Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2801 2802 2803 2804 2805 2806 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:06 pm

Yumehayla
SERAFIN-WAMPIRE
Sayokun
Yumehayla
Heh...widze ze dyskusja o tematach maturalnych byla...to sie jeszcze moim pochwale^^...
'Motyw smoka w literaturze i sztuce. Odwolaj sie do wybranych przykladow'
...a Yumcio KOCHA smoki^^!

moja nauczycielka of polskiego by cię zabiła za taki temat
nienawidzi fantastyki i prubuje z nas wyplenić wszystko fantastopodobne...
z miernym skutkiem^^

co co za kobieta na stos z nią niech płonie w piekielnym ogniu

Lepsza zemsta byloby wyslanie jej do naszej klasy...sporo osob wzielo tematy z fantastyki^^... Poza tym ci psychole niejednego nauczyciela juz do ostatecznosci doprowadzili... Anglistka twierdzi ze ma przez nas kamienie na zoladku czy inne szajstwo...ale brzmi to paskudnie stare

umnie takie tematy wzieło by gura 3 osobya szkoda
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:08 pm

Omega Sun
a jak to jest z tą nową maturą, sami sobie wymyślacie temat czy musicie wybrać z proponowanych? I uczycie się tylko tego jednego? Ja na ustną maturę musialam obszernie opracować 150 xp jak się potem okazało nie za bardzo mi się to opłacało bo wylosowałam pytania na które można było odpowiedzieć zupełnie bez przygotowania sweatdrop

Dostalismy duuuuuuuuuuuza liste tematow, z ktorej kazdy cos sobie wybral...kazda szkola dostala inna liste. Niektore szkoly podobno robia ograniczenia ze np tylko 1 osoba na 1 temat, ale u nas jest pelna dowolnosc^^

Yumehayla

Sayokun

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:13 pm

Yumehayla
Omega Sun
a jak to jest z tą nową maturą, sami sobie wymyślacie temat czy musicie wybrać z proponowanych? I uczycie się tylko tego jednego? Ja na ustną maturę musialam obszernie opracować 150 xp jak się potem okazało nie za bardzo mi się to opłacało bo wylosowałam pytania na które można było odpowiedzieć zupełnie bez przygotowania sweatdrop

Dostalismy duuuuuuuuuuuza liste tematow, z ktorej kazdy cos sobie wybral...kazda szkola dostala inna liste. Niektore szkoly podobno robia ograniczenia ze np tylko 1 osoba na 1 temat, ale u nas jest pelna dowolnosc^^

u nas nie ma ograniczeń do ile osób do tematu ale w jednej klasie jak 2 osoby wybrały ten sam temat nie mogą go robić z tych samych lektór
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:15 pm

Sayokun
Yumehayla
Omega Sun

u nas nie ma ograniczeń do ile osób do tematu ale w jednej klasie jak 2 osoby wybrały ten sam temat nie mogą go robić z tych samych lektór

troche zwalka

Uriell Angel of Death

Sayokun

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:24 pm

idę spać

dobranoc wszystkim^^

zamyka się w pokoju 03
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:27 pm

Ja tez zaraz ide...dobranocki wszystkim^^

Yumehayla

Uriell Angel of Death

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 2:28 pm

Sayokun
idę spać

dobranoc wszystkim^^

zamyka się w pokoju 03

dobranoc
PostPosted: Tue Sep 28, 2004 3:27 pm

sprawa jest... Ozzwaldowaty [czyli mooj brat] ma dziś urodzinki... a co się z tym wiąże wieczorem imprezka w melinie, a przez cały dzień wszyscy mają mu składać życzenia i być dla niego mili, bo jak nie to wam zrobię z [tu wstaw część swego ciała, ktoorą najbardziej lubisz] jesień średniowiecza...

na tym kończę mą żarliwą proźbę, nara gamonie blaugh

Kukus

Delisa

PostPosted: Tue Sep 28, 2004 11:18 pm

hejka biggrin jest tu kto o tej porze sweatdrop weszlam na chwile na gaie pozalatwiac sprawy przed szkola blaugh zaraz zmykam niestety sweatdrop xp a tak poza tym wczoraj mialam trunka z HiTen Gas Mask (czy jak to tam sie pisze xp ) a dzis mialam nastepnego z Trap Jaw xd xd xd jupi xd xd xd
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 12:18 am

elo jest tu kto??

Baliaur

roman_zbawicieL

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 1:13 am

ja jestem ale juz ide biggrin
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 1:14 am

roman_zbawicieL
jak nie mash cio robic to walinij bumpa w mopim quescie pls

Baliaur

roman_zbawicieL

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 1:14 am

szkoła...
chociaz po wypisaniu się z religii jest nawet fajnie
pon.3 lekcje, na godzine do domu(zeby cos zjesc razz )3 lekcje i koniec
wtorek tak samo
śrida na 10. sa tylko 3 lekcje
czwartek 6 lekcje.. z czego 2 wf i godzina wychowawcza
tylko piątek 7 lekcji
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 1:17 am

Baliaur
roman_zbawicieL
jak nie mash cio robic to walinij bumpa w mopim quescie pls
ok

roman_zbawicieL

Baliaur

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 1:18 am

roman_zbawicieL
szkoła...
chociaz po wypisaniu się z religii jest nawet fajnie
pon.3 lekcje, na godzine do domu(zeby cos zjesc razz )3 lekcje i koniec
wtorek tak samo
śrida na 10. sa tylko 3 lekcje
czwartek 6 lekcje.. z czego 2 wf i godzina wychowawcza
tylko piątek 7 lekcji
tesh tak kce crying xp
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2801 2802 2803 2804 2805 2806 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games