|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:18 am
YumiTao EvilYuki YumiTao maybe rolleyes
no fakt o 2 rozmiary większa ; D ...
mam zamiar zaczac biegac ,zeby spalic wszytskie te ciastka ,serniki i inne łakocie...
święta to przekleństwo dla ciasteczkowych_potworów sweatdrop och, znalazłam bratnią duszę xd mrgreen
Lava: wyglądasz jak jakiś niebiański wojownik heart
Oi Aiddana : )
lece :* cya.Yumi ^^ milo Cie widziec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:18 am
Lavagetas_heqetai Yuki- nie warto zmieniac mhyhy *wkłada stanik, bluzkę i płaszczyk przeciwdeszczowy* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:19 am
Lavagetas_heqetai Aid- przeciez chcialas lania, to masz ;D
Yuki- nie warto zmieniac mhyhya chociaz ciepla woda? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:19 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai Yuki- nie warto zmieniac mhyhy *wkłada stanik, bluzkę i płaszczyk przeciwdeszczowy* mrgreen spryciula ;D ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:20 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai Yuki- nie warto zmieniac mhyhy *wkłada stanik, bluzkę i płaszczyk przeciwdeszczowy* mrgreen spryciula ;D ;DDD brrr! *otrzepuje się i siada przy kaloryferze* i tak nic nie widzisz ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:20 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aid- przeciez chcialas lania, to masz ;D
Yuki- nie warto zmieniac mhyhya chociaz ciepla woda? emo ciepła ciepła- jak sobie pomysle ze dzis tak zimno to nie mam serca lać zimną ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:21 am
EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai Yuki- nie warto zmieniac mhyhy *wkłada stanik, bluzkę i płaszczyk przeciwdeszczowy* mrgreen spryciula ;D ;DDD brrr! *otrzepuje się i siada przy kaloryferze* i tak nic nie widzisz ;D myslisz ze zboczencem jakims jestem czy co? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:24 am
Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aid- przeciez chcialas lania, to masz ;D
Yuki- nie warto zmieniac mhyhya chociaz ciepla woda? emo ciepła ciepła- jak sobie pomysle ze dzis tak zimno to nie mam serca lać zimną ;D och och... jaki ty kochany jestes emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:25 am
ciekawie wygladaja drzewka pelne kwiatow a pod nimi kupa sniegu confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:25 am
Aidanna Lavagetas_heqetai Aidanna Lavagetas_heqetai Aid- przeciez chcialas lania, to masz ;D
Yuki- nie warto zmieniac mhyhya chociaz ciepla woda? emo ciepła ciepła- jak sobie pomysle ze dzis tak zimno to nie mam serca lać zimną ;D och och... jaki ty kochany jestes emo czasem mi sie zdarzy- w koncu świeta ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:26 am
Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai EvilYuki Lavagetas_heqetai Yuki- nie warto zmieniac mhyhy *wkłada stanik, bluzkę i płaszczyk przeciwdeszczowy* mrgreen spryciula ;D ;DDD brrr! *otrzepuje się i siada przy kaloryferze* i tak nic nie widzisz ;D myslisz ze zboczencem jakims jestem czy co? ;D &staje przed nim, mysli...... mysli...* TAK xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o.. ZmijoJelen byl na gildiji.. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ciekawie wygladaja drzewka pelne kwiatow a pod nimi kupa sniegu confused wink
Ty wyprowadz sie z tego Podlasia jak najszybciej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:27 am
Omega Sun ciekawie wygladaja drzewka pelne kwiatow a pod nimi kupa sniegu confused jak drzewa pelne kwiatow, a pod nimi kupa sniegu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 3:28 am
Aidanna &staje przed nim, mysli...... mysli...* TAK xd kurde nie dały sie nabrac ;P Czesc Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|