|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:22 am
Terrorystka Frania Baranina Omega Sun O gustach sie nie dyskutuje. Szkoda. talk2hand Jesteś chrześcijanką? zlozylo sie a szto to ma do rzeczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:28 am
Baranina Terrorystka Frania Baranina Omega Sun O gustach sie nie dyskutuje. Szkoda. talk2hand Jesteś chrześcijanką? zlozylo sie a szto to ma do rzeczy? Zbyt błyskotliwa też nie jesteś. A to ma do siebie sporo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:30 am
Terrorystka Frania Baranina Terrorystka Frania Baranina Omega Sun O gustach sie nie dyskutuje. Szkoda. talk2hand Jesteś chrześcijanką? zlozylo sie a szto to ma do rzeczy? Zbyt błyskotliwa też nie jesteś. A to ma do siebie sporo. a ty zasadniczo zbyt latwo oceniasz ludzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:31 am
Baranina a ty zasadniczo zbyt latwo oceniasz ludzi wink ja oceniam ludzi zawsze i wszędzie, krytykuję, czynnie korzystam z prawa do wyrażania własnych poglądów i jakoś zycie mi się kula.
a teraz papa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:34 am
spokojnie dziewczyny, nie kłóćcie się
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:36 am
Terrorystka Frania Baranina a ty zasadniczo zbyt latwo oceniasz ludzi wink ja oceniam ludzi zawsze i wszędzie, krytykuję, czynnie korzystam z prawa do wyrażania własnych poglądów i jakoś zycie mi się kula.
a teraz papa. mlody szczawik jeszcze jestes. korzystaj wiec z prawa do buntu. nie bede cie ograniczala.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:38 am
Omega Sun spokojnie dziewczyny, nie kłóćcie się nie kloce sie z nikim slonce. *usmiecha sie pod nosem i patrzy jak wzrasta frania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:41 am
|
|
|
|
|
|
|
that-s-me hellow...[/quote} w czym moge pani pomoc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baranina Omega Sun spokojnie dziewczyny, nie kłóćcie się nie kloce sie z nikim slonce. *usmiecha sie pod nosem i patrzy jak wzrasta frania* to bylo tak profilaktycznie, na wypadek jakbyscie jednak chcialy zaczac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:43 am
Omega Sun Baranina Omega Sun spokojnie dziewczyny, nie kłóćcie się nie kloce sie z nikim slonce. *usmiecha sie pod nosem i patrzy jak wzrasta frania* to bylo tak profilaktycznie, na wypadek jakbyscie jednak chcialy zaczac jeetamm.. ni ma potrzeby, bo i powody zadne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:44 am
Justinka that-s-me hellow...[/quote} w czym moge pani pomoc ninja a dziękuje, ale poradze sobie sama whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:46 am
that-s-me Justinka that-s-me hellow...[/quote} w czym moge pani pomoc ninja a dziękuje, ale poradze sobie sama whee dzielna kobita *z rozmachem klepnela ja w plecy* ale jak cos to mam szeroki asortyment uslug rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:52 am
Justinka that-s-me Justinka that-s-me hellow...[/quote} w czym moge pani pomoc ninja a dziękuje, ale poradze sobie sama whee dzielna kobita *z rozmachem klepnela ja w plecy* ale jak cos to mam szeroki asortyment uslug rofl aw.... nie watpie blaugh ekhm ekhm znaczy sie... od tego Twojego klepniecia prawie,ze oddychac nie moge!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|