Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 12:04 pm
Elleine sgergely Surek Gergely vok! Nem took jol angolul biggrin . És szeretek az emberek agyára menni. Ezt már tapasztaltam sweatdrop whee (ez mekkora volt... de jót röhögtem rofl ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 12:18 pm
sgergely Surek Gergely vok! Nem took jol angolul biggrin . És szeretek az emberek agyára menni. Moderátoroknál pedálozni kell biggrin Malrenit már "lehánytad", ott nincs segítség... rofl Akitta most nincs, úgyhogy már csak én maradtam. Csak gondoltam, szólok. twisted
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 8:46 am
sgergely Nachty Üdv én egy 20 éves, nagyon Csepeli, több mint 17 éve magyar emberke volnék =) Főleg zene hallgatással ütöm el a nap 24-orájából 25-öt biggrin De akor csak -1 órád marad Gaiázni már annyire profi vagyok hogy egyszerre mind kettő megy xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 11:51 am
Nachty sgergely Nachty Üdv én egy 20 éves, nagyon Csepeli, több mint 17 éve magyar emberke volnék =) Főleg zene hallgatással ütöm el a nap 24-orájából 25-öt biggrin De akor csak -1 órád marad Gaiázni már annyire profi vagyok hogy egyszerre mind kettő megy xD Ha ettől függ a profi jelző akkor nekem is jár xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 12:19 pm
Nachty sgergely Nachty Üdv én egy 20 éves, nagyon Csepeli, több mint 17 éve magyar emberke volnék =) Főleg zene hallgatással ütöm el a nap 24-orájából 25-öt biggrin De akor csak -1 órád marad Gaiázni már annyire profi vagyok hogy egyszerre mind kettő megy xD Akor mire használod a maradék -1 órát?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 12:22 pm
softwarekiller sgergely Surek Gergely vok! Nem took jol angolul biggrin . És szeretek az emberek agyára menni. Moderátoroknál pedálozni kell biggrin Malrenit már "lehánytad", ott nincs segítség... rofl Akitta most nincs, úgyhogy már csak én maradtam. Csak gondoltam, szólok. twisted Ó téged nemszivatlak te rendes vagy. Pl: Kicenzúráztad az arcod hogy ne kelljen ránéznünk. xd Ügye ez nem is volt anyira sértő? Mert ha igen csak szolj.. ....és nem írok uljat! Na már az agyadra mentem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 10:58 am
Igen, szándékosan cenzúráztam ki magam xp azóta is többen találgatják, mi van alatta... rolleyes Engem meg nem tudsz őrületbe kergetni. Naponta 20 negyedik osztályos meg a húgom hiába próbálkozik, szóval esélyed sincs xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:09 am
softwarekiller Igen, szándékosan cenzúráztam ki magam xp azóta is többen találgatják, mi van alatta... rolleyes Engem meg nem tudsz őrületbe kergetni. Naponta 20 negyedik osztályos meg a húgom hiába próbálkozik, szóval esélyed sincs xd twisted hát igen egy tanárbácsinak kötél idegek kellenek, de itt van gergely h edzél még egy kicsit
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:24 am
kötél? drótsodrony xd (ne aggódj, van)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:33 am
Jeszus, én gyerekként lehet félnék XD bár a mi oszt főnk..hajaj, lehetne a bátyám is...és kb olyan szinten is van, még nem láttam embert így lelkesedni és pancsolni egy vizicsúszda miatt... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 1:42 pm
Általános iskolás koromban a fél tanári kar hálát adot az égnek mikor balagtam. xd Ja és az ofönk kopasz izmos és elviselhetetlenül rosz humora van (még az enyémnél is roszabb). És az anyám is tanár. Sza én kemény kiképzést kaptam az életöl tanárok ellen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 10:00 am
Hiába kóstolgatsz... xp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 11:19 am
*feszülten figyeli a párharcot két nagy pompommal a kezében hol az egyik versenyzőre pislant hol a másikra* -hajrá fiúk!!!! iszapot hozzunk??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|