|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 4:47 am
`Lisica` Loterie, kurczaczek, jak na jakimś świątecznym targowisku! *ustawia się z budką przy napisie: ORANRZADA ZA TCZY ZOTE*
cip cip cip cip... ciiiiiiiip ciiiiiiip cip cip cip cip.... whee tak, prawie jak festyn. Jak tam swieta Lisico?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:08 am
Omega Sun Kiray Omega Sun Loteria w gildii moze byc. Kiedys robilismy gildiowe lotto co tydzien, Tao sie tym zajmowala. Jak ktos sie podejmie i zrobi to tak, zeby przebieg losowania nie budzil watpliwosci to nie ma sprawy. Partyzantka nad tym pomysli... juz Marcinka sie zglosila no i git
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:08 am
Omega Sun tak, prawie jak festyn. Jak tam swieta Lisico? Omeczko-Kromeczko, dorwałam się na moment do komputera, ale rodzice (w szczególności mama) nie dają mi żyć ;P Mam siedziec z nimi i rozmawiać, ale kończy się na wspólnym oglądaniu telewizji rolleyes Zaraz zjemy barszcz biały (czyli znowu jedzenie... ile można?!) a późnej kawka, ciasteczko aż po komiczne [w przenośni ]tąpnięcie dup AMEN mrgreen U Ciebie monotematycznie? Wiesz, u mnie monotonia została przerwana głównie zmianą menu i obecnością rodziców, a i nastrój świąteczny jest w sumie mało wyczuwalny neutral
>> Znowu coś z avkiem kombinuję xD to jakaś choroba, natręctwo, uzależnienie......................... nie, nie będę tego leczyć xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:15 am
kurde, przezyłam... chociaż cieżko było, jak moja matka nie chciała przyjąć do wiadomości, że nie chcę sernika gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:15 am
mrgreen pławie się w luksusie jakim jest internet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:19 am
BeeWolf mrgreen pławie się w luksusie jakim jest internet. powitalny...
...kop w dupę mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:20 am
`Lisica` Omeczko-Kromeczko, dorwałam się na moment do komputera, ale rodzice (w szczególności mama) nie dają mi żyć ;P Mam siedziec z nimi i rozmawiać, ale kończy się na wspólnym oglądaniu telewizji rolleyes Zaraz zjemy barszcz biały (czyli znowu jedzenie... ile można?!) a późnej kawka, ciasteczko aż po komiczne [w przenośni ]tąpnięcie dup AMEN mrgreen U Ciebie monotematycznie? Wiesz, u mnie monotonia została przerwana głównie zmianą menu i obecnością rodziców, a i nastrój świąteczny jest w sumie mało wyczuwalny neutral
>> Znowu coś z avkiem kombinuję xD to jakaś choroba, natręctwo, uzależnienie......................... nie, nie będę tego leczyć xD hmm u mnie nudno, jedzenie i spanie i tak poza tym to od rana sie nic nie wydarzylo. Dostaje mnostwo smsow z zyczeniami ale w tym roku stwierdzilam, ze smarowanie skopiowanych z neta wierszykow jest pozbawione jakiegokolwiek sensu, a zeby sens mialo musialabym napisac kazdemu ze znajomych cos od siebie, a przy kilkudziesieciu osobach w ksiazce telefonicznej byloby to niezwykle czasochlonne tak wiec w tym roku jestem antyspoleczna. Dla przelamania monotonii dzisiaj rano spadl snieg xd Ooo skoro kombinujesz cos z avatarkiem, moze chcesz troche itemkow? Bo ja od tygodnia probuje zmniejszyc ilosc rzeczy w gaiowej szafie co najmniej o polowe gdyz bardzo dlugo mi sie laduja a i tak nosze tylko kilka z nich. Moge Ci czesc oddac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:23 am
*się na ciekway temat wkroczyło* cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:24 am
`Lisica` BeeWolf mrgreen pławie się w luksusie jakim jest internet. powitalny...
...kop w dupę mrgreen JA tobie dam kopas w dupas jak wrócisz zu hałze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:26 am
Omega Sun `Lisica` Omeczko-Kromeczko, dorwałam się na moment do komputera, ale rodzice (w szczególności mama) nie dają mi żyć ;P Mam siedziec z nimi i rozmawiać, ale kończy się na wspólnym oglądaniu telewizji rolleyes Zaraz zjemy barszcz biały (czyli znowu jedzenie... ile można?!) a późnej kawka, ciasteczko aż po komiczne [w przenośni ]tąpnięcie dup AMEN mrgreen U Ciebie monotematycznie? Wiesz, u mnie monotonia została przerwana głównie zmianą menu i obecnością rodziców, a i nastrój świąteczny jest w sumie mało wyczuwalny neutral
>> Znowu coś z avkiem kombinuję xD to jakaś choroba, natręctwo, uzależnienie......................... nie, nie będę tego leczyć xD hmm u mnie nudno, jedzenie i spanie i tak poza tym to od rana sie nic nie wydarzylo. Dostaje mnostwo smsow z zyczeniami ale w tym roku stwierdzilam, ze smarowanie skopiowanych z neta wierszykow jest pozbawione jakiegokolwiek sensu, a zeby sens mialo musialabym napisac kazdemu ze znajomych cos od siebie, a przy kilkudziesieciu osobach w ksiazce telefonicznej byloby to niezwykle czasochlonne tak wiec w tym roku jestem antyspoleczna. Dla przelamania monotonii dzisiaj rano spadl snieg xd Ooo skoro kombinujesz cos z avatarkiem, moze chcesz troche itemkow? Bo ja od tygodnia probuje zmniejszyc ilosc rzeczy w gaiowej szafie co najmniej o polowe gdyz bardzo dlugo mi sie laduja a i tak nosze tylko kilka z nich. Moge Ci czesc oddac. No no no chcesz uszczuplać finanse ty ty ty... a nie to Lisica to możesz xD Węsołego jajca Omi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:26 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun juz Marcinka sie zglosila no i git jak tylko Omega zaakceptuje to zakładam topik i bedzie cudnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:27 am
BeeWolf JA tobie dam kopas w dupas jak wrócisz zu hałze. ale... czyjego hałze? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:28 am
Omega Sun Ooo skoro kombinujesz cos z avatarkiem, moze chcesz troche itemkow? Bo ja od tygodnia probuje zmniejszyc ilosc rzeczy w gaiowej szafie co najmniej o polowe gdyz bardzo dlugo mi sie laduja a i tak nosze tylko kilka z nich. Moge Ci czesc oddac. ja chętnie przyjme conieco rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:30 am
tralalala... tralalala...
*jeżdzi wokoło na krześle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 5:33 am
BeeWolf No no no chcesz uszczuplać finanse ty ty ty... a nie to Lisica to możesz xD Węsołego jajca Omi. Moze nie bede pokazywac palcem, kto sie ostatnio w topiku "casting na moda" wyparl wszelkich powiazan finansowych ze mna. Poza tym nie daje z Twoich goldow tylko z moich wlasnych itemkow Ty sknero wink Na wzajem Beeczuszko. W ogole wszystkim zycze Wesolych Swiat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|