|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 10:53 am
revcat Terrorystka Frania Baranina Terrorystka Frania #Piotr Rubik, Janusz Radek, Małgorzata Markiewicz - Psalm dla Ciebie.mp3 [3:42] heart mam juz go dosyc gonk a ja nie. chce na koncert mrgreen
kocie wiem widziałam! 3nodding fajno, kotowaty avatar kotowatego kocura. mrgreen ...szyderczy taki... mrgreen taki waruwrau.
Omi, to jego wywiady, jego zycie, jego szoł. Ma swoje 5 minut i dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 10:56 am
Omega Sun Baranina Terrorystka Frania #Piotr Rubik, Janusz Radek, Małgorzata Markiewicz - Psalm dla Ciebie.mp3 [3:42] heart mam juz go dosyc gonk no co Ty... nie lubisz sacropolo? Muzyki zerujacej na tragediach, plytkich do bolu tekstow z dziwnymi rymami i tego skromnego muzyka ktory wcale w kazdym wywiadzie nie chwali sie samochodem, apartamentem itd...i ktorego wcale nie jest wszedzie pelno ninja no tak jakoby nibardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 10:57 am
Terrorystka Frania Omi, to jego wywiady, jego zycie, jego szoł. Ma swoje 5 minut i dobrze. niektore utwory sa fajne w odbiorze ale to naprawde nieliczne, moze jako muzyk jest utalentowany (w koncu nie on pisze te durne teksty) ale nie lubie go jako czlowieka, jakies takie negatywne wrazenie na mnie wywiera. Taki zarozumialy, nadety bubek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 10:58 am
Terrorystka Frania Baranina Terrorystka Frania #Piotr Rubik, Janusz Radek, Małgorzata Markiewicz - Psalm dla Ciebie.mp3 [3:42] heart mam juz go dosyc gonk a ja nie. chce na koncert mrgreen
kocie wiem widziałam! 3nodding fajno, kotowaty avatar kotowatego kocura. mrgreen stressed przepraszam omi za uzycie jednego znaczka w wypowiedzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 10:59 am
Omega Sun Terrorystka Frania Omi, to jego wywiady, jego zycie, jego szoł. Ma swoje 5 minut i dobrze. niektore utwory sa fajne w odbiorze ale to naprawde nieliczne, moze jako muzyk jest utalentowany (w koncu nie on pisze te durne teksty) ale nie lubie go jako czlowieka, jakies takie negatywne wrazenie na mnie wywiera. Taki zarozumialy, nadety bubek. ano się musze z Tobą zgodzić... witam się... i żegnam się... T^T *podnieca sie myslą jutrzejszych zakupów w H&M*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:00 am
Omega Sun Terrorystka Frania Omi, to jego wywiady, jego zycie, jego szoł. Ma swoje 5 minut i dobrze. niektore utwory sa fajne w odbiorze ale to naprawde nieliczne, moze jako muzyk jest utalentowany (w koncu nie on pisze te durne teksty) ale nie lubie go jako czlowieka, jakies takie negatywne wrazenie na mnie wywiera. Taki zarozumialy, nadety bubek. cóż co kto lubi. jako człowieka to tez mi sie wydaje taki ohah, ale popatrzcie na to z tej strony: musi być taki nadęty Rubik, nadmuchana silikonem Doda, nieumiejąca śpiewać Mandaryna, żebysmy my, szaraczki dostrzegli, że nie jesteśmy tak nadetni, wypohcani silikonem i że jednak umiemy śpiewać. wink
Omi, Dead poets Society: trzeba patrzeć z różnego punktu widzenia. *wchodzi z brudnymi buciorami na stół* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:00 am
Baranina stressed przepraszam omi za uzycie jednego znaczka w wypowiedzi. ale u nas mozna wstawiac posty z jednym znaczkiem, nie mozna tylko sadzic tymi znaczkami calych stron wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:01 am
Omega Sun Baranina stressed przepraszam omi za uzycie jednego znaczka w wypowiedzi. ale u nas mozna wstawiac posty z jednym znaczkiem, nie mozna tylko sadzic tymi znaczkami calych stron wink aha..to przeprosze po calej stronie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:06 am
Baranina Terrorystka Frania Baranina Terrorystka Frania #Piotr Rubik, Janusz Radek, Małgorzata Markiewicz - Psalm dla Ciebie.mp3 [3:42] heart mam juz go dosyc gonk a ja nie. chce na koncert mrgreen
kocie wiem widziałam! 3nodding fajno, kotowaty avatar kotowatego kocura. mrgreen stressed przepraszam omi za uzycie jednego znaczka w wypowiedzi. dziecko, luzejszyn pośladejszyn... rolleyes to ja wydam na niego kase a nie ty. to, że ty go masz głęboko w nosie nie zmieni mojego zdania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:06 am
Terrorystka Frania cóż co kto lubi. jako człowieka to tez mi sie wydaje taki ohah, ale popatrzcie na to z tej strony: musi być taki nadęty Rubik, nadmuchana silikonem Doda, nieumiejąca śpiewać Mandaryna, żebysmy my, szaraczki dostrzegli, że nie jesteśmy tak nadetni, wypohcani silikonem i że jednak umiemy śpiewać. wink
Omi, Dead poets Society: trzeba patrzeć z różnego punktu widzenia. *wchodzi z brudnymi buciorami na stół* mrgreen masz sporo racji Franiu, trzeba byc skandalicznym i kontrowersyjnym, wyrozniac sie czyms zeby zaistniec w "szołbiznesie". Jest wiele osob majacych swietny glos a jednak robiacych kariere w cieniu tych wszystkich Dod, Mandaryn i innych cudakow, bo to sie po prostu nie sprzedaje. Nie ma tej darmowej reklamy w postaci kontrowersyjnosci. Ale niech kazdy sobie slucha tego co lubi smile O gustach sie nie dyskutuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:07 am
EvilYuki *podnieca sie myslą jutrzejszych zakupów w H&M* *podnieca sie myślą, że jeszcze jest coraz bliżej nowego aparatu* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:07 am
Terrorystka Frania Baranina Terrorystka Frania Baranina Terrorystka Frania #Piotr Rubik, Janusz Radek, Małgorzata Markiewicz - Psalm dla Ciebie.mp3 [3:42] heart mam juz go dosyc gonk a ja nie. chce na koncert mrgreen
kocie wiem widziałam! 3nodding fajno, kotowaty avatar kotowatego kocura. mrgreen stressed przepraszam omi za uzycie jednego znaczka w wypowiedzi. dziecko, luzejszyn pośladejszyn... rolleyes to ja wydam na niego kase a nie ty. to, że ty go masz głęboko w nosie nie zmieni mojego zdania. toz ja cie i nie namawiam zebys je zmieniala. czlowiek tez musi zarobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:08 am
Omega Sun O gustach sie nie dyskutuje. Szkoda. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:20 am
Baranina Omega Sun O gustach sie nie dyskutuje. Szkoda. talk2hand Jesteś chrześcijanką?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:21 am
Omega Sun Terrorystka Frania cóż co kto lubi. jako człowieka to tez mi sie wydaje taki ohah, ale popatrzcie na to z tej strony: musi być taki nadęty Rubik, nadmuchana silikonem Doda, nieumiejąca śpiewać Mandaryna, żebysmy my, szaraczki dostrzegli, że nie jesteśmy tak nadetni, wypohcani silikonem i że jednak umiemy śpiewać. wink
Omi, Dead poets Society: trzeba patrzeć z różnego punktu widzenia. *wchodzi z brudnymi buciorami na stół* mrgreen masz sporo racji Franiu, trzeba byc skandalicznym i kontrowersyjnym, wyrozniac sie czyms zeby zaistniec w "szołbiznesie". Jest wiele osob majacych swietny glos a jednak robiacych kariere w cieniu tych wszystkich Dod, Mandaryn i innych cudakow, bo to sie po prostu nie sprzedaje. Nie ma tej darmowej reklamy w postaci kontrowersyjnosci. Ale niech kazdy sobie slucha tego co lubi smile O gustach sie nie dyskutuje. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|