|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:24 pm
Molitva Kao żarnemoji musla maje Molitva Tasto redżi samo imetwoje Nebozna Kaoja Koiko komputa sabmo novilato Nebozna Baszkaoja Daje ime twoje moja jedina Molitva
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:56 pm
Heinz up! Baby Heinz up! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 2:26 pm
To ja, Narcyz się nazywam Przepraszam i dziękuję, ja tych słow nie używam Jestem piękny i uroczy Popatrzcie w moje oczy Jestem przeciez najpiękniejszy a na pewno najskromniejszy
To ja, Narcyz się nazywam Powodzenia oraz proszę, ja tych słow nie używam Jestem śliczny jak kwiatuszek który wabi setki muszek Niepotrzebne mi podboje, aby wszystkie były moje
Niech dziś mój pocałunek, na ustach innej gości Byś mogła się przekonać jak ona ci zazdrości Niech moje słodkie ręce dziś pieszczą innej ciało Byś mogła się przekonać jak krzyczy "mało, mało"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 3:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:31 am
Deception (An outrage!) Disgrace (For shame!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:40 am
Ja chcę męża mieć najpiękniejszego, wielki dom z ogrodem, a w nim dzieci dużo, a oprócz tego, by niedaleko kościół był. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 7:57 am
kumpela mi ostatnio zarzuciła tekstem piosenki pewnej pani... brak słow...
Chce pokochać Anioła, Który ma na moim punkcie fioła... W mojej nieziemskiej sukience Bierze mnie na ręce i nie musze być Dla niego wcale goła Kwadratura koła
gosh... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 8:01 am
Mroovecka kumpela mi ostatnio zarzuciła tekstem piosenki pewnej pani... brak słow... Chce pokochać Anioła, Który ma na moim punkcie fioła... W mojej nieziemskiej sukience Bierze mnie na ręce i nie musze być Dla niego wcale goła Kwadratura koła gosh... :/ O rany, to jakies disco polo? surprised Titititatititoto Titatitito Titititititititititi tititititititito!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 8:09 am
Zimtca Mroovecka kumpela mi ostatnio zarzuciła tekstem piosenki pewnej pani... brak słow... Chce pokochać Anioła, Który ma na moim punkcie fioła... W mojej nieziemskiej sukience Bierze mnie na ręce i nie musze być Dla niego wcale goła Kwadratura koła gosh... :/ O rany, to jakies disco polo? surprised Titititatititoto Titatitito Titititititititititi tititititititito! nie..*robi niewinna mine*... masz dalej tą samą panią: w nicość popłynę po czerwonym winie w twoich dłoniach się rozpłynę zaciągam się tobą choć nie palę w nocy przyjdź mi do pomocy daj ogień i skręta śnią mi się bliźnięta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 8:28 am
to też: biggrin "polecimy razem na niebieskie łąki tam się wystroimy jak gwiezdne pająki "
trzeba miec nierówno naprawde biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:21 pm
Mroovecka to też: biggrin "polecimy razem na niebieskie łąki tam się wystroimy jak gwiezdne pająki " trzeba miec nierówno naprawde biggrin ooo matko ... ta pani musi mieć jakies dziwne fantazje, że tyle o tym śpiewa rolleyes Narysuję dla Ciebie aniołka Chodź nie mnie prosisz o to w swych wierszach Nie mnie, Nie mnie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:33 am
Everybodys got a fever That is something u all know Fever isn't such a new thing Fever start a long ago
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 9:38 am
Hardkorowe pirogi Wyskakujcie ziomom z drogi Hardkorowe pirogi Jak ich nie zjem będę srogi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 10:37 am
I want a devil in skin tight leather, he's gonna be wild as the wind And one fine night, I'll be holding on tight to a Cool rider
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|