|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:06 pm
Yumehayla SERAFIN-WAMPIRE Sayokun Yumehayla Heh...widze ze dyskusja o tematach maturalnych byla...to sie jeszcze moim pochwale^^... 'Motyw smoka w literaturze i sztuce. Odwolaj sie do wybranych przykladow' ...a Yumcio KOCHA smoki^^! moja nauczycielka of polskiego by cię zabiła za taki temat nienawidzi fantastyki i prubuje z nas wyplenić wszystko fantastopodobne... z miernym skutkiem^^ co co za kobieta na stos z nią niech płonie w piekielnym ogniu Lepsza zemsta byloby wyslanie jej do naszej klasy...sporo osob wzielo tematy z fantastyki^^... Poza tym ci psychole niejednego nauczyciela juz do ostatecznosci doprowadzili... Anglistka twierdzi ze ma przez nas kamienie na zoladku czy inne szajstwo...ale brzmi to paskudnie stare umnie takie tematy wzieło by gura 3 osobya szkoda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:08 pm
Omega Sun a jak to jest z tą nową maturą, sami sobie wymyślacie temat czy musicie wybrać z proponowanych? I uczycie się tylko tego jednego? Ja na ustną maturę musialam obszernie opracować 150 xp jak się potem okazało nie za bardzo mi się to opłacało bo wylosowałam pytania na które można było odpowiedzieć zupełnie bez przygotowania sweatdrop Dostalismy duuuuuuuuuuuza liste tematow, z ktorej kazdy cos sobie wybral...kazda szkola dostala inna liste. Niektore szkoly podobno robia ograniczenia ze np tylko 1 osoba na 1 temat, ale u nas jest pelna dowolnosc^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:13 pm
Yumehayla Omega Sun a jak to jest z tą nową maturą, sami sobie wymyślacie temat czy musicie wybrać z proponowanych? I uczycie się tylko tego jednego? Ja na ustną maturę musialam obszernie opracować 150 xp jak się potem okazało nie za bardzo mi się to opłacało bo wylosowałam pytania na które można było odpowiedzieć zupełnie bez przygotowania sweatdrop Dostalismy duuuuuuuuuuuza liste tematow, z ktorej kazdy cos sobie wybral...kazda szkola dostala inna liste. Niektore szkoly podobno robia ograniczenia ze np tylko 1 osoba na 1 temat, ale u nas jest pelna dowolnosc^^ u nas nie ma ograniczeń do ile osób do tematu ale w jednej klasie jak 2 osoby wybrały ten sam temat nie mogą go robić z tych samych lektór
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:15 pm
Sayokun Yumehayla Omega Sun a jak to jest z tą nową maturą, sami sobie wymyślacie temat czy musicie wybrać z proponowanych? I uczycie się tylko tego jednego? Ja na ustną maturę musialam obszernie opracować 150 xp jak się potem okazało nie za bardzo mi się to opłacało bo wylosowałam pytania na które można było odpowiedzieć zupełnie bez przygotowania sweatdrop Dostalismy duuuuuuuuuuuza liste tematow, z ktorej kazdy cos sobie wybral...kazda szkola dostala inna liste. Niektore szkoly podobno robia ograniczenia ze np tylko 1 osoba na 1 temat, ale u nas jest pelna dowolnosc^^ u nas nie ma ograniczeń do ile osób do tematu ale w jednej klasie jak 2 osoby wybrały ten sam temat nie mogą go robić z tych samych lektór troche zwalka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:24 pm
idę spać
dobranoc wszystkim^^
zamyka się w pokoju 03
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:27 pm
Ja tez zaraz ide...dobranocki wszystkim^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:28 pm
Sayokun idę spać dobranoc wszystkim^^ zamyka się w pokoju 03 dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 3:27 pm
sprawa jest... Ozzwaldowaty [czyli mooj brat] ma dziś urodzinki... a co się z tym wiąże wieczorem imprezka w melinie, a przez cały dzień wszyscy mają mu składać życzenia i być dla niego mili, bo jak nie to wam zrobię z [tu wstaw część swego ciała, ktoorą najbardziej lubisz] jesień średniowiecza...
na tym kończę mą żarliwą proźbę, nara gamonie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 11:18 pm
hejka biggrin jest tu kto o tej porze sweatdrop weszlam na chwile na gaie pozalatwiac sprawy przed szkola blaugh zaraz zmykam niestety sweatdrop xp a tak poza tym wczoraj mialam trunka z HiTen Gas Mask (czy jak to tam sie pisze xp ) a dzis mialam nastepnego z Trap Jaw xd xd xd jupi xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 1:13 am
ja jestem ale juz ide biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 1:14 am
roman_zbawicieL ja jestem ale juz ide biggrin jak nie mash cio robic to walinij bumpa w mopim quescie pls
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 1:14 am
szkoła... chociaz po wypisaniu się z religii jest nawet fajnie pon.3 lekcje, na godzine do domu(zeby cos zjesc razz )3 lekcje i koniec wtorek tak samo śrida na 10. sa tylko 3 lekcje czwartek 6 lekcje.. z czego 2 wf i godzina wychowawcza tylko piątek 7 lekcji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 1:17 am
Baliaur roman_zbawicieL ja jestem ale juz ide biggrin jak nie mash cio robic to walinij bumpa w mopim quescie plsok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 1:18 am
roman_zbawicieL szkoła... chociaz po wypisaniu się z religii jest nawet fajnie pon.3 lekcje, na godzine do domu(zeby cos zjesc razz )3 lekcje i koniec wtorek tak samo śrida na 10. sa tylko 3 lekcje czwartek 6 lekcje.. z czego 2 wf i godzina wychowawcza tylko piątek 7 lekcji tesh tak kce crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|