|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 5:23 am
Felteszem nekik se túl vidám a való életben és ezért csinálják ezt a borzalmat. Attól érzik jobban magukat, hogy mások is szenvednek sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 6:21 am
III Slash III Arkrix azon gondolkoztam, hogy lehet felkéne halmozni ien birthday cape -t. aztán kövi hónapban felmennek az árak, és eladni biggrin bár nem hiszem, hogy sok lenne belőle a bevétel... gyakorlatilag semmi nem lenne smile hátt azért nemtom. a februári az amíg volt a boltban ien 7-8k vok most meg 16k rolleyes Amúgy szerintem is azért cisnálja az összes "hacker" amit csinál mert jólesik neki, ha másoknak is lenne pár kellemetlen pillanatuk... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 6:32 am
nehéz őket eladni és vannak jobb tárgyak jelenleg amikbe érdemes befektetni.
az ilyen embereknek találták ki a pszichiátriát
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 8:26 am
te vagy a mester biggrin hát ja... dehát önszántából nemnagyon megy el oda senki sztem... Wraith cloakEz nem volt akkora nagy fogás, de több mint a semmi sztem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 8:29 am
Arkrix te vagy a mester biggrin hát ja... dehát önszántából nemnagyon megy el oda senki sztem... Wraith cloakEz nem volt akkora nagy fogás, de több mint a semmi sztem biggrin látom te a snippelést műveled nagy szeretettel biggrin vendet próbálgatod?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 9:01 am
ritkán... de valahogy nem a gyorsaság a 2. nevem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 4:24 am
A biztonsági rést befoltozták, elvileg ismét nyugodtan lehet üzletelni!
A jelszavunkat továbbra is tilos kiadni! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:10 am
Igen és cukrot se szabad elfogadni idegenektől.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 6:22 am
eddig sem zavartattam magam nagyon a hackelések miatt, max a nagyon gyanús dolgokat hagytam ki, de akkor ezek után azokat sem fogom blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 10:03 am
III Slash III A biztonsági rést befoltozták, elvileg ismét nyugodtan lehet üzletelni! A jelszavunkat továbbra is tilos kiadni! smile ok akkor nem mondom meg hogy husvetinyuszi9893 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|