|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:32 am
Mmm, ale zrobiłam dobrą babkę <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:33 am
Rynn the Vampire Mmm, ale zrobiłam dobrą babkę <3 a mi nie wyszło ciasto Y^Y jest za płaskie i polewa z niego spływa T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:34 am
EvilYuki Rynn the Vampire Mmm, ale zrobiłam dobrą babkę <3 a mi nie wyszło ciasto Y^Y jest za płaskie i polewa z niego spływa T^T xD Może użyłaś zimnych jajek. A jakie robiłaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:40 am
Rynn the Vampire EvilYuki Rynn the Vampire Mmm, ale zrobiłam dobrą babkę <3 a mi nie wyszło ciasto Y^Y jest za płaskie i polewa z niego spływa T^T xD Może użyłaś zimnych jajek. A jakie robiłaś? Krówkę ;3 kremu jakoś tak mało... następnym razem zrobięwięcej :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 9:56 am
Rynn the Vampire Mmm, ale zrobiłam dobrą babkę <3 podziel się *ślini sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:16 am
nie, nic sie nie stalo. Tak sobie po prostu marudze Aidano: bez powodu A jak tam u was przygotowania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:19 am
Omega Sun nie, nic sie nie stalo. Tak sobie po prostu marudze Aidano: bez powodu A jak tam u was przygotowania? ja tam nic nie przygotowuje, rano ewakuowałem sie z domu a teraz przyszedłem- takie wojny to nie na moje nerwy. dobrze trafilas tu mozna sie odprezyc, moze ktos zrobi ci masaz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:23 am
Omega Sun nie, nic sie nie stalo. Tak sobie po prostu marudze Aidano: bez powodu A jak tam u was przygotowania? moze, ze taki harmider zwiazany ze swietami jest x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:29 am
Aidanna Omega Sun nie, nic sie nie stalo. Tak sobie po prostu marudze Aidano: bez powodu A jak tam u was przygotowania? moze, ze taki harmider zwiazany ze swietami jest x3 a mnie denerwują same przygotowania, bo święta nie są złe, ale bez przygotowań nie byłoby świąt... >.> co za absurd, żeby zmywać liście kwiatków ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:31 am
Lavagetas_heqetai ja tam nic nie przygotowuje, rano ewakuowałem sie z domu a teraz przyszedłem- takie wojny to nie na moje nerwy. dobrze trafilas tu mozna sie odprezyc, moze ktos zrobi ci masaz wink U mnie juz wszystko gotowe. tak, juz widze ten tlum chetnych, ktorzy po ciezkim dniu przyjda mnie masowac wink Aidanna moze, ze taki harmider zwiazany ze swietami jest x3 Pewnie tez, nie lubie zamieszania. W procesie swiatecznych przygotowan popsulam: lampke, czajnik elektryczny (bezpowrotnie), kran, ramke od lustra i wysadzilam prad na calym poziomie odpalajac jakis elektryczny przyrzad do pompowania materaca... Moja rodzina szuka logicznego wytlumaczenia dla mojej niszczycielskiej aury.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 10:32 am
zuzika Aidanna Omega Sun nie, nic sie nie stalo. Tak sobie po prostu marudze Aidano: bez powodu A jak tam u was przygotowania? moze, ze taki harmider zwiazany ze swietami jest x3 a mnie denerwują same przygotowania, bo święta nie są złe, ale bez przygotowań nie byłoby świąt... >.> co za absurd, żeby zmywać liście kwiatków ^^' u mnie jakis wielkich przygotowan nie bylo. Bo i tak zadnego zjazdu rodzinnego nie bedzie tylka ja mama i siostra. A jeszcze nas len dopadl i jest jak jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|