|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:21 am
Baranina revcat Baranina czasem tak mi sie zdarza whee ...kazdemu sie zdarza... tak wiec spoko... ninja a ty tak lubisz obustronnie? dopowiem ze rozmowe prowadzic (gg i gaia) bo znow sie komus skojarzy i tak sie skojarzy, bo zawsze cos takiego palne sweatdrop ...czasami mam rozdwojenie jazni wiec luz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:21 am
ariellechan cześć whee co tam słychać question o dziwo do tej pory nie uslyszalam nic o zadnych swiatecznych porzadkach, wiec dzien mija cudownie mrgreen Ariel, poparzony palec to korzysci, odpuszcza Ci duzo rzeczy przy sprzataniu musisz tylko dobrze symulowac Xd Oj zagapilam sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:23 am
revcat ariellechan bardzo bolesne crying święta to pełna komercja i tyle, o! a przez najbliższe dwa dni, cudem będzie jeżeli dostanę sie do kuchni sweatdrop ...racja...ale co tam szybko mina i po sprawie bedzie... mrgreen zgadza się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:25 am
Rin_Youkai ariellechan cześć whee co tam słychać question o dziwo do tej pory nie uslyszalam nic o zadnych swiatecznych porzadkach, wiec dzien mija cudownie mrgreen Ariel, poparzony palec to korzysci, odpuszcza Ci duzo rzeczy przy sprzataniu musisz tylko dobrze symulowac Xd Oj zagapilam sie sweatdrop dwa palce mrgreen ty to masz dobrze emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:25 am
revcat Baranina revcat Baranina czasem tak mi sie zdarza whee ...kazdemu sie zdarza... tak wiec spoko... ninja a ty tak lubisz obustronnie? dopowiem ze rozmowe prowadzic (gg i gaia) bo znow sie komus skojarzy i tak sie skojarzy, bo zawsze cos takiego palne sweatdrop ...czasami mam rozdwojenie jazni wiec luz... emm... to sie leczy.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:26 am
ariellechan revcat ariellechan bardzo bolesne crying święta to pełna komercja i tyle, o! a przez najbliższe dwa dni, cudem będzie jeżeli dostanę sie do kuchni sweatdrop ...racja...ale co tam szybko mina i po sprawie bedzie... mrgreen zgadza się 3nodding nie! maja mijac jak najwolniej! ja nie chce wracac do szkoly gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:29 am
Rin_Youkai ariellechan revcat ariellechan bardzo bolesne crying święta to pełna komercja i tyle, o! a przez najbliższe dwa dni, cudem będzie jeżeli dostanę sie do kuchni sweatdrop ...racja...ale co tam szybko mina i po sprawie bedzie... mrgreen zgadza się 3nodding nie! maja mijac jak najwolniej! ja nie chce wracac do szkoly gonk oj zapomniałam o szkole ! domokun święta powinny trwać miesiąc rolleyes mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:32 am
ariellechan dwa palce mrgreen ty to masz dobrze emo O dziewczyno, mozesz sobie juz zrobic wolne XD a jak mrgreen to jest zycie rofl ale pewnie jutro uslysze , ze trzeba posprzatac ten chlew stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:34 am
Rin_Youkai ariellechan dwa palce mrgreen ty to masz dobrze emo O dziewczyno, mozesz sobie juz zrobic wolne XD a jak mrgreen to jest zycie rofl ale pewnie jutro uslysze , ze trzeba posprzatac ten chlew stare przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:38 am
ariellechan przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun Aaaaaaaaaaaa < udaje Rambo > scream nie chce emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:40 am
Rin_Youkai ariellechan przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun Aaaaaaaaaaaa < udaje Rambo > scream nie chce emo ...zycie...ale pamietam czasy jak slyszalem tekst "wez sprzatnij ten burdel u siebie" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:43 am
Rin_Youkai ariellechan przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun Aaaaaaaaaaaa < udaje Rambo > scream nie chce emo dasz radę *dopinguje* Rin! Rin! xd przez 15 lat swojego krótkiego życia nie obejrzałam Rambo, dziwne... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:43 am
revcat Rin_Youkai ariellechan przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun Aaaaaaaaaaaa < udaje Rambo > scream nie chce emo ...zycie...ale pamietam czasy jak slyszalem tekst "wez sprzatnij ten burdel u siebie" mrgreen ja to słyszę codziennie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:45 am
ariellechan Rin_Youkai ariellechan przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun Aaaaaaaaaaaa < udaje Rambo > scream nie chce emo dasz radę *dopinguje* Rin! Rin! xd przez 15 lat swojego krótkiego życia nie obejrzałam Rambo, dziwne... ninja i powiem ja Tobie moja droga iz nic nie stracilas... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2007 11:50 am
revcat ariellechan Rin_Youkai ariellechan przygotuj sie psychicznie na to wyzwanie domokun Aaaaaaaaaaaa < udaje Rambo > scream nie chce emo dasz radę *dopinguje* Rin! Rin! xd przez 15 lat swojego krótkiego życia nie obejrzałam Rambo, dziwne... ninja i powiem ja Tobie moja droga iz nic nie stracilas... ninja no to dobrze xp obejrzałabym coś ciekawego rolleyes może poleciłbyś mi coś mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|