|
|
|
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 1:22 pm
Kaplanka Meteorytu Anowi Dobra, dostałaś ode mnie łocza... No, w sumie to od mojej siostry, ale przeze mnie XDD U, senkyu mrgreen a nie mogłaś narysować jakiegoś ładnego komatusa z blond włoskami !!!!!!!!! mrgreen tak pozatym są spoko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 15, 2006 4:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 16, 2006 8:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 1:39 am
 Deldostala akrylkii i mala sztauge i maluje wedlug tutoriala :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 9:33 am
Jeżeli chodzi o moją TFUrczosc to... zapraszam tu: www.otai.deviantart.com i tu www.otaish-stock.deviantart.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 22, 2006 11:14 am
Orofiel Jeżeli chodzi o moją TFUrczosc to... zapraszam tu: www.otai.deviantart.com i tu www.otaish-stock.deviantart.com Fajne arty :3 Szczegolnie podoba mi sie featured.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:32 am
Eeee... że tak powiem moja radosna twórczość wykonywana myszką razz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:30 am
Irinn Eeee... że tak powiem moja radosna twórczość wykonywana myszką razz :3...Od razu rzuciło mi się w oczy kolorowe, wesołe tło. xd ...Fajnie bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:17 am
Delein the Wildest  Deldostala akrylkii i mala sztauge i maluje wedlug tutoriala :3 niezle Del na tvp3 czy gdzies tam jest taki program w ktorym taki pocieszny starszy facio maluje obrazki... z tego programu mozesz sie duzo nauczyc bo naprawde koles fajnie wszystko tlumaczy i mowi co jak zrobic lubie ogladac ten program chociaz sam nie maluje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 06, 2006 7:59 am
Kiray Delein the Wildest  Deldostala akrylkii i mala sztauge i maluje wedlug tutoriala :3 niezle Del na tvp3 czy gdzies tam jest taki program w ktorym taki pocieszny starszy facio maluje obrazki... z tego programu mozesz sie duzo nauczyc bo naprawde koles fajnie wszystko tlumaczy i mowi co jak zrobic lubie ogladac ten program chociaz sam nie maluje... taaa, oglądałam go parę razy, ale były to odcinki poświęcone akwarelom, nie akrylom. Pocieszny człowiek a obraz naprawdę ładny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 09, 2006 3:06 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Irinn Eeee... że tak powiem moja radosna twórczość wykonywana myszką razz :3...Od razu rzuciło mi się w oczy kolorowe, wesołe tło. xd ...Fajnie bardzo. no ta radość wręcz bije na kilometr razz ale kurna nie moja wina ze mi sie najlepiej rysuje czarne na bialym, tudziez odwrotnie emo razz rolleyes xd a tak btw - dziekuje za dobre slowo smile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 12:56 pm
chaos.... w mojej głowie.... a mówili, że on był na początku.... zbliża się koniec końców.... on powstał... by doszczętnie zniszczyć... to wszystko... co kiedyś zbudowaliśmy.... na zauroczeniu....(?!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|