|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 12:16 pm
Kyoko Suomi moja (skromna) osobe mozna zobaczyc w mojej sygnaturce.. pirate taka siakas jestes nie w moim typie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 12:40 pm
Baranina Kyoko Suomi moja (skromna) osobe mozna zobaczyc w mojej sygnaturce.. pirate taka siakas jestes nie w moim typie... aaaAaaa crying zalamalas mnie wlasnie. ide sie pociac jak na prawdziwego emo przystalo emo rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 1:07 pm
Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi moja (skromna) osobe mozna zobaczyc w mojej sygnaturce.. pirate taka siakas jestes nie w moim typie... aaaAaaa crying zalamalas mnie wlasnie. ide sie pociac jak na prawdziwego emo przystalo emo rofl ci rozowi zawsze mnie przerazali. a nie wygladasz na dziewczynke ktora roz nosi dla przypalu... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 05, 2007 2:15 pm
Baranina Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi moja (skromna) osobe mozna zobaczyc w mojej sygnaturce.. pirate taka siakas jestes nie w moim typie... aaaAaaa crying zalamalas mnie wlasnie. ide sie pociac jak na prawdziwego emo przystalo emo rofl ci rozowi zawsze mnie przerazali. a nie wygladasz na dziewczynke ktora roz nosi dla przypalu... stressed o, akurat rozu nie nosze, tylko dostalam w prezencie taka oczojebna z croppa od siostry i kazala mi sie sfotografowac w niej, by to uwiecznic xd (btw, wyglad czesto myli razz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 3:30 am
Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi moja (skromna) osobe mozna zobaczyc w mojej sygnaturce.. pirate taka siakas jestes nie w moim typie... aaaAaaa crying zalamalas mnie wlasnie. ide sie pociac jak na prawdziwego emo przystalo emo rofl ci rozowi zawsze mnie przerazali. a nie wygladasz na dziewczynke ktora roz nosi dla przypalu... stressed o, akurat rozu nie nosze, tylko dostalam w prezencie taka oczojebna z croppa od siostry i kazala mi sie sfotografowac w niej, by to uwiecznic xd (btw, wyglad czesto myli razz ) ale strasznie mi sie tlo podoba. wygladasz dzieki temu jak takie dziecko wojny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 3:46 am
Baranina ale strasznie mi sie tlo podoba. wygladasz dzieki temu jak takie dziecko wojny xp omg omg xd dziecko wojny? super rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 3:48 am
Kyoko Suomi Baranina ale strasznie mi sie tlo podoba. wygladasz dzieki temu jak takie dziecko wojny xp omg omg xd dziecko wojny? super rofl nie mow ze to na tylach to twoja klatka schodowa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 4:10 am
Kyoko Suomi moja (skromna) osobe mozna zobaczyc w mojej sygnaturce.. pirate Bardzo mi sie podobuje obrobka zdjecia... miluje calym sercem taki efekt na zdjeciach :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 8:24 am
Baranina Kyoko Suomi Baranina ale strasznie mi sie tlo podoba. wygladasz dzieki temu jak takie dziecko wojny xp omg omg xd dziecko wojny? super rofl nie mow ze to na tylach to twoja klatka schodowa whee klatka schodowa? neee xd ja w domku mieszkam whee zdjecie zrobione w kuchni a z tylu schody na gorne pietro i lustro blaugh Wicked arrow ciesze sie, ze sie podoba, troche mi to zajelo czasu, ale wyszlo tak jak chcialam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 8:27 am
Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi Baranina ale strasznie mi sie tlo podoba. wygladasz dzieki temu jak takie dziecko wojny xp omg omg xd dziecko wojny? super rofl nie mow ze to na tylach to twoja klatka schodowa whee klatka schodowa? neee xd ja w domku mieszkam whee zdjecie zrobione w kuchni a z tylu schody na gorne pietro i lustro blaugh Wicked arrow ciesze sie, ze sie podoba, troche mi to zajelo czasu, ale wyszlo tak jak chcialam :3 jak ja ci wspolczuje emo nie mow ze mieszkasz w takim domu? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 8:54 am
Baranina jak ja ci wspolczuje emo nie mow ze mieszkasz w takim domu? emo no jednak mieszkam xd calkiem fajnie jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 9:08 am
Kyoko Suomi Baranina jak ja ci wspolczuje emo nie mow ze mieszkasz w takim domu? emo no jednak mieszkam xd calkiem fajnie jest moze jakas zbiorke uzadzimy emo bidulko ty emo w takiej czeczenii mieszkac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:12 am
Baranina Kyoko Suomi Baranina jak ja ci wspolczuje emo nie mow ze mieszkasz w takim domu? emo no jednak mieszkam xd calkiem fajnie jest moze jakas zbiorke uzadzimy emo bidulko ty emo w takiej czeczenii mieszkac gonk a czemu od razu czeczenia? co Ci sie tam nie podoba? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:15 am
Kyoko Suomi Baranina Kyoko Suomi Baranina jak ja ci wspolczuje emo nie mow ze mieszkasz w takim domu? emo no jednak mieszkam xd calkiem fajnie jest moze jakas zbiorke uzadzimy emo bidulko ty emo w takiej czeczenii mieszkac gonk a czemu od razu czeczenia? co Ci sie tam nie podoba? xd sciany crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 06, 2007 10:31 am
ale one sa normalne razz kremowe.. z obrazami wiszacymi.. *glaszcze* nie placz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|