|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 2:04 am
Valter Baranina Valter *grzecznie wypłaca 1k* a tera czekam na wróżbę xd Musisz synu mniej czasu spędzać przed kompem a więcej na dworzu. I zainwestuj w miętowki xp yyyy ... no teges ... zz miętówkami nie mam problemów... a wychodzenie na dwór nic nie daje . stare edit: ale może nadrobie zaległości na woodstoku wink ale tam sie ludzie nie myją gonk wróżka mówi nie jedź tam bo Cię zjedzą, pobiją i twoją nerkę sprzedadzą na pchlim targu gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 2:22 am
Baranina Valter Baranina Valter *grzecznie wypłaca 1k* a tera czekam na wróżbę xd Musisz synu mniej czasu spędzać przed kompem a więcej na dworzu. I zainwestuj w miętowki xp yyyy ... no teges ... zz miętówkami nie mam problemów... a wychodzenie na dwór nic nie daje . stare edit: ale może nadrobie zaległości na woodstoku wink ale tam sie ludzie nie myją gonk wróżka mówi nie jedź tam bo Cię zjedzą, pobiją i twoją nerkę sprzedadzą na pchlim targu gonk crying To ty tez przyjedz i będziesz mnie 5 minut przed złym zdarzeniem na bieżąco ostrzegała rofl a po zatym to że sie ludziska nie myją to jakoś mi nie przeszkadza ... to ze na woodstoku poznam to nie znaczy że muszę iść z z tym kimś od razu spać . xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:47 am
Baranina u ciebie wystarczy zmiana odzieży na dzisiejszą i umycie zębów xp ewentualnie opcja nr 2 : wystarczy trąbek xp poczynilam pierwsza jakis czas temu i nie dziala crying crying crying matko, druga jest straszna.. nie strasz mnie tak.... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 2:31 am
wilkus Baranina u ciebie wystarczy zmiana odzieży na dzisiejszą i umycie zębów xp ewentualnie opcja nr 2 : wystarczy trąbek xp poczynilam pierwsza jakis czas temu i nie dziala crying crying crying matko, druga jest straszna.. nie strasz mnie tak.... crying crying jak trombocyta przeżyjesz to juz żadne kataklizmy cie nie zniszczą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 2:33 am
Valter to ze na woodstoku poznam to nie znaczy że muszę iść z z tym kimś od razu spać . xp to wy tam nawet osobne spanie będziecie mieli? eek PS: wpadniesz do nas w piątek? masz tylko 3h drogi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 6:41 am
Baranina jak trombocyta przeżyjesz to juz żadne kataklizmy cie nie zniszczą xp jakos przezylam.. ale trabka nie moge. nie dziala crying ahahahaha, ale wpierdzielilam sie na ciekawego Comatusa na uczelni rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 7:45 am
wilkus Baranina jak trombocyta przeżyjesz to juz żadne kataklizmy cie nie zniszczą xp jakos przezylam.. ale trabka nie moge. nie dziala crying ahahahaha, ale wpierdzielilam sie na ciekawego Comatusa na uczelni rofl tego rudowłosego o którym na pm pisałaś? czy jakis niowy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:58 am
ten sam, ozby. 3nodding nie mam takiego przerobu xd ale za todzisiaj idziemy pic u Banana. oj, bedzie drastycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:35 am
wilkus ten sam, ozby. 3nodding nie mam takiego przerobu xd ale za todzisiaj idziemy pic u Banana. oj, bedzie drastycznie. po ostatnim grilu u banana (okolo rok temu/ a moze 2) gdzie jej matka odnalazła kołeckiego w łozku banana a maje w łozku mlodej natomiast ja mialam problem z utrzymaniem pionu i norek musial mnie eskortowac do domu mysle ze nie zaryzykowalabym kolejnego pojawienia sie w tych okolicach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:37 am
Baranina po ostatnim grilu u banana (okolo rok temu/ a moze 2) gdzie jej matka odnalazła kołeckiego w łozku banana a maje w łozku mlodej natomiast ja mialam problem z utrzymaniem pionu i norek musial mnie eskortowac do domu mysle ze nie zaryzykowalabym kolejnego pojawienia sie w tych okolicach xp ale sek w tym, ze jej rodzice wyjechali xp hehehehe, hardor. nie, no terz robi male imprezki na jakies 10 osob, ale takich, ze sie wszyscy dobrze znaja /czyli ja i jej klasa :XP:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:45 am
wilkus Baranina po ostatnim grilu u banana (okolo rok temu/ a moze 2) gdzie jej matka odnalazła kołeckiego w łozku banana a maje w łozku mlodej natomiast ja mialam problem z utrzymaniem pionu i norek musial mnie eskortowac do domu mysle ze nie zaryzykowalabym kolejnego pojawienia sie w tych okolicach xp ale sek w tym, ze jej rodzice wyjechali xp hehehehe, hardor. nie, no terz robi male imprezki na jakies 10 osob, ale takich, ze sie wszyscy dobrze znaja /czyli ja i jej klasa :XP:/ no to zajebioza a ja jutro wymykam na dalsza czesc mego cudownego urlopu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:48 am
a gdzie? mrgreen ja na razie siedze w domu do 12. pozniej robie zlo i wracam 19 i juz chyba siedze, chyba, ze o czyms znowu zapomnialam. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:54 am
wilkus a gdzie? mrgreen ja na razie siedze w domu do 12. pozniej robie zlo i wracam 19 i juz chyba siedze, chyba, ze o czyms znowu zapomnialam. xp jade do babiczki pomoc jej w pielunkach ogrodowych gonk łeche gonk bede odcienta przez 3 dni od cywilizacji zwanej internet gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 8:58 am
ciesz sie, ze nie wiecej. prace ogrodkowe? to Twojej mamy pomysl, czy mi sie wydaje? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2007 9:07 am
wilkus ciesz sie, ze nie wiecej. prace ogrodkowe? to Twojej mamy pomysl, czy mi sie wydaje? eek niestety kurna moj sweatdrop starzeje sie a musze miec gdzie mieszkac , wiesz o co biega gniazdo zalozyc drzewo podlac i te sprawy xp jednym slowem. chce aby babka odpisala juz mi pozostala czesc domu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|