|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 31, 2006 1:18 am
Hatake Katu Martines.PL A pisza cos o alkocholu w tych twoich ksiazkach? Alkochol moze wzmagac sklononosci samobojcze? o alkoholu rozpisywac sie nie trza bo ja kto się mawia: jaka krowa każdy widzi czy cos takiego biggrin w kazdym razie alkohol jest ZŁY bo mnie po nim głowa boli razz i ogolnie bardzo człowieka rozhamowuje, no przynajmniej tak mysle heart No wlasnie rozhamowuje czyli mozna wnioskowac ze popijaku latwiej jest popelnic samobojstwo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 31, 2006 5:57 am
Hatake Katu MarianKanapowiec Martines.PL A pisza cos o alkocholu w tych twoich ksiazkach? Alkochol moze wzmagac sklononosci samobojcze? a jądra przyczyniają się do wybuchu wojen na świecie więc powstaje jakże ważny problem egzystencjonalny, być ryczącym skurwielem z parą kochonez ale również zagrożonym powołaniem przez wszechwładne WKU, czy może cienko śpiewającym pacyfistą, który lata z kwiatka na kwiatek, ale nie ma czym zapylać? po krótkim, i nie będę ukrywał niezbyt intensywnym namyśle wolę być chodzącym przykładem na to, że chyujem się człowiek rodzi niż skurwiałą rośliną zginającą kark przy najmniejszym powiewie stary bez kitu...nic nie skumałam biggrin co to za robaki?? razz jakoś mnie to wcale nie zdziwiło. sama nazwa tematu jest wystarczająco przewrotna i prowokująca ps. co oznacza słowo 'rozhamowuje'? moja wiedza językowa, medyczna, jak i inteligencja jaką mnie obdarowała natura najwyraźniej nie są wystarczjace by ten neologizm pojąć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 8:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 11:10 am
Hatake Katu no coz twoj pech razz przykro mi ale jak widać niekt nie mają w sobie tego czegos razz sprobuj pomyslec wink chociaz rzecyzwiscie zapomniałam dodac "..." juz poprawiam whee moim pechem jest brak gotówki na Alfa Romeo 147 tego czegoś = ignorancji językowej? fakt, jestem zwolniony z tej przypadłości
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 10:52 am
MarianKanapowiec Hatake Katu no coz twoj pech razz przykro mi ale jak widać niekt nie mają w sobie tego czegos razz sprobuj pomyslec wink chociaz rzecyzwiscie zapomniałam dodac "..." juz poprawiam whee moim pechem jest brak gotówki na Alfa Romeo 147 tego czegoś = ignorancji językowej? fakt, jestem zwolniony z tej przypadłości mam taka mala prosbe mozesz pisac bez polskich znakow bo u niektorych wo wyglada tak : @#$%^@$
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 12:45 pm
Martines.PL MarianKanapowiec Hatake Katu no coz twoj pech razz przykro mi ale jak widać niekt nie mają w sobie tego czegos razz sprobuj pomyslec wink chociaz rzecyzwiscie zapomniałam dodac "..." juz poprawiam whee moim pechem jest brak gotówki na Alfa Romeo 147 tego czegoś = ignorancji językowej? fakt, jestem zwolniony z tej przypadłości mam taka mala prosbe mozesz pisac bez polskich znakow bo u niektorych wo wyglada tak : @#$%^@$ opieram.. .aż oczy bolą xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 12:49 pm
kodowanie -> Unicode UTF-8
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 4:56 pm
Temat samobojstwa chyba sie skonczyl wiec trzeba wymyslec jakis nowy hmmm : Moze co sadzicie o seksie dopiero po slubie. Z moich doswiadczen wnioskuje ze to wcale nie jest takie glupie i warto sie nad tym zastanowic. Wbrew pozorom ma to bardzo duzo zalet. No ewentualnie mozna sie ugadac z kims na jeden raz, tak spontanicznie zeby kazdy wiedzial ze chodzi tylko o seks i sie nie udzil ze moze cos innego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 11:53 pm
Martines.PL Temat samobojstwa chyba sie skonczyl wiec trzeba wymyslec jakis nowy hmmm : Moze co sadzicie o seksie dopiero po slubie. Z moich doswiadczen wnioskuje ze to wcale nie jest takie glupie i warto sie nad tym zastanowic. Wbrew pozorom ma to bardzo duzo zalet. No ewentualnie mozna sie ugadac z kims na jeden raz, tak spontanicznie zeby kazdy wiedzial ze chodzi tylko o seks i sie nie udzil ze moze cos innego. na moje oko zarówno temat jak i twoje podejście chujowe. nie widzę ani jednej zalety w seksie dopiero po slubie, więcej widze same wady. prosta zasada, zanim kupisz samochód musisz nim zrobić jazdę próbną. jednorazowe akcje? sytuacja bardzo dobra, ale jest problem, takie umawianie czasem chuj daje, lepiej się nie umawiać tylko po prostu nie dawać swoich namiarów takiej panience, wtedy ejst spokój. jak mowiłem, zarówno temat jak i podejście przedstaswiłeś denne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 2:00 am
Martines.PL Temat samobojstwa chyba sie skonczyl wiec trzeba wymyslec jakis nowy hmmm : Moze co sadzicie o seksie dopiero po slubie. Z moich doswiadczen wnioskuje ze to wcale nie jest takie glupie i warto sie nad tym zastanowic. Wbrew pozorom ma to bardzo duzo zalet. No ewentualnie mozna sie ugadac z kims na jeden raz, tak spontanicznie zeby kazdy wiedzial ze chodzi tylko o seks i sie nie udzil ze moze cos innego. Ten temat byl juz omawiany na samym poczatku tego topiku 3nodding Ja nie widze zadnych zalet... Chyba, ze lubisz ryzyko i kupowanie kota w worku... A jak ludzie sie nie dobiora pod tym wzgledem, to co potem? Maja sie meczyc do konca zycia z beznadziejnym partnerem albo od razu rozwodzic? A moze do konca zycia zyc w celibacie? Jak ludzie sa ze soba, to co za roznica czy robia to przed czy po slubie (trzeba wziac tez pod uwage to, ze moze w ogole go nie przewiduja).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 10:26 am
no tak temat sexu to od razu na tapete 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 11:17 am
Omega Sun Martines.PL Temat samobojstwa chyba sie skonczyl wiec trzeba wymyslec jakis nowy hmmm : Moze co sadzicie o seksie dopiero po slubie. Z moich doswiadczen wnioskuje ze to wcale nie jest takie glupie i warto sie nad tym zastanowic. Wbrew pozorom ma to bardzo duzo zalet. No ewentualnie mozna sie ugadac z kims na jeden raz, tak spontanicznie zeby kazdy wiedzial ze chodzi tylko o seks i sie nie udzil ze moze cos innego. Ten temat byl juz omawiany na samym poczatku tego topiku 3nodding Ja nie widze zadnych zalet... Chyba, ze lubisz ryzyko i kupowanie kota w worku... A jak ludzie sie nie dobiora pod tym wzgledem, to co potem? Maja sie meczyc do konca zycia z beznadziejnym partnerem albo od razu rozwodzic? A moze do konca zycia zyc w celibacie? Jak ludzie sa ze soba, to co za roznica czy robia to przed czy po slubie (trzeba wziac tez pod uwage to, ze moze w ogole go nie przewiduja). Zasadniczo popieram. Od siebie dodam, ze seks to jedna z wazniejszych rzeczy w zyciu czlowieka, wazna co najmniej tak jak potrzeba afirmacji, bezpieczenstwa czy samorealiacji 3nodding Moze nie najwazniejsza, ale wazna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 06, 2006 12:06 pm
EvilYuki Od siebie dodam, ze seks to jedna z wazniejszych rzeczy w zyciu czlowieka, wazna co najmniej tak jak potrzeba afirmacji, bezpieczenstwa czy samorealiacji 3nodding Moze nie najwazniejsza, ale wazna co do roli potrzeby bezpieczeństwa i samorealizacji, w pełni się zgadzam, afirmacja jednakże nie jest w dzisiejszych czasach już potrzebą podstawową, ludzie raczej zaspakajają potrzebę autonomii. akceptacji szukamy już raczej w zamkniętych gronach albo u wyłącznie drugiej osoby. w czasach gdy wszędzie towarzyszą nam kamery ludzie chcą zwyczajnego spokoju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 5:49 pm