|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 2:54 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omi- to wyglada jakby ta zakupowa możliwośc była twoim prezentem na zajaca smile no bo w swieta wszystko pozamykane a poza tym nie dostalam przelewu przed swietami tak wiec dopiero teraz moge troche powydawac (o ile dostane dzis wyplate), bo to mi zawsze poprawia humor smile *robi dluga liste niepotrzebnych zakupow* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 2:59 am
EvilYuki Omega Sun ninja w koncu swieta sie skonczyly i wszystko wraca do normalnosci... W koncu moge isc na zakupy heart o tak! Ja też niedługo wybędę <3 Baranino, chcę zobaczyć <3   
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:00 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun *robi dluga liste niepotrzebnych zakupow* ninja psssst slodkosci mam zachomikowane w szafie *wyciaga z szuflady paczke czekoladek w ksztalcie pisanek i podaje mu* A te skarpetki i majtki to dla Ciebie? To mozesz isc ze mna, bedziesz nosil torby z zakupami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:00 am
Omega Sun ninja w koncu swieta sie skonczyly i wszystko wraca do normalnosci... W koncu moge isc na zakupy heart ja poszlam przed swietami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:01 am
Lavagetas_heqetai ahh ta eskalacja aktywnym życiem ;] Omi- to wyglada jakby ta zakupowa możliwośc była twoim prezentem na zajaca smile trzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:01 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun *robi dluga liste niepotrzebnych zakupow* ninja psssst slodkosci mam zachomikowane w szafie *wyciaga z szuflady paczke czekoladek w ksztalcie pisanek i podaje mu* A te skarpetki i majtki to dla Ciebie? To mozesz isc ze mna, bedziesz nosil torby z zakupami wink to ide z tobą, przywykłem do tej fuchy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:04 am
Baranina Omega Sun ninja w koncu swieta sie skonczyly i wszystko wraca do normalnosci... W koncu moge isc na zakupy heart ja poszlam przed swietami xp ale ja przed swietami mialam duzo pracy i wyczyszczone konto, poza tym przed swietami po sklepach krazy rozentuzjazmowany tlum i robienie zakupow jest prawdziwa udreka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:05 am
Omega Sun Baranina Omega Sun ninja w koncu swieta sie skonczyly i wszystko wraca do normalnosci... W koncu moge isc na zakupy heart ja poszlam przed swietami xp ale ja przed swietami mialam duzo pracy i wyczyszczone konto, poza tym przed swietami po sklepach krazy rozentuzjazmowany tlum i robienie zakupow jest prawdziwa udreka. w arkadii zawsze sa tlumy talk2hand juz przywyklam talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:07 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun *robi dluga liste niepotrzebnych zakupow* ninja psssst slodkosci mam zachomikowane w szafie *wyciaga z szuflady paczke czekoladek w ksztalcie pisanek i podaje mu* A te skarpetki i majtki to dla Ciebie? To mozesz isc ze mna, bedziesz nosil torby z zakupami wink to ide z tobą, przywykłem do tej fuchy wink och, mężczyzna idealny <3 ja mam tak: a: Chodź na zakupy. b: nie, nie chce mi sie, to strata czasu, bedziesz przymierzala ciagle nowe rzeczy i odkladala je, bede za toba lazil z torbami i nic nie kupisz, wszyscy sie bede na mnie patrzyli jak na islamskiego terroryste, pojdziesz kupic jedna pare spodni a przymierzysz dziesiec, po co mierzysz dziesiec jak przyszlas kupic jedna? a: no to nie idz. b: no ale przeciez pójdę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:09 am
Lavagetas_heqetai to ide z tobą, przywykłem do tej fuchy wink to super, mezczyzni swietnie sprawdzaja sie na zakupach, bo sa konkretni i dobrze doradzaja 3nodding a poza tym moga nosic ciezkie torby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:09 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun *robi dluga liste niepotrzebnych zakupow* ninja psssst slodkosci mam zachomikowane w szafie *wyciaga z szuflady paczke czekoladek w ksztalcie pisanek i podaje mu* A te skarpetki i majtki to dla Ciebie? To mozesz isc ze mna, bedziesz nosil torby z zakupami wink to ide z tobą, przywykłem do tej fuchy wink och, mężczyzna idealny <3 ja mam tak: a: Chodź na zakupy. b: nie, nie chce mi sie, to strata czasu, bedziesz przymierzala ciagle nowe rzeczy i odkladala je, bede za toba lazil z torbami i nic nie kupisz, wszyscy sie bede na mnie patrzyli jak na islamskiego terroryste, pojdziesz kupic jedna pare spodni a przymierzysz dziesiec, po co mierzysz dziesiec jak przyszlas kupic jedna? a: no to nie idz. b: no ale przeciez pójdę xd ja: meżczyzna idealny on: meżczyzna prawdziwy (wcale sie za takowego nie uważam- zostawiam skarpetki na podłodze przed snem ;D)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:10 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai to ide z tobą, przywykłem do tej fuchy wink to super, mezczyzni swietnie sprawdzaja sie na zakupach, bo sa konkretni i dobrze doradzaja 3nodding a poza tym moga nosic ciezkie torbytylko ja swoje majtki sobie wybiore sam- bo dostane jeszcze z jakimis kwiatkami przyszywanymi ;D mi tam ciezkie torby nie przeszkadzaja- nie znosze chodzić po miescie nie trzymajac nic w rece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:11 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun *robi dluga liste niepotrzebnych zakupow* ninja psssst slodkosci mam zachomikowane w szafie *wyciaga z szuflady paczke czekoladek w ksztalcie pisanek i podaje mu* A te skarpetki i majtki to dla Ciebie? To mozesz isc ze mna, bedziesz nosil torby z zakupami wink to ide z tobą, przywykłem do tej fuchy wink och, mężczyzna idealny <3 ja mam tak: a: Chodź na zakupy. b: nie, nie chce mi sie, to strata czasu, bedziesz przymierzala ciagle nowe rzeczy i odkladala je, bede za toba lazil z torbami i nic nie kupisz, wszyscy sie bede na mnie patrzyli jak na islamskiego terroryste, pojdziesz kupic jedna pare spodni a przymierzysz dziesiec, po co mierzysz dziesiec jak przyszlas kupic jedna? a: no to nie idz. b: no ale przeciez pójdę xd podobna sytuacja a: zobacz jakie to ladne b:yhym a:no nie podoba ci sie? b:przeciez mowie ze ladne. kiedy wracamy do domu? a:jesesmy tu dopiero pare minut a ty juz chcesz wracac? b:dokladnie 40 minut a nie pare ;/ a: przestan byc taki drobiazgowy. b:taa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 10, 2007 3:12 am
Lavagetas_heqetai (wcale sie za takowego nie uważam- zostawiam skarpetki na podłodze przed snem ;D) zawsze lepiej niz wcisniente za lozko talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|