Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28032 28033 28034 28035 28036 28037 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:29 am

Terrorystka Frania

Lava, nie bulwersuje sie... ;p ładnie tłumacze zeby nie było... bo ludzie robia z tego hece o rany jak wy tak mozecie blablablabla wielcy milosierni egoisci.. phi!
faktycznie sie nie bulwersujesz ;P
ja tez juz zmykam, pora coś zjesc

adieu
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:30 am

revcat

...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja

jak sie za duzo nudze, to potem mam glupawke...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

revcat

PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:35 am

Delein the Wildest
revcat

...ja wychodze z zalozenia iz warto sie czasem ponudzic...czlowiek wtedy moze sobie plany powymyslac, pozmieniac obecne i ogolnie pomedytowac nad swoja egzystencja... ninja

...Dzika glupawka jest fajna rzecza...sposob za wszelkie malenke zalamania... mrgreen tralalalalalalala ja mam i jest okej ha! mrgreen

...now playing: Just Jack - Starz In Their Eyes 4:55...
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:35 am

ale sie obrzarlam gonk

Aidanna

Terrorystka Frania

PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:36 am

Lavagetas_heqetai
Terrorystka Frania

Lava, nie bulwersuje sie... ;p ładnie tłumacze zeby nie było... bo ludzie robia z tego hece o rany jak wy tak mozecie blablablabla wielcy milosierni egoisci.. phi!
faktycznie sie nie bulwersujesz ;P
ja tez juz zmykam, pora coś zjesc

adieu
mrgreen mrgreen mrgreen

wesołych!
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:38 am

Delein the Wildest
revcat

no to bardzo dobrze biggrin
co jest lepsze?
głupawka i bana na ryju czy nadasana mina i przemsylenie egzystencjonalne o marnosci swiata?

Terrorystka Frania

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:41 am

revcat
Delein the Wildest
revcat

...Dzika glupawka jest fajna rzecza...sposob za wszelkie malenke zalamania... mrgreen tralalalalalalala ja mam i jest okej ha! mrgreen

:3 oj jak mam glupawke to najbiedniejszy jest ten, ktory jest najblizej...nawet jezeli jest to amstaff...
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:44 am

Delein the Wildest
revcat
Delein the Wildest
revcat

:3 oj jak mam glupawke to najbiedniejszy jest ten, ktory jest najblizej...nawet jezeli jest to amstaff...

...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen

revcat

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:44 am

revcat

...ja mam wtedy przedziwne pomysly...hehehehehehe i wlasnie jeden wpadl mi do glowy... mrgreen

jaki? mrgreen
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:48 am

Delein the Wildest
revcat

jaki? mrgreen

...strasznie ale to strasznie zuuuyyyyyyyyy... mrgreen nie bede tu pisal bo mnie wywala hehehehehehe mrgreen

revcat

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:50 am

revcat
Delein the Wildest
revcat

jaki? mrgreen

...strasznie ale to strasznie zuuuyyyyyyyyy... mrgreen nie bede tu pisal bo mnie wywala hehehehehehe mrgreen

:3
kurde chyba zjem sernika...ale gdzie ja to spale potem...
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:51 am

Delein the Wildest
revcat

jaki? mrgreen

... a w ogole Dzika mam do Ciebie sprawe...odezwe sie w tej kwestii na PM'ie...ide teraz do sklepu ze szwagrem i niedlugo wroce...oi oi oi mrgreen

revcat

revcat

PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:52 am

Delein the Wildest
revcat
Delein the Wildest
revcat

jaki? mrgreen

:3
kurde chyba zjem sernika...ale gdzie ja to spale potem...

...ja sie dzisiaj juz objadlem sernikiem...spalilem na spacerze...chyba spalilem...sie... mrgreen
PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:53 am

revcat
Delein the Wildest
revcat

jaki? mrgreen

... a w ogole Dzika mam do Ciebie sprawe...odezwe sie w tej kwestii na PM'ie...ide teraz do sklepu ze szwagrem i niedlugo wroce...oi oi oi mrgreen

alez mnie zaszczyt kopnal :3

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

revcat

PostPosted: Sun Apr 08, 2007 7:55 am

Delein the Wildest
revcat
Delein the Wildest
revcat

jaki? mrgreen

alez mnie zaszczyt kopnal :3

...bez sarkazmu prosze... mrgreen tam zaraz zaszczyt... mrgreen
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28032 28033 28034 28035 28036 28037 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games