze "porzadnie" ubrana i w stonowanych kolorach, to czasem mam ochote wyjsc ubrana jak jakas gothic lolita ;P dziwnie sie patrzą T^T taaa , a Super Laski zaczynaja sobie glosno krytykowac -,-' Jedynie pijaczki i dojrzali faceci doceniaja twoj ubior mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:00 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Sie nie dziwie XD ale ja mimo, ze zazwyczaj chodze "porzadnie" ubrana i w stonowanych kolorach, to czasem mam ochote wyjsc ubrana jak jakas gothic lolita ;P dziwnie sie patrzą T^T taaa , a Super Laski zaczynaja sobie glosno krytykowac -,-' Jedynie pijaczki i dojrzali faceci doceniaja twoj ubior mrgreen to juz wiem czemu mam takie powodzenie wsrod menelowni rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:00 am
EvilYuki muszem... siem... zebrac... H&M na mnie czeka n___n *znika* papa whee Pa Lav 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:05 am
Baranina to juz wiem czemu mam takie powodzenie wsrod menelowni rolleyes nu trudno ._. nie ma co sie ograniczac! >_< ja chodzilam do szkoly w wielkich, pluszowych kapciach i wszyscy sie ze mnie smiali, a kolezanki udawaly, ze mnie nie znaja XD Po 2 miechach pol szkoly w nich chodzilo -,- No i przez ten fakt przestalam je nosic, bo zaczelo mnie wnerwiac, ze tyle osob je ma ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:05 am
ja tez juz ide. czas mi wracac do domu. rodzice juz sie mna nacieszyli, starczy im. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 4:06 am
Baranina ja tez juz ide. czas mi wracac do domu. rodzice juz sie mna nacieszyli, starczy im. xp papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|