|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 8:56 am
nnnem pont erre akartam kilyukadni..de mindegy...ácsi? a szüzességüket okolják azok, akik nehezen ismerkednek?.....hát...ezt se tudtam...legközelebb ha valami csaj dob akkor majd megkérdezem, hogy azért van e, mert már nem vagyok szüz. xd 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 8:57 am
Én... már nem vagyok szűz, mégis mindenki mindíg dob... Erről ennyit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:22 am
Nem így értettem: a szűz emberek okolják magukat, hogy azért nem talál maguknak párt mert szűz. Ami egy butaság. sweatdrop Akiknek meg már nincs meg azok nem zavartaják magukat ennek hiánya miatt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:26 am
És igen az emberek szeretik a khümm érintetlen termékeket, főleg, ha gusztán néz ki. A boltban is jobban szeretünk bontatlan terméket venni. (Nem hittem volna, hogy valaha ilyesmiről fogok beszélni.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:32 am
ahha...így már érthetőbb. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:34 am
Sziasztok!! Milyen érdekes témára jöttem vissza!!!! Mizu? Látom nem nagyon hiányoltatok..................... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:35 am
Ha nem kaptam volna E-mail-t az annonszmentről, nem jöttm volna föl hétfőig gaiára, csak déjli csenszelni. De hiszek a jelekben. Kétszer küldött vissza valami ide, tehát, valamiélrt itt kell lennem.
Valaki jön velem, olyan ekszkulzív itemet gyűjteni? Bár, elötte, mondja meg, mit is kell csinálni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:46 am
Én szívesen mennék veled!! De milyen exkluzív itemről van szó? Ennyire lemaradtam volna.................... eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:56 am
A 12 napos tárgyakat úgy kapjuk, hogy minden nap be kell jelentkezni karácsonyig és kapsz egy tárgyat. Én reggel kaptam egy répaorrot reggel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 9:59 am
A mostani hír, arról szolt, hogy ha bebo tag vagy és letöltöd a withgetet berakhatod a profilodba és minnél többen látogatják és lógnak ott, kapsz érte jutalmat, vagy valami ilyesmi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:02 am
Nem tudnak már ennél nagyobb és hasztalan szart kitalálni... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:02 am
énis reggel kaptam egy répaorrot reggel. whee
És így van. Én csak ezért nem akarok egy új izéra regisztrálni meg minden... nekem már megvan az egyéni kinézetem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:09 am
Nem a répaorrot kapod ott. Azt a gaiara való bejelentkezésért kapod. Ezért a withget izéért kapsz aranyat, tárgyakat... Két külön dolog a kettő, asszem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 13, 2007 10:12 am