|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:29 am
Terrorystka Frania Lava, nie bulwersuje sie... ;p ładnie tłumacze zeby nie było... bo ludzie robia z tego hece o rany jak wy tak mozecie blablablabla wielcy milosierni egoisci.. phi! faktycznie sie nie bulwersujesz ;P ja tez juz zmykam, pora coś zjesc adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:30 am
revcat ...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja jak sie za duzo nudze, to potem mam glupawke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:35 am
Delein the Wildest revcat ...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja jak sie za duzo nudze, to potem mam glupawke... ...Dzika glupawka jest fajna rzecza...sposob za wszelkie malenke zalamania... mrgreen tralalalalalalala ja mam i jest okej ha! mrgreen ...now playing: Just Jack - Starz In Their Eyes 4:55...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:36 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lava, nie bulwersuje sie... ;p ładnie tłumacze zeby nie było... bo ludzie robia z tego hece o rany jak wy tak mozecie blablablabla wielcy milosierni egoisci.. phi! faktycznie sie nie bulwersujesz ;P ja tez juz zmykam, pora coś zjesc adieu mrgreen mrgreen mrgreen wesołych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:38 am
Delein the Wildest revcat ...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja jak sie za duzo nudze, to potem mam glupawke... no to bardzo dobrze biggrin co jest lepsze? głupawka i bana na ryju czy nadasana mina i przemsylenie egzystencjonalne o marnosci swiata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:41 am
revcat Delein the Wildest revcat ...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja jak sie za duzo nudze, to potem mam glupawke... ...Dzika glupawka jest fajna rzecza...sposob za wszelkie malenke zalamania... mrgreen tralalalalalalala ja mam i jest okej ha! mrgreen ...now playing: Just Jack - Starz In Their Eyes 4:55...:3 oj jak mam glupawke to najbiedniejszy jest ten, ktory jest najblizej...nawet jezeli jest to amstaff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:44 am
Delein the Wildest revcat Delein the Wildest revcat ...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja jak sie za duzo nudze, to potem mam glupawke... ...Dzika glupawka jest fajna rzecza...sposob za wszelkie malenke zalamania... mrgreen tralalalalalalala ja mam i jest okej ha! mrgreen ...now playing: Just Jack - Starz In Their Eyes 4:55...:3 oj jak mam glupawke to najbiedniejszy jest ten, ktory jest najblizej...nawet jezeli jest to amstaff... ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:44 am
revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:48 am
Delein the Wildest revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen ...strasznie ale to strasznie zuuuyyyyyyyyy... mrgreen nie bede tu pisal bo mnie wywala hehehehehehe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:50 am
revcat Delein the Wildest revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen ...strasznie ale to strasznie zuuuyyyyyyyyy... mrgreen nie bede tu pisal bo mnie wywala hehehehehehe mrgreen :3 kurde chyba zjem sernika...ale gdzie ja to spale potem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:51 am
Delein the Wildest revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen ... a w ogole Dzika mam do Ciebie sprawe...odezwe sie w tej kwestii na PM'ie...ide teraz do sklepu ze szwagrem i niedlugo wroce...oi oi oi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:52 am
Delein the Wildest revcat Delein the Wildest revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen ...strasznie ale to strasznie zuuuyyyyyyyyy... mrgreen nie bede tu pisal bo mnie wywala hehehehehehe mrgreen :3 kurde chyba zjem sernika...ale gdzie ja to spale potem... ...ja sie dzisiaj juz objadlem sernikiem...spalilem na spacerze...chyba spalilem...sie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:53 am
revcat Delein the Wildest revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen ... a w ogole Dzika mam do Ciebie sprawe...odezwe sie w tej kwestii na PM'ie...ide teraz do sklepu ze szwagrem i niedlugo wroce...oi oi oi mrgreen alez mnie zaszczyt kopnal :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:55 am
Delein the Wildest revcat Delein the Wildest revcat ...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen jaki? mrgreen ... a w ogole Dzika mam do Ciebie sprawe...odezwe sie w tej kwestii na PM'ie...ide teraz do sklepu ze szwagrem i niedlugo wroce...oi oi oi mrgreen alez mnie zaszczyt kopnal :3 ...bez sarkazmu prosze... mrgreen tam zaraz zaszczyt... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|