Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Thu May 12, 2005 12:30 pm

BeeWolf_san
blaugh

a zemdlałem po szkalnce tego specjału, polej jeszcze biggrin blaugh

he he he dobry co? *polewa do szklanek* zdrowie *wychyla do dna*
PostPosted: Thu May 12, 2005 12:33 pm

revcat
BeeWolf_san
blaugh

... wychyla do dna, niezłe, łezka w oku, w głowie chuczy, opada na kanape.

ja chce kobiete. domokun

BeeWolf_san
Captain

revcat

PostPosted: Thu May 12, 2005 12:36 pm

BeeWolf_san
revcat
BeeWolf_san
blaugh

... wychyla do dna, niezłe, łezka w oku, w głowie chuczy, opada na kanape.

ja chce kobiete. domokun

a kto by nie chcial... domokun ..... *polewa kolejna kolejke* zdrowie pieknych kobiet moze kiedys sie tu zaczna zjawiac... xd
PostPosted: Thu May 12, 2005 12:42 pm

revcat

a kto by nie chcial... domokun ..... *polewa kolejna kolejke* zdrowie pieknych kobiet moze kiedys sie tu zaczna zjawiac... xd

Wieś co, z Tob... tobą to się. Bopsh pije, , ja mam problema z Kobitami, wieSzzz... straszne, crying "nigdy nie miałem śmiałosci do kobiet"

BeeWolf_san
Captain

revcat

PostPosted: Thu May 12, 2005 1:55 pm

BeeWolf_san
revcat

Wieś co, z Tob... tobą to się. Bopsh pije, , ja mam problema z Kobitami, wieSzzz... straszne, crying "nigdy nie miałem śmiałosci do kobiet"

hmm wiem cos o tym bo sam jej nie mam..do tego nie mam szczescia... zawsze mi sie trafi zajeta albo ze zryta psycha...... *polewa do szklanek wspanialy bimberek i wychyla do dna*
PostPosted: Fri May 13, 2005 2:40 am

Witojcie Towarzysze
chwilowo bede niedostepny gdyz mam zamiar przetestowac nowa wedke, a wpadlem do bazy tylko po buteleczke bimbru, abym ne zmarzl nad jeziorem

Kiray
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:54 am

Przez te kapitalistyczne swinie ktore stworzyly przegladarke Opera stracilem polow, a bylo tego sporo. Zostaly mi tylko dwa wolne miejsca, a tu mi sie przegladarka wylaczyla domokun domokun domokun domokun scream
PostPosted: Fri May 13, 2005 4:15 am

oglaszam iz zerwalem z panna... zwiazek na odleglosc nie mial sensu... ona chciala go ratowac.. ale musialem postawic na swoim.. to nie dla mnie.. ja musz kobiete czesciej widywac niz raz na 3-4 miesiace...
uwazam ze slusznie postapilem...

Ozzwald
Vice Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Fri May 13, 2005 4:22 am

Ozzwald
oglaszam iz zerwalem z panna... zwiazek na odleglosc nie mial sensu... ona chciala go ratowac.. ale musialem postawic na swoim.. to nie dla mnie.. ja musz kobiete czesciej widywac niz raz na 3-4 miesiace...

Dobrze postapiles Towarzyszu
trzeba to opic
*polewa bimberku do szklanek*
Twoje zdrowie
PostPosted: Fri May 13, 2005 4:24 am

Kiray
Ozzwald

Dobrze postapiles Towarzyszu
trzeba to opic
*polewa bimberku do szklanek*
Twoje zdrowie
zdrowie
*pije do dna*

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Sat May 14, 2005 5:29 pm

Ozzwald

w pelni zgodze sie z towarzyszem! kapitenie slusznie postapiles i w pelni cie popieram takie zwiazki nie maja sensu... *polewa do szklanek* zdrowie !! xd
PostPosted: Sun May 15, 2005 6:13 am

Towarzyszu Revcat agle znikneles bez zadnego wytlumaczenia juz myslelismy ze kapitalisci Cie do padli i juz myslalem ze bedzie trzeba organizowac akcje ratunkowa biggrin ,dobrze ze powrociliscie

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Sun May 15, 2005 11:42 pm

a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?
PostPosted: Mon May 16, 2005 3:54 am

revcat
a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?
ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop
a tak pozatym cisza i spokuj

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Mon May 16, 2005 4:03 am

Ozzwald
revcat
ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop
a tak pozatym cisza i spokuj

cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku....
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games