|
|
|
|
Posted: Tue Aug 11, 2009 11:27 am
Mi gondolunk rád Muffin smile sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 12:17 am
Gyógyulj meg Muffin! crying Napsugár kedvéért és persze a mi kedvünkért wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 1:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 1:40 am
... A lényeg az, hogy meggyógyuljon sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 1:42 am
Jajj!! Bocsánat!! én nem tudtam h. 1 kisállatról van szó azé kérdeztem h. mien muffin bocsánát.. sad remélem meggyógyul ;( crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 6:30 am
hát köszönöm srácok.... de ennyi.... vége.... ma reggel kihűlve találtam rá a a házikójában crying crying crying crying örökre emlékezni fogok rád Kispocok ( am Muffin a patkányom volt ha valakinek nem lenne tiszta a dolog....) crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 7:22 am
napsugar hát köszönöm srácok.... de ennyi.... vége.... ma reggel kihűlve találtam rá a a házikójában crying crying crying crying örökre emlékezni fogok rád Kispocok ( am Muffin a patkányom volt ha valakinek nem lenne tiszta a dolog....) crying crying crying crying crying crying crying mingyárt sírok crying olyan rossz nekem ha ilyet hallok crying nekem is volt kisállatom... De legalább amíg élt, biztos vagyok benne, hogy boldog volt. sad égveled muffin crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 8:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 10:54 am
napsugar hát köszönöm srácok.... de ennyi.... vége.... ma reggel kihűlve találtam rá a a házikójában crying crying crying crying örökre emlékezni fogok rád Kispocok ( am Muffin a patkányom volt ha valakinek nem lenne tiszta a dolog....) crying crying crying crying crying crying crying Szegény crying Mennyi idős volt? (ha nem indiszkrét a kérdés redface )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 11:05 am
nem indiszkrét, másfél éves körül volt... csak beteg lett... a rohadt kaja miatt scream gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 11:08 am
napsugar nem indiszkrét, másfél éves körül volt... csak beteg lett... a rohadt kaja miatt scream gonk crying Oh értem... elég rossz cry Milyen kaja lehetett az hogy megfertőzte ... confused neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 11:14 am
mindig vettem neki ilyen kimérős kutyáknak való jutalom csontocskákat... és nemrég vettem csak észre hogy kukacos volt... és ettől lett rosszul... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 12:21 pm
Óhh! szegénke! crying crying Őszinte részvétem! ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 11:21 am
Mielőtt még teljesen bedöglene a topic szomorkodva megjegyezném hogy két hét és vége a nyárnak sad szerintem elég sokan vagytok akiknek más lesz az élete szeptembertől mint eddig volt...... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 11:27 am
stranger12 Mielőtt még teljesen bedöglene a topic szomorkodva megjegyezném hogy két hét és vége a nyárnak sad szerintem elég sokan vagytok akiknek más lesz az élete szeptembertől mint eddig volt...... biggrin ezt most ha vígasztalásnak vagy hangulatfokozának szántad nem nagyon jött össze.... én még nem akaor a sulira gondolni... én még nyaralok..... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|