|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:30 pm
BeeWolf_san blaugh a zemdlałem po szkalnce tego specjału, polej jeszcze biggrin blaugh he he he dobry co? *polewa do szklanek* zdrowie *wychyla do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:33 pm
revcat BeeWolf_san blaugh a zemdlałem po szkalnce tego specjału, polej jeszcze biggrin blaugh he he he dobry co? *polewa do szklanek* zdrowie *wychyla do dna* ... wychyla do dna, niezłe, łezka w oku, w głowie chuczy, opada na kanape.
ja chce kobiete. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:36 pm
BeeWolf_san revcat BeeWolf_san blaugh a zemdlałem po szkalnce tego specjału, polej jeszcze biggrin blaugh he he he dobry co? *polewa do szklanek* zdrowie *wychyla do dna* ... wychyla do dna, niezłe, łezka w oku, w głowie chuczy, opada na kanape.
ja chce kobiete. domokun a kto by nie chcial... domokun ..... *polewa kolejna kolejke* zdrowie pieknych kobiet moze kiedys sie tu zaczna zjawiac... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 12:42 pm
revcat a kto by nie chcial... domokun ..... *polewa kolejna kolejke* zdrowie pieknych kobiet moze kiedys sie tu zaczna zjawiac... xd Wieś co, z Tob... tobą to się. Bopsh pije, , ja mam problema z Kobitami, wieSzzz... straszne, crying "nigdy nie miałem śmiałosci do kobiet"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2005 1:55 pm
BeeWolf_san revcat a kto by nie chcial... domokun ..... *polewa kolejna kolejke* zdrowie pieknych kobiet moze kiedys sie tu zaczna zjawiac... xd Wieś co, z Tob... tobą to się. Bopsh pije, , ja mam problema z Kobitami, wieSzzz... straszne, crying "nigdy nie miałem śmiałosci do kobiet"hmm wiem cos o tym bo sam jej nie mam..do tego nie mam szczescia... zawsze mi sie trafi zajeta albo ze zryta psycha...... *polewa do szklanek wspanialy bimberek i wychyla do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:40 am
Witojcie Towarzysze chwilowo bede niedostepny gdyz mam zamiar przetestowac nowa wedke, a wpadlem do bazy tylko po buteleczke bimbru, abym ne zmarzl nad jeziorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:54 am
Przez te kapitalistyczne swinie ktore stworzyly przegladarke Opera stracilem polow, a bylo tego sporo. Zostaly mi tylko dwa wolne miejsca, a tu mi sie przegladarka wylaczyla domokun domokun domokun domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 4:15 am
oglaszam iz zerwalem z panna... zwiazek na odleglosc nie mial sensu... ona chciala go ratowac.. ale musialem postawic na swoim.. to nie dla mnie.. ja musz kobiete czesciej widywac niz raz na 3-4 miesiace... uwazam ze slusznie postapilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 4:22 am
Ozzwald oglaszam iz zerwalem z panna... zwiazek na odleglosc nie mial sensu... ona chciala go ratowac.. ale musialem postawic na swoim.. to nie dla mnie.. ja musz kobiete czesciej widywac niz raz na 3-4 miesiace... uwazam ze slusznie postapilem... Dobrze postapiles Towarzyszu trzeba to opic *polewa bimberku do szklanek* Twoje zdrowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 4:24 am
Kiray Ozzwald oglaszam iz zerwalem z panna... zwiazek na odleglosc nie mial sensu... ona chciala go ratowac.. ale musialem postawic na swoim.. to nie dla mnie.. ja musz kobiete czesciej widywac niz raz na 3-4 miesiace... uwazam ze slusznie postapilem... Dobrze postapiles Towarzyszu trzeba to opic *polewa bimberku do szklanek* Twoje zdrowie zdrowie *pije do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 5:29 pm
Ozzwald oglaszam iz zerwalem z panna... zwiazek na odleglosc nie mial sensu... ona chciala go ratowac.. ale musialem postawic na swoim.. to nie dla mnie.. ja musz kobiete czesciej widywac niz raz na 3-4 miesiace... uwazam ze slusznie postapilem... w pelni zgodze sie z towarzyszem! kapitenie slusznie postapiles i w pelni cie popieram takie zwiazki nie maja sensu... *polewa do szklanek* zdrowie !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:13 am
Towarzyszu Revcat agle znikneles bez zadnego wytlumaczenia juz myslelismy ze kapitalisci Cie do padli i juz myslalem ze bedzie trzeba organizowac akcje ratunkowa biggrin ,dobrze ze powrociliscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:42 pm
a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:54 am
revcat a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo? ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop a tak pozatym cisza i spokuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:03 am
Ozzwald revcat a jestem jestem...musialem pojechac do szczecina zalatwic jedna wazna sprawe i powrocilem do was towarzysze ! co tu sie dzialo jak mnie nie bylo? ja rzucalem panne ktora nie zropzumiala ze ja rzucam... sweatdrop a tak pozatym cisza i spokuj cisza i spokoj powiadasz a bimberek jeszcze sie zostal jakis? ja w szczecinie ogladalem mieszkanie do kupna ale chyba oleje szczecin i juz na dobre zostane w gdansku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|