|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:20 pm
Ozzwald dobra ja znikam.. paaa *całuje Sei* Papatki!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:20 pm
Point.Zer0 Sayokun Point.Zer0 Sayokun wybieram temat na maturę ustną z polskiego DOPIERO ???!!!co dopiero od 2 tygodni nie mogę się zdecydowć znam treści wszystkich tematów na pamięć sweatdrop U mnie przypada 2 osoby na jeden temat , więc trzeba było się streszczać żeby wybrać jakiś humanitarny... coo??? 2 osoby na jeden temat chyba jesen temat na 2 osoby ja mam do wyboru zpośród 120 tematów sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:21 pm
Ozzwald dobra ja znikam.. paaa *całuje Sei* Na razie Ozzy Nie Sayo , Jeden temat mogą mieć tylko dwie osoby w szkole.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:23 pm
Point.Zer0 Ozzwald dobra ja znikam.. paaa *całuje Sei* Na razie Ozzy Nie Sayo , Jeden temat mogą mieć tylko dwie osoby w szkole. U mnie w szkole nie ma problemu z tematami bo jest tylko jedna 3 liceum licząca 20 osób xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Ozzwald dobra ja znikam.. paaa *całuje Sei* Na razie Ozzy Nie Sayo , Jeden temat mogą mieć tylko dwie osoby w szkole. u nas może być tyle ile chce nie może być tylko 2 osób na podstawie tej samej lektury sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dobra ja znikam.. paaa *całuje Sei* narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:28 pm
dobra
zdecydowałem się na wyjaśnianie pojęcia inspiracji artystcznej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:29 pm
*Idzie do swojego schowka i wraca z paczką cukierków*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:30 pm
Sayokun dobra zdecydowałem się na wyjaśnianie pojęcia inspiracji artystcznej 3nodding Hehe - ja mam " Czarny charakter , negatywny bohater - omów na podstawie wybranych dzieł literackich"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:31 pm
Sei chan *Idzie do swojego schowka i wraca z paczką cukierków*Nyu^ ^ poczęstujesz mie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:33 pm
SERAFIN-WAMPIRE Sei chan *Idzie do swojego schowka i wraca z paczką cukierków*Nyu^ ^ poczęstujesz mie *podaje mu paczkę* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze konczyc, do zobaczenia jutro papapa... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sayokun dobra zdecydowałem się na wyjaśnianie pojęcia inspiracji artystcznej 3nodding Hehe - ja mam " Czarny charakter , negatywny bohater - omów na podstawie wybranych dzieł literackich" dobry temat 3nodding masz wiele możliwości na przykłady a także na antytezy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:34 pm
Miss_Karina musze konczyc, do zobaczenia jutro papapa... 4laugh Dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:35 pm
Sayokun Point.Zer0 Sayokun dobra zdecydowałem się na wyjaśnianie pojęcia inspiracji artystcznej 3nodding Hehe - ja mam " Czarny charakter , negatywny bohater - omów na podstawie wybranych dzieł literackich" dobry temat 3nodding masz wiele możliwości na przykłady a także na antytezy ...Ale i gigantyczne pole do popisu żeby mnie zagiąć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|