|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:49 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai to świetnie- naucze sie masowac ;] mam gdzies nawet ksiazki z instrukcjami *czestuje sie z krokietami Yuki* Sama robilas? ksiazki z instrukcjami... nie wiem co mam myslec mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:50 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai to świetnie- naucze sie masowac ;] mam gdzies nawet ksiazki z instrukcjami *czestuje sie z krokietami Yuki* Sama robilas? nie, bo sie nie rozpadają, przecież widać wink *narzeka na swoją małą wiedzę historyczna i idzie trzepać testy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:53 am
Omega Sun Franiu, tez lubie bergamotkowy. Pachnie troche jak jakas herbata, ale jest fajny i relaksujacy, zwlaszcza jak sie go wleje do kominka aromaterapeutycznego- potem dlugo unosi sie ladny zapach smile u mnie w domu zawsze jest łądny zapach, a zwłaszczajak sie otworzy szuflade z kadzidełkami... chyba mamy tam ze sto rodzajów. i zawsze jak ktos nas odiwedzi, ale tu u was pachnie... ;p
ja juz sie przywczaiłam biggrin ale są kilka takie niefajne zapachy kadzidełek.. np. wanilia... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:53 am
Lavagetas_heqetai Omega Sun mam gdzies nawet ksiazki z instrukcjami ksiazki z instrukcjami... nie wiem co mam myslec mrgreen nie wiem co Ty tam sobie myslisz, ja mialam na mysli podrecznik masazu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:54 am
EvilYuki Omega Sun Lavagetas_heqetai to świetnie- naucze sie masowac ;] mam gdzies nawet ksiazki z instrukcjami *czestuje sie z krokietami Yuki* Sama robilas? nie, bo sie nie rozpadają, przecież widać wink *narzeka na swoją małą wiedzę historyczna i idzie trzepać testy* ja sie dobijam kiedy robie próbne matury z polskiego..... _ _"
nie wiem jak ja to napisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:55 am
Terrorystka Frania u mnie w domu zawsze jest łądny zapach, a zwłaszczajak sie otworzy szuflade z kadzidełkami... chyba mamy tam ze sto rodzajów. i zawsze jak ktos nas odiwedzi, ale tu u was pachnie... ;p
ja juz sie przywczaiłam biggrin ale są kilka takie niefajne zapachy kadzidełek.. np. wanilia... xp ale wanilia odstrasza komary, dlatego w lato tak swietnie sie sprzedaja mgielki waniliowe- sa lepsze niz te wszystkie smierdzace spreje przeciwkomarowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:58 am
Omega Sun Lavagetas_heqetai Omega Sun mam gdzies nawet ksiazki z instrukcjami ksiazki z instrukcjami... nie wiem co mam myslec mrgreen nie wiem co Ty tam sobie myslisz, ja mialam na mysli podrecznik masazu mysle tylko jakie jeszcze podreczniki tam masz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 11:58 am
Omega Sun Terrorystka Frania u mnie w domu zawsze jest łądny zapach, a zwłaszczajak sie otworzy szuflade z kadzidełkami... chyba mamy tam ze sto rodzajów. i zawsze jak ktos nas odiwedzi, ale tu u was pachnie... ;p
ja juz sie przywczaiłam biggrin ale są kilka takie niefajne zapachy kadzidełek.. np. wanilia... xp ale wanilia odstrasza komary, dlatego w lato tak swietnie sie sprzedaja mgielki waniliowe- sa lepsze niz te wszystkie smierdzace spreje przeciwkomarowe. oooo. dobrze wiedziec smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 12:00 pm
Lavagetas_heqetai mysle tylko jakie jeszcze podreczniki tam masz ;P a rozne... rozne... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 12:00 pm
EvilYuki *narzeka na swoją małą wiedzę historyczna i idzie trzepać testy* * wlazi jej na glowe i przeszkadza bawiac sie z kurczakami * whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 12:01 pm
Terrorystka Frania Omega Sun Terrorystka Frania u mnie w domu zawsze jest łądny zapach, a zwłaszczajak sie otworzy szuflade z kadzidełkami... chyba mamy tam ze sto rodzajów. i zawsze jak ktos nas odiwedzi, ale tu u was pachnie... ;p
ja juz sie przywczaiłam biggrin ale są kilka takie niefajne zapachy kadzidełek.. np. wanilia... xp ale wanilia odstrasza komary, dlatego w lato tak swietnie sie sprzedaja mgielki waniliowe- sa lepsze niz te wszystkie smierdzace spreje przeciwkomarowe. oooo. dobrze wiedziec smile to samo dzialanie ma zwykly, waniliowy olejek jaki dodaje sie do ciast smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 12:02 pm
Omega Sun Lavagetas_heqetai mysle tylko jakie jeszcze podreczniki tam masz ;P a rozne... rozne... wink i pewnie kucharskie tez ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 12:02 pm
Omega Sun to samo dzialanie ma zwykly, waniliowy olejek jaki dodaje sie do ciast smile ale waniliowe kadzidełka sa duszace ;p przynajmniej dla mnie ;p
ooo Rin! :3 widze nju imaż wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|