|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:39 am
harab serapel NEOZPL Lyncoris Yay! Dziękuję! xDD No i tego questa musimy jakoś zrobić wreszcie! xDD 4laugh Taaa na to trzeba mieć fundusze...a konwent sie zbliża to raczej sobie quest poczeka razz Ty musisz byc mulem ;] nie wierze zebys byl zywa logiczna istota xP A Ty przymulem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:40 am
Tylko jak stane przy tobie ;3 wiesz juz co to mulek? i nie nie chodzi o pol murzyna ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:43 am
Lyncoris Nyo... Może na konwencie coś wymyślimy! xDD Jakiś quest na konwencie? dodatkowa atrakcja? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:44 am
NEOZPL Lyncoris Nyo... Może na konwencie coś wymyślimy! xDD Jakiś quest na konwencie? dodatkowa atrakcja? ^^ No dajesz xDD Wciągniemy w to całą naszą grupkę! xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:47 am
na ktorym conie? :/ pewnie Ecchi... on jest 8-9 a na 8 mam takie rzeczy do wyboru:
-zjazd na studiach, -rocznica, -praca (odpracowujemy wigilie) -no i ecchi
:/ ojjj cos czuje ze bede musial cos innego wybrac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:48 am
Lyncoris NEOZPL Lyncoris Nyo... Może na konwencie coś wymyślimy! xDD Jakiś quest na konwencie? dodatkowa atrakcja? ^^ No dajesz xDD Wciągniemy w to całą naszą grupkę! xDD No ale to trzeba wymyśleć co za quest :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:49 am
NEOZPL Lyncoris NEOZPL Lyncoris Nyo... Może na konwencie coś wymyślimy! xDD Jakiś quest na konwencie? dodatkowa atrakcja? ^^ No dajesz xDD Wciągniemy w to całą naszą grupkę! xDD No ale to trzeba wymyśleć co za quest :] To nie będzie trudne ^^ Jak się w niedzielę zobaczymy to obgadamy szczegóły :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:52 am
Lyncoris NEOZPL Lyncoris NEOZPL Lyncoris Nyo... Może na konwencie coś wymyślimy! xDD Jakiś quest na konwencie? dodatkowa atrakcja? ^^ No dajesz xDD Wciągniemy w to całą naszą grupkę! xDD No ale to trzeba wymyśleć co za quest :] To nie będzie trudne ^^ Jak się w niedzielę zobaczymy to obgadamy szczegóły :3 Tylko wiesz co ja to i tak bede mial troche konkursów do wygrania xD wiec nie wiem czy bedzie czas xDD no ale zawsze mozna w niedziele pomyslec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:53 am
na pierniconie zrobilem quest pt" treżer hant" ;] dalem liste rzeczy ktore musza zrobic zawodnicy smile quescik przebiegl pomyslnie i cieszyl sie duza popularnoscia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:53 am
Tylko wiesz co ja to i tak bede mial troche konkursów do wygrania xD wiec nie wiem czy bedzie czas xDD no ale zawsze mozna w niedziele pomyslec ^^
Noo! Dasz radę!!! ^0^ Pokibicujemy Ci z dziewczynami! xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:55 am
harab serapel na pierniconie zrobilem quest pt" treżer hant" ;] dalem liste rzeczy ktore musza zrobic zawodnicy smile quescik przebiegl pomyslnie i cieszyl sie duza popularnoscia ^^ Nie byłam na pirniconie niestety ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:56 am
Lyncoris Tylko wiesz co ja to i tak bede mial troche konkursów do wygrania xD wiec nie wiem czy bedzie czas xDD no ale zawsze mozna w niedziele pomyslec ^^ Noo! Dasz radę!!! ^0^ Pokibicujemy Ci z dziewczynami! xDD Omgg jak będę miał taki doping...a szczególnie twoj to WYGRAM WSZYSTKIE muahahah ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:58 am
Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 8:02 am
Lyncoris Hahaha! xDD Dziękuję Darling!!! xDD :*:*:* To ja Tobie dziekuję my darlinggg :*:*:*:*:*: XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|