|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:19 am
kocha mnie ktoś? crying
*samotna i odtrącona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:20 am
Marcinka Delein the Wildest Marcinka wykupiliście wszystkie losy to roztrzygnęła sie loteria. 2k - Terrorystka Frania, 50 ticketsów - Lavagetas_heqetai druga loteria już jutro (chyba że bardzo chcecie dziś) ja juz w to nie gram! to jakis jeden wielki przekret! wcale nie crying Wcale tak! Kurna zwolnijcie z tymi postami, moj komp juz zaczyna swiecic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest revcat ...no to daje ja Tobie wolna reke Towarzyszko... mrgreen Dziekuje Towarzyszu... *chodzi w te i we wte z biczem w lapie* Kto jest odpowiedzialny za ten caly bajzel? ...hmmmm chyba wiem....ale nie powiem... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcinka kocha mnie ktoś? crying
*samotna i odtrącona* *poke ja kijkiem* ja Ciebie kocham mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:21 am
Delein the Wildest Marcinka Delein the Wildest Marcinka wykupiliście wszystkie losy to roztrzygnęła sie loteria. 2k - Terrorystka Frania, 50 ticketsów - Lavagetas_heqetai druga loteria już jutro (chyba że bardzo chcecie dziś) ja juz w to nie gram! to jakis jeden wielki przekret! wcale nie crying Wcale tak! Kurna zwolnijcie z tymi postami, moj komp juz zaczyna swiecic... Wcale nie v.v na jakiej podstawie tak tweirdzisz? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:22 am
Aidanna Marcinka kocha mnie ktoś? crying
*samotna i odtrącona* *poke ja kijkiem* ja Ciebie kocham mrgreen dziękuje ci dobra kobieto emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:23 am
revcat Delein the Wildest revcat ...no to daje ja Tobie wolna reke Towarzyszko... mrgreen Dziekuje Towarzyszu... *chodzi w te i we wte z biczem w lapie* Kto jest odpowiedzialny za ten caly bajzel? ...hmmmm chyba wiem....ale nie powiem... ninja chcesz miedzy posladki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:24 am
Marcinka Wcale nie v.v na jakiej podstawie tak tweirdzisz? crying na podstawie mojej kobiecej dzikiej intuicji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcinka Aidanna Marcinka kocha mnie ktoś? crying
*samotna i odtrącona* *poke ja kijkiem* ja Ciebie kocham mrgreen dziękuje ci dobra kobieto emo wkoncu Rodzyn jestem, ne? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest revcat Delein the Wildest revcat ...no to daje ja Tobie wolna reke Towarzyszko... mrgreen Dziekuje Towarzyszu... *chodzi w te i we wte z biczem w lapie* Kto jest odpowiedzialny za ten caly bajzel? ...hmmmm chyba wiem....ale nie powiem... ninja chcesz miedzy posladki? ...dziwnym nie jest mrgreen od Ciebie zawsze... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:25 am
kurrrrrde wyszłabym gdzies.... arghhhh!
ijeijijeee! wygrałam lotyerie hahaha xd to sie nazywa głupi ma szczęście mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
przeciez mialem wygrac głowna nagrode ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Marcinka Wcale nie v.v na jakiej podstawie tak tweirdzisz? crying na podstawie mojej kobiecej dzikiej intuicji. ach, ta niezawodna kobieca. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:27 am
revcat ...dziwnym nie jest mrgreen od Ciebie zawsze... mrgreen A co chcesz? rofl Lava- no ja mowie, ze to jakis przekret jest :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:27 am
Lavagetas_heqetai przeciez mialem wygrac głowna nagrode ;P moze nastepnym razem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|