|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 8:59 am
Delein the Wildest revcat ...dobry byl ? mrgreen .... zaden sernik nie jest zly :3 ...i takiej odpowiedzi sie spodziewalem.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:01 am
Omega Sun u mnie rano padal snieg xd eek ja wiedzialam, ze tamte tereny to jakas dzicz pogodowa, ale by do tego stopnia xd
Revcat: a co! dramallama
ja chcialam na motur isc i tez kupa XP pewnie jutro pogoda zafunduje nam wlasna wersje lanego poniedzialku ;P
Del: u mnie o dziwo ciasta nikt nie je, na pierwszy rzut ida salatki warzywne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:03 am
Rin_Youkai Omega Sun u mnie rano padal snieg xd eek ja wiedzialam, ze tamte tereny to jakas dzicz pogodowa, ale by do tego stopnia xd
ja chcialam na motur isc i tez kupa XP pewnie jutro pogoda zafunduje nam wlasna wersje lanego poniedzialku ;P
Del: u mnie o dziwo ciasta nikt nie je, na pierwszy rzut ida salatki warzywne XD u mnie tylko byl grad. A u babci w nocy spadl snieg i jest bialo >.>'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:04 am
Rin_Youkai Omega Sun u mnie rano padal snieg xd eek ja wiedzialam, ze tamte tereny to jakas dzicz pogodowa, ale by do tego stopnia xd
Del: u mnie o dziwo ciasta nikt nie je, na pierwszy rzut ida salatki warzywne XD ...ze na motur? o zesz...a ja mialem garba wyszykowac...ale lenistwo mnie ogarnelo... mrgreen ...The Kooks - Inside In, Inside Out - Ooh La 3:30...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:04 am
Aidanna moja zemsta bedzie trwac po wieki ;p zabarykaduje sie w pokoju i tyle xD Mama nadzieje, ze bedzie jutro ladna pogoda domokun Zemsta Rodzyna... , brzmi groznie domokun xd ja sie zakladam, ze bedzie padac - przynajmniej u mnie Xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:05 am
wykupiliście wszystkie losy to roztrzygnęła sie loteria. 2k - Terrorystka Frania, 50 ticketsów - Lavagetas_heqetai
druga loteria już jutro (chyba że bardzo chcecie dziś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:06 am
revcat Delein the Wildest revcat ...dobry byl ? mrgreen .... zaden sernik nie jest zly :3 ...i takiej odpowiedzi sie spodziewalem.... mrgreen tylko malo go zawsze jest.... Rin- a salatki to swoja droga...taka porowa z majonezem emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:07 am
Marcinka wykupiliście wszystkie losy to roztrzygnęła sie loteria. 2k - Terrorystka Frania, 50 ticketsów - Lavagetas_heqetai druga loteria już jutro (chyba że bardzo chcecie dziś) ja juz w to nie gram! to jakis jeden wielki przekret!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:07 am
Delein the Wildest revcat Delein the Wildest revcat ...dobry byl ? mrgreen .... zaden sernik nie jest zly :3 ...i takiej odpowiedzi sie spodziewalem.... mrgreen tylko malo go zawsze jest.... Rin- a salatki to swoja droga...taka porowa z majonezem emo ...sie wlasnie zastanawiam czy by przypadkiem nie zjesc reszty... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:08 am
revcat ...ze na motur? o zesz...a ja mialem garba wyszykowac...ale lenistwo mnie ogarnelo... mrgreen no motur, motur Xd Uuu lenistwo, nieladnie ... nieladnie xd Przynajmniej tobie deszcz az tak by nie przeszkadzal jak mi ._. Dlatego ja sie ciesze, ze moj wspanialomyslny tatus robi wszystko za mnie mrgreen Marcinka: To jak tam szlo to przyslowie z miloscia i grami ...? XD Del: fajnie sie salatke je, ale gorzej ze tym krojeniem zwlaszcza, gdy jest sie jedyna osoba robiaca cos w kuchni na czas swiat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:09 am
Delein the Wildest Marcinka wykupiliście wszystkie losy to roztrzygnęła sie loteria. 2k - Terrorystka Frania, 50 ticketsów - Lavagetas_heqetai druga loteria już jutro (chyba że bardzo chcecie dziś) ja juz w to nie gram! to jakis jeden wielki przekret! ...czyli trzeba bedzie przeprowadzic inspekcje...hmmmm.... ...Dziolo - zamyslone glowy 3:08...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:09 am
revcat ...sie wlasnie zastanawiam czy by przypadkiem nie zjesc reszty... mrgreen Rev...dobrze ci radze...konsumuj poki jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:10 am
Rin_Youkai revcat ...ze na motur? o zesz...a ja mialem garba wyszykowac...ale lenistwo mnie ogarnelo... mrgreen no motur, motur Xd Uuu lenistwo, nieladnie ... nieladnie xd Przynajmniej tobie deszcz az tak by nie przeszkadzal jak mi ._. Dlatego ja sie ciesze, ze moj wspanialomyslny tatus robi wszystko za mnie mrgreen Marcinka: To jak tam szlo to przyslowie z miloscia i grami ...? XD ...przeszkadzla nie przeszkadzal...jak chromy wypoleruje to w deszczu jest placz ze tyle pracy na marne... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 9:11 am
revcat Delein the Wildest Marcinka wykupiliście wszystkie losy to roztrzygnęła sie loteria. 2k - Terrorystka Frania, 50 ticketsów - Lavagetas_heqetai druga loteria już jutro (chyba że bardzo chcecie dziś) ja juz w to nie gram! to jakis jeden wielki przekret! ...czyli trzeba bedzie przeprowadzic inspekcje...hmmmm.... ...Dziolo - zamyslone glowy 3:08... ja moge kogos przeinspektowac... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|