|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:00 pm
degenerat EvilYuki degenerat EvilYuki może się zgubił po drodze... Ty po prostu kłamiesz, chciałaś mnie podle oszukać crying a teraz zwalasz winę na jajeczko ! scream crying gonk no faktycznie, przyznam się bez bicia, to wszystko przeze mnie xd Ban ban ban. Zbanować Ją!!! Ona kradnie cudze jajeczka! gonk scream gonk wybacz, ale sama sobie bana dac nie moge, popros Omege mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:01 pm
EvilYuki Aidanna zuzika to to jest w największej paczce? >.> tak kurczaczek 3: hmm... to co w sredniej? *sprawdza* check it out check it out *zagląda Yukis przez ramię* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:03 pm
EvilYuki degenerat EvilYuki degenerat EvilYuki może się zgubił po drodze... Ty po prostu kłamiesz, chciałaś mnie podle oszukać crying a teraz zwalasz winę na jajeczko ! scream crying gonk no faktycznie, przyznam się bez bicia, to wszystko przeze mnie xd Ban ban ban. Zbanować Ją!!! Ona kradnie cudze jajeczka! gonk scream gonk wybacz, ale sama sobie bana dac nie moge, popros Omege mrgreen Gdybyś miała odrobinę humoru...tzn. honoru to byś sobie dała. I oddała moje jajeczka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:03 pm
Marcinka a czemu akurat pomarańczowe jajka? jutro będą innego koloru? bo pomarańczowy jest teraz modny ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:04 pm
ariellechan Marcinka a czemu akurat pomarańczowe jajka? jutro będą innego koloru? bo pomarańczowy jest teraz modny ninja i taki milusi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:05 pm
ariellechan Marcinka a czemu akurat pomarańczowe jajka? jutro będą innego koloru? bo pomarańczowy jest teraz modny ninja mam pomarańczowy pokój cool dramallama dlatego są pomarańczowe jajka xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:05 pm
Ann_Miho ariellechan Marcinka a czemu akurat pomarańczowe jajka? jutro będą innego koloru? bo pomarańczowy jest teraz modny ninja i taki milusi smile pomaranczowa rewolucja xD Degenerat: Wybacz, mój honor, jak i moja moralność ma się dobrze - jest nowy, nieużywany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:06 pm
*zawija sie w koc* zjadlabym cos slodkiego 3: ale dieta ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:07 pm
zuzika EvilYuki Aidanna zuzika to to jest w największej paczce? >.> tak kurczaczek 3: hmm... to co w sredniej? *sprawdza* check it out check it out *zagląda Yukis przez ramię* xd jakis ptok, ale inny... faktycznie, moze jutro beda innego kolor ujojki i np. króliczki... albo co.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 12:08 pm
zuzika ariellechan Marcinka a czemu akurat pomarańczowe jajka? jutro będą innego koloru? bo pomarańczowy jest teraz modny ninja mam pomarańczowy pokój cool dramallama dlatego są pomarańczowe jajka xD szbanujesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i juz sie event psuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ann_Miho ariellechan Marcinka a czemu akurat pomarańczowe jajka? jutro będą innego koloru? bo pomarańczowy jest teraz modny ninja i taki milusi smile pomaranczowa rewolucja xD Degenerat: Wybacz, mój honor, jak i moja moralność ma się dobrze - jest nowy, nieużywany xd to ja sie tak nie bawie emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Degenerat: Wybacz, mój honor, jak i moja moralność ma się dobrze - jest nowy, nieużywany xd Kłamiesz. Sam widziałem jak go za 2,50 w lumpeksie nabyłaś. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *zawija sie w koc* zjadlabym cos slodkiego 3: ale dieta ! domokun dieta w swieta zycze duzo powodzenia ja bym nie miala tak silnej woli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|