|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:02 am
tak czytałem witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:09 am
ale pogoda stare psia mać, nie ma jak nosa z domu wychylić. Oby jutro była w mierę dobra, w końcu poznam towarzyszy, z którymi spedze najbliżesze i conajmniej pięć lat swojego żywota xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:13 am
Pisarz ale pogoda stare psia mać, nie ma jak nosa z domu wychylić. Oby jutro była w mierę dobra, w końcu poznam towarzyszy, z którymi spedze najbliżesze i conajmniej pięć lat swojego żywota xp a co skazali cie bez zawiasów? marnie... jakby co znam dobrego adwokata... wniesiemy apelację
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:14 am
Pisarz ale pogoda stare psia mać, nie ma jak nosa z domu wychylić. Oby jutro była w mierę dobra, w końcu poznam towarzyszy, z którymi spedze najbliżesze i conajmniej pięć lat swojego żywota xp rozpoczynasz studia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:26 am
Emm nie no nie skazali mnie (jeszcze) xd chociaz adwokata juz mam wink
Omega- tak jest jutro mam spotkanie organizacyjne smile
Kukus eek dzieki!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:41 am
Pisarz Emm nie no nie skazali mnie (jeszcze) xd chociaz adwokata juz mam wink Omega- tak jest jutro mam spotkanie organizacyjne smile Kukus eek dzieki!!!!!!!u nas nie ma spotkan organizacyjnych, za to moja szkoła uwielbia ściągać studentów z byle powodu xp Wysyłają tony papierzysk i każą sobie odwozić wypełnione stressed W piątek mam jechać po legitymacje i plan zajęć, w sobotę po indeks sweatdrop Jakie masz ładne ubranko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:46 am
wow dostałam kuferek surprised , a w nim... maska hokejowa xp ! Wczoraj była za to spódniczka z suszonej trawy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 3:54 am
Omega Sun Pisarz Emm nie no nie skazali mnie (jeszcze) xd chociaz adwokata juz mam wink Omega- tak jest jutro mam spotkanie organizacyjne smile Kukus eek dzieki!!!!!!!u nas nie ma spotkan organizacyjnych, za to moja szkoła uwielbia ściągać studentów z byle powodu xp Wysyłają tony papierzysk i każą sobie odwozić wypełnione stressed W piątek mam jechać po legitymacje i plan zajęć, w sobotę po indeks sweatdrop Jakie masz ładne ubranko smile no to troszke pechowo, przykro mi, no ale takie studenckie zycie, ciekawe jak bedzie u mnie sweatdrop i dziekuje ^^ gratuluje eventa wink witaj Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 4:06 am
Witajcie, jestem nowa. Jescze nie należe do gildii własnie zbieram na to goldy. jescze raz witam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 4:08 am
Nessa-Tastarin Witajcie, jestem nowa. Jescze nie należe do gildii własnie zbieram na to goldy. jescze raz witam... witaj wśród nas^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 4:09 am
czesc ja tez chce dostawac tyle prezetow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 4:09 am
Daerian Witajcie, jestem nowa. Jescze nie należe do gildii własnie zbieram na to goldy. jescze raz witam... witaj ^^ jak na nową masz całkiem fajniutkie ciuchy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 4:11 am
Pisarz Daerian Witajcie, jestem nowa. Jescze nie należe do gildii własnie zbieram na to goldy. jescze raz witam... witaj ^^ jak na nową masz całkiem fajniutkie ciuchy smile dzięki, sziedziałam pół dnia i zbierałam goldy na nie... ^^ a chuste dostałamw takiej brazowej skrzyneczce co to mi latała po ekranie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|