|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:20 am
EvilYuki *nie jest zadowolona, ze w miesiac musi przerobic wszystko od sredniowiecza do 1989 roku* moja siostra tez utknela w sredniowieczu... z tym, ze ona sie nic nie uczy tylko biega po imprezach i randkach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:20 am
Same durne filmy w tej tv...dpbrze ze wieczorem chociaz Joe Black bedzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:21 am
Qatryk Terrorystka Frania zuzika he he heeee twisted mój żołądek...jest fajny...lubię go xD on nie grubnie...nie zrobi mi tego.... xD heart 3nodding mój jest nieproporcjonalny do reszty ciała... stressed Taaa... A mój jest wręcz za mały... sweatdrop mam powiedzieć o swoim? jestem mała, mam płaski, mały brzuch, ale jak zacznę jeść to zmienia się w worek bez dna i w ogóle nie rośnie... *pfffh* whee dramallama @Marcinka: ja jakoś nie mam zaufania do loterii...poza tym wszyscy widzą Twqój topic na głównej stronie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzika Omega Sun zuzika nie masz apetytu...? eek serniiik... heart heart heart *nie było w sklepach-wykupili... T^T* @Yumi: Post już był przed świętami...? xD no jakos nie, a serniczek mam dobry, domowy heart *daje jej kawalek* @.@ dziękuuuuje... heart heart heart *z rodzynkami? ninja * Frania: spooookooo.... *głaszcze* będzie dobrze... whee no pewnie, ze z rodzynkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun EvilYuki *nie jest zadowolona, ze w miesiac musi przerobic wszystko od sredniowiecza do 1989 roku* moja siostra tez utknela w sredniowieczu... z tym, ze ona sie nic nie uczy tylko biega po imprezach i randkach xd dodaj do tego kilka krwawych bitew i masz sredniowiecze ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:22 am
Omega Sun zuzika Omega Sun zuzika nie masz apetytu...? eek serniiik... heart heart heart *nie było w sklepach-wykupili... T^T* @Yumi: Post już był przed świętami...? xD no jakos nie, a serniczek mam dobry, domowy heart *daje jej kawalek* @.@ dziękuuuuje... heart heart heart *z rodzynkami? ninja * Frania: spooookooo.... *głaszcze* będzie dobrze... whee no pewnie, ze z rodzynkami aaaach... heart pycha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:22 am
Delein the Wildest Same durne filmy w tej tv...dpbrze ze wieczorem chociaz Joe Black bedzie. co to sie stalo, ze nie puscili "samych swoich" ... koniec swiata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:24 am
Omega Sun Delein the Wildest Same durne filmy w tej tv...dpbrze ze wieczorem chociaz Joe Black bedzie. co to sie stalo, ze nie puscili "samych swoich" ... koniec swiata xd kaczory zakazaly puszczania 4 pancernych, to tego tez mogli zakazac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Delein the Wildest Same durne filmy w tej tv...dpbrze ze wieczorem chociaz Joe Black bedzie. co to sie stalo, ze nie puscili "samych swoich" ... koniec swiata xd whee sami swoi...jak ich słyszę to z głosów przypominają mi się moi koledzy z klasy *nieźle zaciungają* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Marcinka noo, kupujcie losy crying robie to dla was bo i tak nic z tego nie mam. kupilem 5 wiecej nie moge ;P może następnym razem będziesz mógł więcej rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:26 am
Marcinka Lavagetas_heqetai Marcinka noo, kupujcie losy crying robie to dla was bo i tak nic z tego nie mam. kupilem 5 wiecej nie moge ;P może następnym razem będziesz mógł więcej rolleyes obym nigdy nie usłyszał takiego tekstu i nie zobaczył takiej miny w sypialni amen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:26 am
Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Same durne filmy w tej tv...dpbrze ze wieczorem chociaz Joe Black bedzie. co to sie stalo, ze nie puscili "samych swoich" ... koniec swiata xd kaczory zakazaly puszczania 4 pancernych, to tego tez mogli zakazac. masz racje... przeciez tam jest wies i moze gdzies jakies kaczuszki biegaja po planie... to taki niepoprawny politycznie film wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:28 am
Marcinka Lavagetas_heqetai Marcinka noo, kupujcie losy crying robie to dla was bo i tak nic z tego nie mam. kupilem 5 wiecej nie moge ;P może następnym razem będziesz mógł więcej rolleyes A ja przed chwilo 2 zamowilem, wiencej na razie nie bo zbieram na shadowa... no ale widze ze w Barton Town nowy budynek sie pojawil (albo wczesniej go nie widziałem...) ciekawe czy coś tam będzie (jakis nowy shop czy coś)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 6:29 am
Omega Sun Delein the Wildest Omega Sun Delein the Wildest Same durne filmy w tej tv...dpbrze ze wieczorem chociaz Joe Black bedzie. co to sie stalo, ze nie puscili "samych swoich" ... koniec swiata xd kaczory zakazaly puszczania 4 pancernych, to tego tez mogli zakazac. masz racje... przeciez tam jest wies i moze gdzies jakies kaczuszki biegaja po planie... to taki niepoprawny politycznie film wink to pewnie przez tekst "rosół na dwóch nogach biega" albo malowane na murze 3x tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|